Az elmúlt napokban nézegettem pár filmet:
Madagaszkár 2, 10/5
Nem lett egy nagy eresztés, két-három jó poén, semmi több a mese. Egyszer meglehet nézni, mindenkinek különbözik a humor fogalma.
Amikor megállt a Föld 10/4
Szerintem rém gyatra a film. Kevés párbeszéd, ha kibontakozott volna is egy akkor jött egy rakétatámadás, hasonlók. A vége szörnyű ráadásul teli van bakival. A legszembetűnőbb, mikor az a valami pusztít stadionoktól kezdve mindent, utat ember, de ők bebújnak előle egy híd alá... Rémrossz.
Gettó milliomos 10/10
Nagyon bejövős film. Mindenkinek ajánlom. Nagyon érdekes és jo sztorija van.
Kegyenc fegyenc 10/8
Ezis eléggé bejövős. Bár mitis várhatnék Rob Schneidertől.. Fantasztikus színész. Teli van sok jó poénnal, a sztorija is maga egy poén. És élvezhető film.
Egetverő haderő 10/8
Fantasztikus vígjáték. Mindenkinek ajánlom. Én dőltem a röhögéstől. Aki szereti DJ Qualls (Új fiú pl.) színészi tevékenyégét, annak ajánlom.
Nim szigete 10/6
Ezis egyszer megnézhető aranyos kis mese Jodie Fosterrel a főszerepben. Kaland vígjáték stílusa engem annyira nem fogott meg, de azért ajánlós még ezis.
Csak egy kis kurázsi 10/7
Kedvelem Dylan Walsh-t. Vannak jó filmjei. Ezis egy egész jó kis vígjáték lett. Ajánlom.
Árnykép 10/5
Flörtelmesen rémes film. Szellemfotózásos film révén érdeklődés ellenében leszedtem, mondván hátha (bár már ott nem tetszett, h Japánban játszódik). A sztori maga nem rossz, de a film gyöngén lett megcsinálva. Talán jobb szereplőkkel, egy jobb környezetben sikeres film lehetne.
Ideglelés 10/7
Nem rossz film. Vannak benne hátborzongató részek. Mérföldekkel jobb, mint a Cloverfield (csak a stílus miatt hasonlítom össze). A vége kemény nagyon...
Star Wars - Klónok háborúja 10/7
Egyszer nézhető animációs film. Star Wars téren mindenevő vagyok, de azért azt a 6 részt semmivel nem lehet utolérni. Csak egy rövidke kis epizódtörténetet dolgoz fel, annyi előnye van, hogy beleillik a 2. és a 3. rész közé.
Most amik még megnézésre várnak:
-Számkivetett
-Szállító 3
-Spíler
Sorozatokról:
Várom már a PB új részeit, messze van még február.
Sarah Connor Krónikái: hát még régebben láttam letöltve feliratosan az első pár részt. Nemhittem volna h Schwarzi nélkül is van T. Nekem tetszik. Meg az az új krimisorozat is: A Mentalista. Elég el*aszott címet adtak neki, először aszittem vmi Gyuri Geller utánzat, de nézhető kis sorozat