Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszönöm a "bátorítást"barca99 írta:Bár ritkán nézek filmeket, ezt kivételesen láttam, nekem nagyon bejött. Jól van megcsinálva, egyszer mindenképpen látni kell.
Sikerült megtalálnom, de az volt a probléma, hogy elírták interneten...miihii írta: Félidőben átkapcsoltam,pont az utsó pár percet láttam.
A számra emlékszem,h ismerős volt az előadó,de most már meg nem tudnám mondani![]()
Talán StingDe a szám címét tuti nem tudom
![]()
Sokkal nem lettél velem beljebb,mi?
Félidőben átkapcsoltam,pont az utsó pár percet láttam.Theo írta:A mai cobra 11 végén melyik szám is ment?
Zongora kísérettel volt azt hiszem... Hirtelen nem ugrik be se a cím, se az előadó :S
Hát sztem az Üvegtigris, Argo, Legényanya, Indul a bakterház, 6:3, avagy játsz újra Tuti alapfilmek!Rivaldo11 írta:A magyar filmekkel kapcsolatban fenntartásaim vannak. Kiráz tőlük a hideg. Noha tudom, sokaknak tetszett, a zimmer feri, üvegtigris féle erőltetett borzadályalkotások elvették a kedvemet. De a Made in Hungáriát még megnézem. Hátha...
Hátha neked az Üvegtigris nem tetszett,akkor..csalódtam.Rivaldo11 írta:A magyar filmekkel kapcsolatban fenntartásaim vannak. Kiráz tőlük a hideg. Noha tudom, sokaknak tetszett, a zimmer feri, üvegtigris féle erőltetett borzadályalkotások elvették a kedvemet. De a Made in Hungáriát még megnézem. Hátha...
Öh, a visszafordíthatatlan c. filmet miattam nézted meg? mert emlékszem, hogy beírtam ideWolfsburg írta:Megnéztem a Durr durr és csók , meg a Visszafordíthatatlan igen tetszetek! Ha még tudtok ilyen filmeket ajánlani megköszönném!
Amerikai psycho is egy alap mű![]()
Jaja, én is nagyon szeretem! A végén meg a Paint it balck iszonyú nagy!Az ördög ügyvédjét most néztem meg... Alapmű. Al Pacino fenomális
Ugye?Dagoth ur írta:Slumdog Millionaire
Hát ez akkorát ütött,hogy teljesen kész vagyok.
Soha nem hittem volna,hogy a Legyen Ön is milliomos-t ilyen jól bele lehet szőni egy filmbe.Kiváló sztori,nagyszerű szereplőgárda,fülbemászó soundtrack.
A végén az a rész,amikor az állomáson szalad a csaj felé és bevágnak a filmből jeleneteket,szól valami elképesztően gyönyörű zene alatta,na ez felejthetetlen volt számomra,a hideg rázott a végéig.
Látni kell.
10/10
Remélem kap Oscar díjat,nagyon megérdemelné.
Napokon belül megpróbálok sort keríteni rá, mert nagyon érdekel.Fernando írta:Én most a moziba a Made In Hungaria-t akarom megnézniValaki látta már?
Nemnem, akkor gó tu dö szinema. Ez a film megér annyit. Nem bánod meg. Majdnem 3 óra elmerülés. Hidd el, jobb lesz.Sanama írta:Köszi,hát akkor download !![]()