Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
7-ből 7-et. Ebből ötöt hazai pályán, és négyet (nem emlékszem pontosan) kínkeserves 1:0-val húztatok be. Ha egyszer lőnétek legalább kettőt, valóságos alázásnak számítana. Leesik az állam ettől a remek teljesítménytől.Buitre írta:kicsit nagyok itt az arcok ahhoz képest, h az utóbbi 7 meccsünkből ugyanannyit megnyertünk. Igaz, hogy gyenge játékkal, soxor nyögvenyelősen, de hoztuk. A gólarányunk (12-1) mindent elmond (nálatok ez 21-6). Szinte feleannyit rúgtunk, de csak egyet (!) kaptunk. Lehet, h a védekezésre tesszük a hangsúlyt, lehet, h ez nem illik a Real Madridhoz, és elhiszem, h frusztrálva érzitek magatokat, hogy nem 20 pont különbséggel aláztok, de ez ma a Real Madrid és jobban teszitek, ha a saját játékotokkal foglalkoztok, és hozzátok szorgalmasan a 3 pontokat, ha Ligát akartok nyerni.
Sztem van mire arcoskodni. "Csak" 12 ponttal vezetünk még mindig előttetek, ti meg vért pisáltok egyes meccseken hogy 1 gólt összehozzatok! Cimbora, nem tudom hogy most ezek a statisztikák mire valóak itt, 1 gólt kaptatok, na igen, kolléga írta, hogy 7 emberes védekezésnél. Osztom az ötletet. Kíváncsian várom a Liverpool-madrid meccset, akkor meg látjuk, mire képes ez híres nagy real madrid a La Ligás meccseivel!Buitre írta:kicsit nagyok itt az arcok ahhoz képest, h az utóbbi 7 meccsünkből ugyanannyit megnyertünk. Igaz, hogy gyenge játékkal, soxor nyögvenyelősen, de hoztuk. A gólarányunk (12-1) mindent elmond (nálatok ez 21-6). Szinte feleannyit rúgtunk, de csak egyet (!) kaptunk. Lehet, h a védekezésre tesszük a hangsúlyt, lehet, h ez nem illik a Real Madridhoz, és elhiszem, h frusztrálva érzitek magatokat, hogy nem 20 pont különbséggel aláztok, de ez ma a Real Madrid és jobban teszitek, ha a saját játékotokkal foglalkoztok, és hozzátok szorgalmasan a 3 pontokat, ha Ligát akartok nyerni.
Kicsit flegmának érzem az irományod,de legyen ennyi különbség szurkoló és szurkoló között!Szerintem ez a 12 pont különbség is éppen elég megalázó a madrid számára,szóval nem hiszem,hogy akárki is túlzottan frusztrálva érzi magát...Egy fontos dologra viszont nem tértél ki:-nem csak mi kerülhetünk hullámvölgybe,hanem a madrid is!És elnézve a mutatott játékot,minden esély megvan rá!Buitre írta:kicsit nagyok itt az arcok ahhoz képest, h az utóbbi 7 meccsünkből ugyanannyit megnyertünk. Igaz, hogy gyenge játékkal, soxor nyögvenyelősen, de hoztuk. A gólarányunk (12-1) mindent elmond (nálatok ez 21-6). Szinte feleannyit rúgtunk, de csak egyet (!) kaptunk. Lehet, h a védekezésre tesszük a hangsúlyt, lehet, h ez nem illik a Real Madridhoz, és elhiszem, h frusztrálva érzitek magatokat, hogy nem 20 pont különbséggel aláztok, de ez ma a Real Madrid és jobban teszitek, ha a saját játékotokkal foglalkoztok, és hozzátok szorgalmasan a 3 pontokat, ha Ligát akartok nyerni.
