2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem egy Iniesta, Xavi páros erősebb a középpályán megszokottság is meg a tudás is....Iniesta, Hleb páros is nagyon jó, de a régebbit összeszokottnak, jobbnak érzem!palesz77 írta:én meg még azért imádkoztam pár hete, hogy végre legyen megint szélső...zseniális az utóbbi időben középen, egyszerűen hihetetlne, nincsenek szavak. amúgy amikor hlebbel volt egy oldalon(talán a kupában) marha jók voltak együtt szerintem. mindketten váltották egymást a posztjaikon, totál megkavarták a védelmet
többször nézném meg őket így
önzőbbre gondoltál nem ?Rivaldo11 írta:Zseniális volt ma is Ini. Néha úgy érzem, még cipelhetné a labdát picit, simán képes szétzilálni a védelmet, ezáltal helyzetet teremt a többieknek. Szóval lehetne egy hangyányival önzetlenebb.Akinek ilyen képességei vannak, megteheti.
Nem önzőbbnek kéne lennie?Rivaldo11 írta:Zseniális volt ma is Ini. Néha úgy érzem, még cipelhetné a labdát picit, simán képes szétzilálni a védelmet, ezáltal helyzetet teremt a többieknek. Szóval lehetne egy hangyányival önzetlenebb.Akinek ilyen képességei vannak, megteheti.
Igen, igy van, ő nem befejező ember. Sztem igy a legerősebb a felállásunk, h ő a középályán, Henry meg a balszélen van, a rangadókon sztem ez kell.Rivaldo11 írta:Az az igazság hogy kis túlzással Ini lövéseinél én erősebbet dobok.lionelmessi19 írta:Szerintem leginkább a szerencse hiányzik az ő kísérleteiből, illetve eleve kevesebb ilyen helyzete van, ő teremti másoknak. Az a szerencse, ami ma nem volt Iniestának amikor a kapusban elakadt az a szuper alálöbbölés, Messit két gólhoz segítette ma szvsz.![]()
De komolyra fordítva: Nálam Ini zseniális, posztján a legjobbak között van a földkerekségen. Ahogy lát a pályán, és ahogy ragad hozzá a zsuga, azt élmény nézni. De a kaput nem érzi. Igaz, eddig sem a góljai tették hatékonnyá a teljesítményét. Ma a mezőny legjobbja volt szerintem.
Az az igazság hogy kis túlzással Ini lövéseinél én erősebbet dobok.lionelmessi19 írta:Szerintem leginkább a szerencse hiányzik az ő kísérleteiből, illetve eleve kevesebb ilyen helyzete van, ő teremti másoknak. Az a szerencse, ami ma nem volt Iniestának amikor a kapusban elakadt az a szuper alálöbbölés, Messit két gólhoz segítette ma szvsz.
Szerintem középen is jó, meg a balszélen is. Henry viszont ismét gyenge volt,Rivaldo11 írta:Régebben írtam, hogy ha veszélyesebb lenne a kapura, és több kakaó lenne a lövéseiben, a világ legjobb szervezője lehetne. Ragad hozzá a labda, és olyan zsugákat ad, hogy hihetetlen.
Ja, és ma elég rendesen kiderült, amit azért eddig is tudtunk: Igazi posztja középen van.
Vagy 3 XavinkG-Jay írta:Meglepő hogy senki nem postolt ide eddig.
Miért? Mert ma is bebizonyította, hogy két Messink van. Vagy inkább két Iniestánk?
Pep elég gyakran alkalmaz rotációt, ugyhogy szóval sztem hol Henryt, hol Iniesta lesz a balszélen, persze lesz olyan is, h Henry középcsatár, Iniesta kp lesz.Sanama írta:Szerintem sem szabad pt padoztatni,túl kreativ és túl jó játékost ő ahhoz.
Inkább padozzon Keita/Busuqets. Vagy Henry.
Mind középen,mind szélen nagyon jó játékra képes,nem akadály neki,hogy hol kell játszani.