2005.06.14. 19:21:07
Boixos jelentkezett a labdarugás topicra, én látatlanban megszavazom neki. Taibi szintén, valamit kitaálok.
A javaslatom:
Taibi és Boixos időlegesen átveszi a moderálást, ha megfelelnek, Boixos teljes modi lesz. Őt nagyon támogatom.
Itt vannak a pályázatok:
Rivaldinho
Rhynn - nem
Taibi
Rhynn - igen
Boixos
Rhynn - igen
SZavazzatok ti is!
hello rhynn,
gondoltam, benevezek a témában.
magamról annyit, h a 70es évek vége óta kísérem figyelemmel a futballvilág történéseit, különös tekintettel a Fradira :DD, az olasz (forza Roma!!), a német és az angol bajnokságra. játszani is szerettem, kispályás bajnokságon is indultunk annak idején egy csapattal, bár a lendület erősen alábbhagyott, mióta családot alapítottam.
a magyar nyelvvel nem állok hadilábon, mégha ez nem is annyira jön le néha a hozzászólásaimból.
szabadidőm jelenleg "közepesen" sok van, de ez a közeljövőben változni fog, viszont, ha szükséges maximálisan tudnék erre időt szakítani.
a motivációról annyit, mostmár huzamosabb ideje olvasgatom ezt az oldalt, rendkívüli módon értékelem, h az egyik legkedvesebb csapatomnak van egy ilyen színvonalas magyarországi "képviselete". éppen ezért, ha vmilyen formában hozzá tudnék tenni ehhez vmit, vagy segíthetnék a működtetésében, megtiszteltetésnek venném.
ahogy elnézem, nem is ugatnak le alapból a gyerekek a topikokban, talán tudnék hatni rájuk, ha arra kerülne a sor, h be kell avatkozni.
a moderátorsággal kapcsolatban annyit még, h nem tekintem ezt egy olyan kiváltságnak, h ha kell, ha nem beszólogassak embereknek, feleslegesen irányítgassak másokat, ezt a munkát kifejezetten azért vállalnám, h ilyen módon segítsem az oldal készítését.
végül a koromról. 87 éves leszek. ötvenegynéhány év múlva. :DDD
igazából 36.
üdvözlettel:
Balázs "der Boixos" Sándor
MÁSIK
Tisztelt , Szerkesztők, moderátorok,
Magamról csak annyit h 15 leszem, Balatonalmádiban lakom , Alsóörsön focizom , és szeretem A Barcat.A Teljes nevem: Keszey Dániel (Zsolt)
De a lényeges dolgok: Szeretek számítógépezni , értek is hozzá mondjuk , megvan egy csomó ( pl.: San Andreas)játék , és ha nem tudok moderálni más fórumokban , csak a Gamer fórumban , magam szerint tökéletesen beválnék! Mert így a létfontosságú támékhoz nem tok hozzányúlni, nem thetek bennük kárt! Várom válaszaitokat , remélem hogy beválok , mint moderátor , de ha a Labdarugás topicban is kell egy moderátor , akkor is jelentkezem , 1épként nekem bőven elég a Gamer fórum!
köszi
Üdvözlettel Keszey Dániel
RIVALDINHO
HARMADIK:
Helló Rhynn!
A Labdarúgás kategóriában szeretnék moderátor lenni.
Szabó Tibor vagyok, a fórumon Taibi néven szerepelek.
18 éves vagyok, 1987 január 11-én születtem.
Szabadidőm rengeteg van, mert már nyáriszünet van, így
könnyen eltudnám végezni a moderátori feladatokat. De, ha
hosszabb távon is számítanál rám, akkor sem okozna problémát
az iskola. A fórumot eddig is naponta töbször olvastam.
A magyar nyelv alkalmazásával nem hiszem, hogy komolyabb
problémám lenne.
Azért szeretnék a labdarúgás kategóriában moderátor lenni,
mert szeretem a focit, napi szinten követem a labdarúgásban
bekövetkező eseményeket már 6-7 éve. Nem csak a Barca
csapatát követem figyelemmel, hanem próbálom az egész
focivilágot.(Természetesen a Barcelonát kiemelt figyelmet
kap tőlem.) Így hozzá tudnék szólni minden labdarúgással
kapcsolatos témához, ha szükség lenne rá. (Nyomon követem az
átigazolásokat, így tudnék írni a "Játékospiac" című
topicba, nem csak a Barcát ismerem, így hozzátudnék szólni
az "Ellenfeleink játékosai" c. topichoz, stb.)
Üdvözlettel: Szabó Tibor - Tai