1.Nem tudom,miért hozakodsz elő a gólaránnyal, amikor nekünk +15-ös, nektek meg +11-es...Buitre írta:kicsit nagyok itt az arcok ahhoz képest, h az utóbbi 7 meccsünkből ugyanannyit megnyertünk. Igaz, hogy gyenge játékkal, soxor nyögvenyelősen, de hoztuk. A gólarányunk (12-1) mindent elmond (nálatok ez 21-6). Szinte feleannyit rúgtunk, de csak egyet (!) kaptunk. Lehet, h a védekezésre tesszük a hangsúlyt, lehet, h ez nem illik a Real Madridhoz, és elhiszem, h frusztrálva érzitek magatokat, hogy nem 20 pont különbséggel aláztok, de ez ma a Real Madrid és jobban teszitek, ha a saját játékotokkal foglalkoztok, és hozzátok szorgalmasan a 3 pontokat, ha Ligát akartok nyerni.
Egyet ne felejts el.Buitre írta:kicsit nagyok itt az arcok ahhoz képest, h az utóbbi 7 meccsünkből ugyanannyit megnyertünk. Igaz, hogy gyenge játékkal, soxor nyögvenyelősen, de hoztuk. A gólarányunk (12-1) mindent elmond (nálatok ez 21-6). Szinte feleannyit rúgtunk, de csak egyet (!) kaptunk. Lehet, h a védekezésre tesszük a hangsúlyt, lehet, h ez nem illik a Real Madridhoz, és elhiszem, h frusztrálva érzitek magatokat, hogy nem 20 pont különbséggel aláztok, de ez ma a Real Madrid és jobban teszitek, ha a saját játékotokkal foglalkoztok, és hozzátok szorgalmasan a 3 pontokat, ha Ligát akartok nyerni.
Igy van, és a BL-ban az utóbbi években nagyon jókFernando írta:Azt ne feledjétek, hogy a Pool egy mocskos kupacsapat. Volt, hogy 5.-ek lettek a PL-ben de közben BL-t nyertek. Minket is kiejtettek 2 éve, a bajnokságban meg sehol se voltak...
Hát pont ez az!barca52 írta:A mai Liverpool meccset látva nem vagyok ebben biztosők is ugyanilyen ratyi játékot produkáltak. Egy bravúros Torres fejessel voltak jobbak a Pompey-nál. (bár 1-1-nél nem adtak meg nekik egy teljesen szabályos gólt).
A Real meg előbb-utóbb botlani fog, egyszer már csak fordul a kocka és kikapnak vmi kiscsapattól.![]()
A mai Liverpool meccset látva nem vagyok ebben biztoslionelmessi19 írta:a Liverpool meg úgyis megeszi őket reggelire, aztán keresztbe is törik a csapat.
Arra fel akkora sztár,hogy a madridban játszik,hátranyalja a haját,és ennyi.Varatrix írta:
Sergio Ramos!
Egy túlértékelt mitugrász!
Favágó!
Nézem a meccseket és nem értem mire föl ekkora sztár!
Hát szerintem ne nézz többé,én sem teszem...még ha jó meccset játszanának talán megnézném...de így,hogy NB3as szintet nyomnak maradok a hazai körzetembenlionelmessi19 írta:Jaaj. Má' megint.
Ez lassan vetekszik a fizikai képtelenséggel.
Ilyen trágya játékkal meccseket nyerni. Pfff...
MInd1, egyszer már csak megbotlanak, a Liverpool meg úgyis megeszi őket reggelire, aztán keresztbe is törik a csapat.
Csak idő kérdése hogy mikor lesznek 20 ponton kívül.![]()
Addig meg lehet h nem is nézek több meccset, felesleges végigszenvedni ezeket a 90 perceket az igazságtalan semmiért. Csak a madridista kollegákat sajnálom vhol...
nah igen... nagy fogás volt a real-nak a "kis makelele"... kevés játékos van a realba aki nekem szimpatikus, de az ő játéka tetszik... Yaya-val még persze nincs egy szintenAprieto írta:Nekem meg annyi a meglátásom a meccsel kapcsolatban, -azonkívül hogy most eldöntheti a meccset a Madrid-, hogy ott futkározik Makelele reinkarnációja fehérben.
Csak figyelni kell a játékát.