socio66 írta:Érdekes a véleményed,lopakodo.
Számomra a 3D-s meccsmotor adta meg azt a pluszt,amitől megszerettem a játékot. Így sokkal valóságosabb,élvezetesebb,még ha a játékosok mozgása,grafikája vagy éppen a stadionok nincsenek is részletesen kidolgozva. Remélem majd ebben is előrelépnek a fejlesztők az évről évre megjelenő változatokban és nemsokára a vizuális élmény is valósághő lesz, nem csak a menedzselős része.
Lehet, hogy én vagyok régimódi, de egyszerűen nem bírom.
Grafika az egyik probléma, a másik, a nagyobbik az, hogy nem reális.Pl.:szerelések furcsák, mert 5 méterre van tőle az ember egyszerre összesik, és ilyenkor sárga is meg néha piros is

.Nincs közönség, "kicsit" furcsán futnak, Buffon 10 méterről kiöklözi a labdát.Szögletnél kicsit megint furcsán rúg.Nem a lába szerinti irányból indul meg, azután külsővel kilövi.Ezért még mindig a 2d-s klasszikus kinézetet használom.De ha ezeket a problémákat orvosolni fogják biztos, hogy az új 3d-s motorral fogok nekiindulni a meccseknek.
más:eddig nagyon jól megy az olaszokkal minden meccset behúztam.Amauri és Toni is jól rúgja a gólokat de soha nem szoktam úgy játszani, hogy mindketten fönn vannak.Mostmár Del Piero az új gólrekorder a válogatottba!
Taktikám:
-----------------------------Buffon--------------------
--Zambi/Maggio--Cannavaro--Materazzi--Chiellini---
-------------De Rossi---Gattuso/Palombo-----------
--------------------Pirlo/Rosi/Ledesma----------------
----Del Piero/Di Natale/giov---------CamoranesiMontolivo---
--------------Amauri/Toni---------------------------
balszélre is van egy nagyon jó cserém csak mopst nem jut az eszembe.