Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem használom a könyvjelző toolbart,mert iszonyat mennyiségű könyvjelzőm van nekem isDrigo írta:Egy olyan kérdésem lenne, hogy a firefoxban lehet-e a könyvjelző toolbart két sorosra bővíteni. Sajnos a kiegészítőimnél csak a könyvjelzőim száma nagyobb. És bizony már nem férek el egy sorban. Ahogy az a képen látható sikerült találnom egy átmeneti megoldást, amivel csak az ikonok látszanak és csak akkor jelenik meg a szöveg, ha valamelyik fölé viszem az egeret, de azért ez így mégsem a legjobb. Ha két sor lenne, sokkal kényelmesebben elférnék. Szóval, ha valaki tudja hogyan lehetne bővíteni az egy sort (ha egyáltalán lehet), az ne habozzon szólni. Köszi.
Próbáld meg Eztvicky.girl írta:Hello... Cervantestől kéne nekem a Don Quijote tartalma (picit olyan hosszabban, részletesebben)! Olvasta itt már vki? Nagyon megköszönném a segítséget! Égetően fontos! Köszönöm!
Sajnos jobbat nem találtam,illetve olyat még, ami 5-6 sorban tárgyalja a tartalmát,viszont többen nemvicky.girl írta:Sajna én is csak ezt találtam, de nekem tartalom kell, nem elemzés. De azért köszi!
Sajna én is csak ezt találtam, de nekem tartalom kell, nem elemzés. De azért köszi!Etooka írta:Lehet,hogy nem lesz jó, de csak ezt találtam,ami szerintem részletes!vicky.girl írta:Hello... Cervantestől kéne nekem a Don Quijote tartalma (picit olyan hosszabban, részletesebben)! Olvasta itt már vki? Nagyon megköszönném a segítséget! Égetően fontos! Köszönöm!
Lehet,hogy nem lesz jó, de csak ezt találtam,ami szerintem részletes!vicky.girl írta:Hello... Cervantestől kéne nekem a Don Quijote tartalma (picit olyan hosszabban, részletesebben)! Olvasta itt már vki? Nagyon megköszönném a segítséget! Égetően fontos! Köszönöm!
Én találtambarca99 írta:Azt én is megköszönném. Elhagytam a cserediák email címét, akinél 5 éve kint voltam.langpeter14 írta:Tudna vki olyan német oldalakat irni,mint amilyen a myvip vagy az iwiw Mo.-on???elöre is kösz
Azt én is megköszönném. Elhagytam a cserediák email címét, akinél 5 éve kint voltam.langpeter14 írta:Tudna vki olyan német oldalakat irni,mint amilyen a myvip vagy az iwiw Mo.-on???elöre is kösz
1,:http://www.filmvilag.hu/xista_frame.php?cikk_id=5820Szandi írta:Hát reménykedem, hogy tud valaki segíteni.. filmguruk előnyben!
Kérdések:
1, Miben hatott a német expresszionizmus a horrorra, a thrillerre, és a sci-fire?
2. Mi jellemző a szovjet avantgard film történelmi hátterére, színjátékára, elbeszélésére?
És, ha valakinek van vmi jó ötlete a Kulesov kísérlet folytatásához, kb 3 kép kellene még, akkor azokat is szívesen váárom. Köszönöööm
Grafikus beállításnál a "képernyő megjelenítése" fülen belül ott lesz,hogy Monitor avagy TV!(vagy más megjelenítő eszköz lesz kiírva)!..:Poldi:.. írta:nekem van kábelem is a laptophoz hogy össze tudjam kötni a tv-vel de nem jelenik megaz összes av-n kipróbáltam és 1iken se
HP laptop, Sony TV
Légyszíves vedd kisebbre a sigedet, itt 150 px a megengedett magasság!
S.
Lehet, hogy a tv-vel van bibi, ha mást kapcsolsz hozzá az meg színes? mert ha igen, akkkor fogalmam sincsSaviola írta:Ha összekötöm a TV-t a laptopommal,a kép fekete-fehér,pedig mindenhol színesre van állítva.Megoldás?