2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
vááááááááááá!! télleg!!!mindegy, egyébként is frankón megy neki.Barcelonafan írta:Azt azért megnéznéd zet mikor írta? Én Júniusnak nézem tehát elég rég és te nem is tudtál róla?Boixos írta: a henke nagyon elkapta a fonalat
Remélem a bajnokságban is megy neki.Charlie írta:Én is azt hittem hogy a mostani meccsekről van szó,szval elnéztük.ÉS?Amúgy is jól megy Henkének a felkészülésen szval nem írt hülyeséget.
C.
Nem is mondtam ilyetCharlie írta:Én is azt hittem hogy a mostani meccsekről van szó,szval elnéztük.ÉS?Amúgy is jól megy Henkének a felkészülésen szval nem írt hülyeséget.
C.
Azt azért megnéznéd zet mikor írta? Én Júniusnak nézem tehát elég rég és te nem is tudtál róla?Boixos írta:a henke nagyon elkapta a fonalatXavi írta:A mai meccsen: Urawa - Barca 0-3
Gólok: Xavi, Larsson (2)
A gólok a Barca videó topicban...
Nem..de a cikkbe írják, és én elhiszem nekikZsolti írta:Nézted a meccset vagy mi?LG írta:DEco is nagyon nagyott játzsott![]()
Mé láttál már ilyet???Kitfisto írta:Nem indulhatunk?A. Gábor írta:HahahahahahaKitfisto írta:Tényleg!Ha megverjük a Betist a szuperkupában akkor UEFA kupában is indulhatunk?
Jah majd a B-csapat Messivel elindul a döntőig.....