Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezen valahogy nem lepődtem meglionelmessi19 írta:Samu helyén akár Henry is játszhatna, egyikkel se lenne semmi problémám, de azért Samu a favoritom.
Márquez tényleg nem fut mostanában jó meccseket, de szerintem az egyre magabiztosabb Piquével képesek lesznek megoldani a feladatot. Azért ez a Betis már nem az a Betis, amelyik többször is megtréfált bennünket. 29 gólt lőttek eddig a szezonban, és csak a 14. helyen állnak. Nem azt mondom, hogy nem szorongathatnak meg minket, de szerintem kicsit pesszimista vagy. Egy Valdés- Abidal, Márquez, Piqué, Dani Alvés - Touré, Xavi, Iniesta - Henry, Eto'o, Messi kezdő tizenegy borzalmasan erős, és Guardiola is szemmel láthatóan a bajnokságot részesíti előnyben- egyelőre.Titinho írta:valószínűleg Márquez tér vissza a védelem tengelyébe az eltiltása után. Amúgy most szerdán is kiállították a mexikóit, mert megrúgta az ellenfél kapusát. Nyilvánosan bocsánatot is kért a szurkolóitól és csapattársaitól, hogy elvesztette a fejét. Jó lenne ha összekapná magát, mert elég ügyetlen és "hülye megoldásokat" választ az utóbbi hetekben, sőt idén még nem emlékszem igazán jó meccsére.![]()
Nem lesz egy könnyű meccs, valahogy nem is érzek most győzelmet, pláne nem válogatott forduló után. Nekünk ilyenkor mindig nagyon nehéz meccseink vannak és most is hasonló lesz szerintem. Szerintem döntetlen lesz ez a meccs, talán 1-1. Na de majd meglátjuk, azért bízom a fiúkban.
sztem igenis nehéz mecs lesz a betis otthonában!én egy szenvedős meccset várok de azért rem hogy gálázunk bár erre nem nagy az esély!!Kardi írta:szerintem a Betis elleni meccs nemlesz annyira nehéz mint mondjuk a Sporting Gijon elleni, mivel a S.G. jobb formában van jelenleg mint a Betis és sikerült "gáláznunk"...de majd meglátjukén gálát szeretnék látni
jani-szig írta:Tegnap már nem volt lelkierőm írni a mérkőzésről,de mindenképpen szerettem volna megosztani a véleményemet. Azt kaptam, amit vártam, egy kis hiányérzettel. Az 1. felidő számomra, káprázat volt a javából! A 2. már nem tetszett annyira. Tudom, hogy a rotáció fontos a sorozatterhelés miatt, de ez néha a JÁTÉK rovására megy. Ennek ellenére, ez legyen a legrosszabb mérkőzés, amit láthatok a CSAPAT-tól.