Mikaos írta:Óh igen....
Henry első viszonylag rossz meccse 4 hónap után. Máris buli van itt
Igaz, hogy az egész csapat gyenge volt ma...de persze most is azt az Henryt kell elővenni, aki 30 percet játszott. Ehhez tényleg csak gratulálni tudok, röhejes

Most páran boldogok ettől, mert már tényleg nem tudok másra gondolni.
És itt nem arról van szó, hogy nem érdemli meg a kritikát...mert megérdemli, akárcsak a csapat jó része. Én most csak azokhoz szóltam, akik alig várják hetek óta ezt a pillanatot

1. elég sokadik rossz meccse
2. a csapat összes gyenge tagját kritizáltuk, ha bepillantasz az élő topicba, meg még 1-2 embernek a sajátjába.
3. 30percet játszott? 30 percet pályán volt.
4. nézd, ha te ezen jót mulatsz, ám legyen.
5. én minden ilyen pillanatban írtam, ezt tudod jól. Volt is egypár ilyen pillanat mostanság. És akkor is írtam, amikor jó pillanat volt.
Spec a magam részéről unom, hogy hétről hétre, napról napra csak ez a válasz jön, semmi változás. Én viszont másról sem írok, mint az adott mérkőzésen nyújtott teljesítményről, szinte. Örülnék ha végre te meg még páran is végre csak azzal foglalkoznának, hogy az adott meccsen hogy játszott a francia. Nem azzal hogy előtte hogyan, hogy utánna hogyan, hogy a többiek hogyan, hanem Thierry Henry topicjában, amikor Henry aznapi teljesítményéről írok, akkor arra jönne némi válasz, nem pedig másra.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila