Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én úgy láttam, hogy ha Robben nem lenne akkor a madrid örülhetett vna egy xnek. Mind a 2 gól neki köszönhető, húzóember lett.mess2009 írta:tegnap megnéztem a Real meccset, hát.... azt hiszem jó lesz vigyázni!! A Robben, Raúl, Higuain hármas ugyancsak össze rázódott, sőt úgy látom Robben még lendületesebb mint Messi!
Én nem számítanék arra, hogy a Real hány meccset fog veszíteni! A híres rotációról engem nem mindég tud meggyőzni a mester, különösen nem akkor amikor az utolsó 15 percben állítja be azokat akik jó ha egy egész meccsen hozzák a formájukat! ( pl. Etoó ) ez inkább kapkodásnak tűnik!
Ha tényleg ez a kezdő, akkor érdekes meccs lesz. Szerintem nem kell aggódni, hogy nem lesz Messi. Iniesta pont az az ember, aki a legjobban tudja pótolni Leo-t azon a poszton. Kíváncsian várom, mire megy a jobbszélen Andres.kovinho írta:Mai kezdőnk:
Valdés; Alves, Marquez, Piqué, Abidal; Touré, Busquets, Xavi; Iniesta, Henry, Eto'o.
De ebből a szezonból csak az utolsó meccsünket láttad? Az Espanyol elleni kupameccset? Abból nem érdemes kiindulni. A bajnokságban rendre kezdenek a "magok"mess2009 írta:tegnap megnéztem a Real meccset, hát.... azt hiszem jó lesz vigyázni!! A Robben, Raúl, Higuain hármas ugyancsak össze rázódott, sőt úgy látom Robben még lendületesebb mint Messi!
Én nem számítanék arra, hogy a Real hány meccset fog veszíteni! A híres rotációról engem nem mindég tud meggyőzni a mester, különösen nem akkor amikor az utolsó 15 percben állítja be azokat akik jó ha egy egész meccsen hozzák a formájukat! ( pl. Etoó ) ez inkább kapkodásnak tűnik!
Miért ne? Szerintem képesek leszünk rá újra, ha nem is ilyen nagy arányú győzelmekkel. Annyira meg nem ronthatjuk el azokat a meccseket, hogy behozzák a lemaradást a mögöttünk lévők.Léfe írta:alig hinném, hogy mégegyszer100 %-osak leszünk.
Ez mind szép és jó, de szerintem ezen, majd akkor kell idegeskedni, ha el is jut a csapat odáig.Fecooo írta:...
Most akartam én is belinkelni!Vito írta:
ez viszont furcsa. -ha nyernek, ha nem akkor is kifizetik?!Ugyanakkor az irodánál kijelentették, ha a csapat mégsem nyeri meg a bajnokságot, a most kifizetett pénzeket nem kérik vissza, és kifizetik az új győztesért járó összegeket is.
ez viszont furcsa. -ha nyernek, ha nem akkor is kifizetik?!Ugyanakkor az irodánál kijelentették, ha a csapat mégsem nyeri meg a bajnokságot, a most kifizetett pénzeket nem kérik vissza, és kifizetik az új győztesért járó összegeket is.