Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet, hogy én vagyok túl liberális, de az "igazolások" topicot sem értem, miért kellett bezárni. Ez egy fórum, ahol jó lenne beszélni ilyenekről is. Persze amíg nincs olyan, hogy elküldik egymást a ....-be.MichaaBee írta:Ne érjétek már el, hogy ez a topic bezárásra kerüljön...
+ MIÉRT szükséges ezt itt és most tárgyalni.
Mint látod: sokakatMichaaBee írta:
Alig van február közepe, de már a nyári igazolásokról beszéltek. Kit érdekel ez most?
Nem hiszem, hogy egy 40millás középcsatár padozna, hiszen annak biztos lenne oka, hogy megveszik.MichaaBee írta:
minek vegyünk 40m €-ért középcsatárt a padra, azért hogy játszon két hetet kezdőként, amikor Samu ANK-án van?
depth írta:apám. logikus. kell egy Villa szintű csatár, mert Eto'o megy az afrikakupára. úristen.aky01 írta:Persze,hogy megy Eto'o ,jövőre az Afrika kupára! Yaya meg Keita társaságában! Gondolom ezért is kell valaki csatár után nézni!
Értesüléseim szerint az Afrika kupa nagyjából 2 hét!aky01 írta:Persze,hogy megy Eto'o ,jövőre az Afrika kupára! Yaya meg Keita társaságában! Gondolom ezért is kell valaki csatár után nézni!
[auto_cenzúra] lesz nekik padozni!sztem villát mindenképpen meg kéne szerezni vagy egy hozzá hasonló képességű csatárt+ silvát
Silva sem csatár!CFirpo3 írta:4. A Valencia már ezerszer kijelentette, hogy rossz pénzügyi helyzet ide, rossz pénzügyi helyzet oda, őt és Silvát nem adják el. Ettől függetlenül szerintem van az a pénz amiért megválnának tőle, de nekünk itt van Eto'o és remélem sikerül szerződést hosszabbítanunk vele.
Ha ez igaz, akkor előrevetíthetjük Etoo távozását. Villa jó csatár, de...sexy 7 írta:már megint
http://www.sport1tv.hu/Labdarugas/Hirek ... -tart.html
Bár annyira nem követem a valuta árfolyamokat, de ugy tudom mostanában kb. hasonló értéke van az eurónak és a fontnak.CFirpo3 írta:Mostmár teljesen hivatalos: ArshavinArsenal
Jah és csak úgy írom, hogy 12 fontért igazolt el, Hleb ára pedig 15 euro volt! Tehát mielőtt összehasonlítaná valaki, ezt figyelembe kell venni!
Mán nem azért a két fillérért (mondjuk a madridnál más mértékegység van asszem ... ), de Perez a Madrid elnöke a nyártól ? vmiről lemaradtam.Valbali írta:
más: A konkurencia oldala szerint Perez megegyezett Fabregassal(!!!), hogy nyártól ott játszik.
Ha egy 'Bocsi' feliratú pólóban körbefutja BCNát, és ingyé' visszakullog, jöhet padra.Dorisita írta:Fabregas ezerszer elmondta h jól érzi magát Londonban de ha Spanyolországba igazolna akkor csakis a Barcához menne. és ez így van rendjén. én tárt karokkal várom