Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Viszonylag régen láttam már, nem is emléxem mindenre, de az megmaradt, hogy sok értelmet nem véltem felfedezni benne. A képi világa valami hihetetlen, de csupán ez nem tesz egy filmet jóvá. Viszont anno kiírtam dvdre, tehát annyira azért nem tarthattam tojnak...Szandi írta:The Fountain c. filmet most sikerült megnéznem és hát.. ez csak nekem volt új? Lemaradottnak érzem magam, h eddig nem láttam. Lehet, hogy fogok még írni róla hsz.-t, egyrészről azért, mert szinte biztos, h a film minimum felét nem értettem meg, mert épp meg voltam babonázva, másrészt azért, mert akkor már kevésbé leszek hatás alatt. Vmilyen szinten a rendező neve is (Darren Aronofsky, Requiem egy álomért) garancia volt a minőségre és a csodára, nadehát ez... Anyagilag elég nagy bukta volt, a 35 milliós befektetés csupán 14 milliót hozott vissza, s a hazai mozik természetesen meg sem vették a filmet..grr. Aki elgondolkozós, elalélós filmet akar, annak melegenajánlom.
Jaés, ha látta valaki az írjon már róla véleményt, mert nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy ti hogyan látjátok.
Tim: muszáj volt újból megnéznem az Ed Wood-otés még mindig röhögök rajta... kész
![]()
A WIRE-t ajánlom!Ha követted a topicot,akkor már olvashattál róla...A Baltimore-i rendőrök harca az alvilággal.Egy speckós csapat hajtja a helyi drogos teamet.Borzasztó jól ábrázolja a gettót,ütős sztorik,karakterek.5 évados.szajko írta:Valaki valami jó sorozatot ajánljon már a részemre ilyen bűnügyi félét.
CSI-os cuccok kilőve és a Dexter(legeslegjobb) is... előre is thx.
Valóban igaz történet, a pasas még ma is az FBInak dolgozik.Kralo írta:
Kapj el, ha tudsz
Eddig nem is láttam, elég jó kis vígjáték Leonardo di Caprioval és Tom Hankssel. Nem semmi lehetett a srác, ha igaz a történet.![]()
Ezt követte a Ragyogás című pszichothriller.
Jack Nicholson egyik nagy alakítása a sok közül, és a zenéje... ahh hát elég nyomasztó volt. Még a kutyánkat is nyüszítésre bírta.![]()
Voltak a filmben számomra ködös részek, melyeket többféleképpen is lehetne értelmezni. Talán ezért is keltette fel az érdeklődésemet a Stephen King által írt könyv. Legkésőbb nyáron nekiugrok. Vki olvasta már?
Nekem itt pihen a gépemen.Elkezdtem még régebben de valamiért nem kötött le.Éjjel néztem szóval lehet az volt a baj,h fáradtan nem nagyon tudtam követni a dolgokat...Szandi írta:The Fountain.....
matyi02 írta:Hello
Tudtok valami Mozis filmet ajánlani ?
Szálito3, Esti Mesék, Sötét Lovagon kívűl?
Én valahogy végig bírtam nézni, mégpedig éjjel 1kor álltam neki megnézni ezt a filmet... hát mondom én neked hogy hatott a film... nem tudtam aludni tőle filmnézés után... kavargott a fejem, baromira aktív volt az agyam, filmről járt a fejem, stbstb... szval, alvásmegvonásom lett ettől a filmtől.Szandi írta:Gondoltam, hogy majd írok ide az Irreversible-ről, de olyan szinten sokkot kaptam, hogy inkább csak linkelek egyet nektek:
http://videodrome.freeblog.hu/archives/ ... thatatlan/
Készvégem. Ilyen neeem létezik. Láttam már egy-két filmet életem során, durvát, kevésbé durvát, thrillert, horrort, vérbefagyósat, kaszabolósat, minden, amit csak lehet, de ennyire még nem igazán sokkolt semmi. Néhány részt nem bírtam megnézni.
olvastam, nagyon jó. ha tetszik, ajánlanám még a Tortúrát elolvasásra Stephen Kingtől!Kralo írta:Áztá. Volt egy jó filmes este egyik nap (talán szombaton) a tv2-n.
Kapj el, ha tudsz
Eddig nem is láttam, elég jó kis vígjáték Leonardo di Caprioval és Tom Hankssel. Nem semmi lehetett a srác, ha igaz a történet.![]()
Ezt követte a Ragyogás című pszichothriller.
Jack Nicholson egyik nagy alakítása a sok közül, és a zenéje... ahh hát elég nyomasztó volt. Még a kutyánkat is nyüszítésre bírta.![]()
Voltak a filmben számomra ködös részek, melyeket többféleképpen is lehetne értelmezni. Talán ezért is keltette fel az érdeklődésemet a Stephen King által írt könyv. Legkésőbb nyáron nekiugrok. Vki olvasta már?
Nagy kedvencem a Kapj el, ha tudszKralo írta: Kapj el, ha tudsz
rohadt jó film, mindenképp nézd megmiihii írta:Mindjárt kezdődik a teve2-n a 11:14 c. film. A tartalom alapján jó lehet.
Vki látta már esetleg?
Érdemes belenézni,v inkább vmi DVD-nek álljak neki?