Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.bloosebroavaz.hu/bloose-broavaz-prod-hirekDanka00792 írta:Hm, ez jófféle.![]()
Kb mikor jön az uj albuma? Rendelhetö lesz? Vagy semmit nem tudni?
Hát biztoshogynem.soadroli írta:A Guns'N' Roses-nak jött ki albuma idén?![]()
Guns N' Roses - Get In The Ring![]()
Nem is tudtamDe azért leszedem
Hm, ez jófféle.kudu írta:Nem tudom, hogy hányan szeretik itt a magyar rap/hip-hop kultúrát, de szerintem az idei Siska album nagyon ott lesz![]()
http://www.youtube.com/watch?v=uOryQPwIGEM
egy kis ízelítő belőle
Igen, csak én úgy ismertem eddig, hogy Big Stan, de hát, a google a barátod!Fernando írta:Big Stan? = Kegyenc fegyenc?McLovin írta:Nagy Stan
Szintén, imédom a South Parkot én is!Tomsa írta:Nincs mit, nagy SP-b_zi vagyok:D:D Amúgy a "Túl a csúcson" részbe is lemegy ez a zene
God bless you my friend!Tomsa írta:Meglett, előző hsz-embe írtamMcLovin írta:Köszi szépen!Ez is egy jó zene, ennek a címe is kellett már, de sajnos nem ebben a részben volt ez a zene, másra emlékeztem!
A hétszázát!
![]()
Viszont a Big Stan-be benne van az a zene, amit keresek, vki mondja meeeg!!!![]()
Meglett, előző hsz-embe írtamMcLovin írta:Köszi szépen!Ez is egy jó zene, ennek a címe is kellett már, de sajnos nem ebben a részben volt ez a zene, másra emlékeztem!
A hétszázát!
![]()
Viszont a Big Stan-be benne van az a zene, amit keresek, vki mondja meeeg!!!![]()
Paul Engemann - Push it to the LimitMcLovin írta:Lenne egy hatalmas kérésem! Egy zenének a címét kellene megmondani, ami az egyik South Park részben volt. Remélem van itt nagy SP rajongó, akinek megvannak az SP részei, mert egyik részben volt egy zene, ami nagyon megtetszett, és a címére vok kíváncsi.
A rész az a rész volt, amikor a Paralimpián indult Jimmy és Timmy, de Cartman szokásához híven, volt akkora szemét és benevezett ő is. Amikor készült felfelé, szóval amikor válogatta a ruhadarabokat, meg az ilyesmi holmikat, vagyis, készült arra, hogy úgy nézzen ki mint egy gyépés, ment ez alatt a készülődés alatt egy zene. Ennek a zenének a címére lennék kíváncsi.
Érdekesség, hogy ez a zene a Nagy Stan című filmben is benne volt, amikor elhatározta hogy megerőszakolhatatlanná teszi amgát, és vett szteroidokat egy halál izmos néger csajtól, utána meg ült a parkban és olvasgatott könyveket. Ezt a zenét hallhatjuk akkor is.
Ha valaki tudja a címét, pls mondja meg, mert nagyon kéne! Előre is nagyon köszi!