Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Többnyire egyet értek azzal, amit mondtál. A kiemelt részhez fűznék hozzá egy-két dolgot. Igaz, nem Veszprémben lakom, de oda jártam suliba 8 évig, meg elég sokat járunk össze haverokkal még most is, így elég sok mindenkit ismerek ott. Amikor ez az eset történt akkor is pont Veszprémben voltunk. Szerencsére most épp nem a centrumban (hanem a város szélén házibuliban, mert egyébként arra a helyre is szoktunk járni) - ennek ellenére nem sokkal az eset után hívták egyikőnket, hogy elmondják mi történt, mert a srác épp ott bulizott akkor is. Na de a lényeg, hogy azért elég sok mindent hallottam már az ügy hátteréről. És akik ezt tették nem a közönséges fémgyűjtő fajtából való.miihii írta:És pont,h ez szúrja a szemét az embernek,h ha róluk van szó,akkor rögtön lehet tudni,h semmi az ég világon nem fog történni.Nem naon tudom elképzelni,h bevonul a szerv Enyingre és kiveszi a sorból a fiúkat,egyszerűen mert kummára tartanak tőlük (amennyit tudok róluk,joggal...).Ha fehérek követték volna el,és meglenne a helység,h honnét jöttek,esetleg képpel együtt,akkor mára már le lenne tartóztatva jó pár emberke.
Így meg várhatjuk,h Sesum Apó betartja,amit mondott és odacsap nekik.Bár kétlem azt is,h ez összejön.A törvény Őrei is inkább azzal lesznek elfoglalva,h ne engedjék be a szerbeket az országba,ahelyett h szemet húnynának felettük (mint annyi minden felett az országban) és kicsit félrenézve hagynák,h elvégezzék a munkájukat helyettük.
Nem csak most van minden kihegyezve a romákra,hanem az utóbbi időben már egyre több dolog kap nagyobb hírverést miattuk.Időtlen idők óta elég sok munkát adtak (volna) az igazság bátor őreinek,akik sajnálatos módon nem mertek/tudtak/tehettek semmit ellenük.Ezzel is csak segítették őket a bűnözési hullámuk terjesztésében,szankció nélkül csinálhatnak bármit ebben az országban.Meg vannak tőlük rezzenve az állampolgárokon kívül a hivatalos szervek is.Tisztában is vannak ezzel,szal kiskirályként tengetik életüket.Ha fehérek követik el a bűncselekményt,akkor tudnak keménykedni a jagellók ,mernek ténylegesen nyomozni (igaz,gyakran csak kergetik a saját farkukat).Asys írta:
Amúgy most minden ki van hegyzeve a romákra pedig sajnos nem csak ők gyilkolásznak, rabolnak hanem ugyanúgy az összes nemzet/nép fiai közül sokan. A romáknál ez az arány sokkalta nagyobb ez tény!
Nem a cigányokat kell hát elítélni, hanem a bűnösöket az összes bűnöst és fellépni ellenük!
Erree viszont nem ilyen tutyimutyi demokratikus rendszer a megfelelő...
Amíg érdekek léteznek független hírforrás nem lesz...Perrero írta:hát igen, a kurucinfo független hírforrás...
ha a Balatonmackóalsón élő Jóska bácsit szúrják le, az senkit nem érdekel a médiában, de így, hogy egy híres emberről van szó, így mindenki szakértő...
Ott vannak a gyilkosok képei, ezek tények, nem lehet rajtuk vitatkozni. Mivel híres ember nyílván mindenki ezzel foglalkozik. Én nem vagyok szakértő, csak azt kívánom hogy ezek a férgek kapják meg méltó büntetésüket. Bár már sajnos akkor sem hozható vissza Cozma, és ez a legnagyobb probléma.Perrero írta:hát igen, a kurucinfo független hírforrás...
ha a Balatonmackóalsón élő Jóska bácsit szúrják le, az senkit nem érdekel a médiában, de így, hogy egy híres emberről van szó, így mindenki szakértő...
http://www.mtv.hu/videotar/?id=37864Marci írta:Nem tudtam nézni, mi volt benne? Mertek normálisan beszélni a problémáról?ozsimiki írta:Nem folyok bele különösebben, véleményemről mindent elmond,h nagyon remélem,h Sesum apja általi csapat, előbb eredményre jut,mint a magyar igazságosztók...
Most (21 óra) m1en Baló-val a kézis esettel foglalkoznak...
Szerinted mertek? Én sem láttam, de biztos vagyok benne hogy NEM! Az RTL híradóban se mondták hogy cigók voltak, ott mér mondanák? Elegem van az egészből, hogy elnyomott kissebség, meg rasszista magyar! ELÉG! Élősködő a romák 99%-a! Higgyétel el! Aki nem ezt állítja az nem olyan helyen lakik ami nagyrészt cigányok lakta! Ha ezt törlik a modik, akkor nem ismerik be az igazságot.Marci írta:Nem tudtam nézni, mi volt benne? Mertek normálisan beszélni a problémáról?ozsimiki írta:Nem folyok bele különösebben, véleményemről mindent elmond,h nagyon remélem,h Sesum apja általi csapat, előbb eredményre jut,mint a magyar igazságosztók...
Nem tudtam nézni, mi volt benne? Mertek normálisan beszélni a problémáról?ozsimiki írta:Nem folyok bele különösebben, véleményemről mindent elmond,h nagyon remélem,h Sesum apja általi csapat, előbb eredményre jut,mint a magyar igazságosztók...
Akkor kié ? épp emiatt a felfogás miatt tart ott az ország ahol.Ez ivódott bele mindenkibe .és ha valakit megtámadnak az utcán nem az az első dolgunk hogy segítsünk rajta.hanem hogy nehogy megsérüljünkVaratrix írta:" Nagy szavak egy kis embertől"
Egyesek úgy beszélnek, mintha tennének valamit!
Nem a mi dolgunk!
Csak a részvét!
Úgy érzem ez az emberiség végét jelentené!Perrero írta:[ha leszúrod azt, aki leszúrt valakit akkor téged is lekell szúrni, nem