Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.justin.tv/psnx_3/popoutBarcafery16 írta:nem tud vki linket küldeni a meccshez naon meg kéne énézni MESSI-t:D
Most hogy mondod, ez a Lassana vs Gago vkp páros se rosszgianni írta:ja-ja,Lass Diarrat is beforgatta egy párszorkennyke04 írta:Franciaország - Argentína meccsen fura nézni hogy Abidal-t Messi forgatja
Csak a győzelem én csak ennyit mondokozsimiki írta:Most kezdtünk 6perce, egy x el is megelégednék, Izrael vendégeként nem rossz eredmény az.MessiFan írta:Ha jól tudom ma lesz a Magyarország - Izrael bari meccs?
Remélem győznek Dzsudzsiék. És hamár Dzsudzsit felhoztam remélem fog lőni gólt ő is
Most kezdtünk 6perce, egy x el is megelégednék, Izrael vendégeként nem rossz eredmény az.MessiFan írta:Ha jól tudom ma lesz a Magyarország - Izrael bari meccs?
Remélem győznek Dzsudzsiék. És hamár Dzsudzsit felhoztam remélem fog lőni gólt ő is
www.port.huKardi írta:és esetleg az angol-spanyol meccset közvetíti valamelyik csatorna?
én is így gondolom. pedig a holland bajnoksághoz viszonyítva elég jó a keret, még sem jutnak egyről a kettőre. szomorú. de legalább a PSV hegemóniának (remélem) idén vége. már unalmas, hogy évek óta ők a bajnokok. akkor már inkább AZ mint PSV.LG írta:Én is csipem az Ajaxot. Elszomoritó, h már évek óta nem mutat semmit egy olyan csapat, amely gyerekoromban még az egyik legjobb volt , és remek játékosokkal látta el Európa nagy csapatait. Remélem legalább a BL-s hely meglesz nekik, jó lenne már újra a főtáblán látni őket.
70.perc 6:0Frank Rijkaard írta:Te jóistenRemélem sokan részesek a Dzsudzsák parádénak a sport 2-nek hála, hiszen a PSV a 60. percben 4-0-ra vezet az ADO ellen Balázs mesterhármasával. Egyszerűen hihetetlen
Aki teheti, nézze a meccset!
![]()
Hajrá Balázs!