Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=gyors#9123Tomsa írta:Légyszi ne hülyézzetek le ha rosszul tudom, de Alvesnek nem eltiltása van, mert összegyűlt az 5 sárgája?Kupameccsen pedig játszott szóval vasárnap mindenképp pihennie kell. Vagy rosszul tudom? Vagy mégis sikerült megfellebbezni a "műesés" miatti sárgáját?
Elvileg le lehet tölteni, és ha igen, akkor szerintem nagyon rossz lenne kihagyni mind a 3-at egyszerre a holnapi meccsről.Alberto10 írta:lenne egy fontos kérdésem! a bajnokságban összeszedett eltiltást (pl.: Alvesé, Marquezé, Piquéé) le lehet tölteni kupameccsen??? mert akkor ésszerű lenne ha nem játszanának a mallorca ellen...
Nem igazán sokat kéne lejjebb menni, ahhoz hogy megtudd!Alberto10 írta:lenne egy fontos kérdésem! a bajnokságban összeszedett eltiltást (pl.: Alvesé, Marquezé, Piquéé) le lehet tölteni kupameccsen??? mert akkor ésszerű lenne ha nem játszanának a mallorca ellen...
Vasárnap este 19:00-tól a SPORT2-n.palesz77 írta:hétvégén mikor lesz meccs? nekem nem írja ki![]()
![]()
fontos lenne
Jól tudod!szajko írta:De most akkor a Gijon ellen Piqué + Marquez és Alves is játszhat nem?
Mert volna egy olyan szabály, hogy a kupa meccsen törlődnek a lapok.
Vagy buta vagyok?
Vaaagy van nekünk egy Victor Sanchezünk is...multkor kupameccsen is ő "játszott" jobbhátvédet...szajko írta:Na, de most akkor a kupa meccsen nem törlődnek az eltiltások?
Ha nem legvéső esetbe Touré is visszamehet középhátvédet játszani.
Te melyik meccset nézted??? LOLmess2009 írta:azt hiszem, ez a fórum éppen azért van hogy "okosakat" mondjunk!
Én úgy érzem nagy szeretettel és figyelemmel szurkolok a Barcának, ennek ellenére sőt éppen ezért bosszankodni is tudok ha olyasmit látok ami nem tettszik, vagy ami miatt végig aggódom a meccset, a felhőtlen öröm helyett.
Henry - én nem mondtam hogy most rosszul játszott, csak úgy látom, hogy a csapatból ő különösen szeret Bojannal játszani és volt is néhány meccs, ahol ez eredményes is volt! ( ajánlom mindenkinek az INDEX-en van egy összeállítás a gólpasszosokról, az Henryről szóló clipp parádés!!)
Etoo: igen, vele kapcsolatban határozottan az a véleményem hogy már fél időben le kellett volbna cserélni!! és ez már nem az első ilyen "alakítása"!
Nemcsak, hogy képtelen volt átvenni a jobbnál jobb labdákat, de rendre el is passzolta .. szóval aki nem ezt látta..?! hát nem tudom.
Adja Isten hogy ne! Inkább játsszon Sergio jobbekket , úgy rémlik már nyomta ott. Vagy jöjjön a fakóból az Abraham gyerkőc. Nekem az ő játéka is jobban tetszett a felkészülés során, mint ez a vak gőte V.Sanchez...csülök írta: Alves sárgáját különben nem törölték, úgyhogy számíthatunk a Mallorca ellen egy Sanchez-Cacéres-Abidal-Sylvinho védelemre.