Ilúvatar írta:Na gyerekek, óriás para van bennem... Kb a fél barca hiányzik... Védelem nuku, Puyol nélkül katasztrófa az egész. Sanchez tutira játszani fog, de ő az Oleguer utódja...
Szvsz hiába Messi az Istenek Istenje, kevés lesz... Védelem is kell, s ez most nagyon nem lesz jó...
Ezt honnan vetted/vettétek hogy a kupában kell letölteni a piroslapot? Szerintem ilyen nincs...valaki megmagyarázhatná ha van valakinek valamilyen infója erről.

Van egy ilyen szabály vagy mi?
A védelem az szerintem a szokásos lesz a kupasorozatot tekintve: Alves, Piqué, Cáceres, Sylvinho. És szerintem ez is lenne a jó.
A középpályára - egyetértek az előttem szólókkal - kell egy kreatív játékos, így Xavi hiányában, ezért mindenképpen Iniestának kellene játszania a kp-n, mert Keita és Guddy nem tud szervezni. Vagy Keita vagy Guddy játszon és mellette Iniesta, mögöttük pedig Busquets. (még belé is nagyon kreativitás szorult mint az előbb említettekbe).
A támadósorban a Messi-Bojan-Hleb triónak adnám meg a bizalmat, vagy még talán Hleb helyet cserélhetne Iniestával is és akkor a középpályáról osztogathatna a fehérorosz. Jobban feküdne neki szerintem az a poszt. Jót tenne most neki végre már egy jó meccs...
Ezen azért jót mosolyogtam:
Ilúvatar írta:Henry és Eto'o formán kívül van, ezt már megtapasztaltunk az előző meccsen.
Formán kívül vannak?

Bárcsak egy Keita vagy Hleb, vagy Cáceres lenne ennyire formán kívül mint pl. Eto'o.

Egy-két meccs alapján ezt nem szabad levonni. Most a Numancia meg a Racing ellen nem lőtt gólt Eto'o...húúú... Előtte meg 2 meccsen vágott 3-at. Ezért nem kell aggódni...
Egy jó meccset várok amúgy, remélem Bojan is jó formában lesz és ismét beköszön a "kicsi". A Messi-Alves jobb oldal hatékonyságában biztos vagyok, ők megint varázsolni fognak szerintem! Busquets is ha hozza az elmúlt meccsekbeli formáját akkor hiba nem lesz a középpályás védekezésben és az előre játék gyors indításában.
A tippem a mai meccsre egy kicsit izzadós, de azért könnyebb meccs mint az Espanyol elleni. A vezetést megszerezni lesz egy kicsit "izzadósabb", utána szerintem beindulnak a fiúk. Vagyis....remélem.
Tippem: Barcelona - Mallorca : 3-1 vagy 4-1.
Forca Barca