2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem is Iniesta és Cáceres játéka tetszett, viszont Xavin nagyon látszott, hogy nem 100%-os, rengeteg eladott labdája volt, és a gólt is az ő középrefejelése miatt kaptuk. De sebaj! Tudjuk, hogy nem ez az igazi Xavi, úgyhogy nem lesz vele gond.vd17 írta:Szép volt fiúk,Iniesta a meccs embere nálam!Kifejezetten tetszett Cáceres játéka is,remélem ezután a meccs után már több önbizalma lesz,mert ma nagyon jól tette a dolgát!Gratula az egész csapatnak,így tovább!
Itt azokat a játékosokat sorolja fel,akik egészségesek és nincsenek eltiltvaCFirpo3 írta: "Available players
Valdés, Pinto, Jorquera, Alves, Cáceres, Puyol, Abidal, Sylvinho, Busquets, Víctor Sánchez, Touré, Keita, Gudjohnsen, Xavi, Iniesta, Hleb, Pedro, Bojan, Henry, Eto'o and Messi. "
De ezekszerint VS. nincs oda nevezve:Etooka írta: Nincs-e?![]()
FC Barcelona Atletic-Villarreal "B"
Miniestadi
16:30
Én Abidalt látnám legszívesebben Puyol mellett, de biztos vagyok abben hogy Cáceres fog középen lenni. VS meg azér nem játszik mert a Barca Athleticnek mecce van ma a VillarealB-vel.Varatrix írta:Tény, hogy felelőtlenség volna, az elmúlt néhány meccse alapján!CFirpo3 írta:Most csak reménykedni tudunk, hogy nem VS. fog játszani, hanem Caceres.
Most nincs Atletic meccs, így ő is nevezhető a meccsre.
Bár Cáceres sem villogott!
Sylvinho, vagy Abidal középen?
Nincs-e?CFirpo3 írta:Most csak reménykedni tudunk, hogy nem VS. fog játszani, hanem Caceres.
Tény, hogy felelőtlenség volna, az elmúlt néhány meccse alapján!CFirpo3 írta:Most csak reménykedni tudunk, hogy nem VS. fog játszani, hanem Caceres.
Összevissza kb.visca el barca írta:hali
legnagyobb bánatomra idén 1-2 meccs kivételével tv híján nem nagyon láttam játszani a srácokat (persze pont mikor parádé van...)
tv mmár vanazt szeretném kérdezni, hogy melyik csatorna szokta mostanaban a meccseinket adni? sp1-2, retekklub? v összevissza?
kösz
Összevissza,de megvan a szisztémája annak hogy épp melyik csatorna sugározza a meccset. Ez időpont függő.visca el barca írta:hali
legnagyobb bánatomra idén 1-2 meccs kivételével tv híján nem nagyon láttam játszani a srácokat (persze pont mikor parádé van...)
tv mmár vanazt szeretném kérdezni, hogy melyik csatorna szokta mostanaban a meccseinket adni? sp1-2, retekklub? v összevissza?
kösz