Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó, de nézd meg pl. tavaly a spanyol csapatok teljesitményét a BL-ban. A legjobb 8-ban 1 csapatuk volt. Igazából komoly eséje mostanában csak a Barcának van, még a Real is rendre búcsuzik a 16 között. Mig pl. az angoloknál 4 csapat is eséjes.zsuni írta:
én nem értek egyet. oké hogy le vannak maradva a csapatok, de az europai kupákban ott vannak, és ne felejtsük el, hogy tavaly az a getafe, amelyik fele annyiért megvásáorlható lenne mint amennyit a city adott volna kakáért megráncigálta a bayernt. a blben a 16 között ott van mind a 4 spanyol csapat, és nem játszottak 2. rendű ellenfelet.
az meg hogy a kis csapatok képesek felvenni a versenyt a valencia-val sevilla-val villareallal, pont a bajnokság erősségét bizonyitják.
nem a többi spanyol cspat tehet arról hogy idén a barca más dimenzióban focizik.
halamadrid
én nem értek egyet. oké hogy le vannak maradva a csapatok, de az europai kupákban ott vannak, és ne felejtsük el, hogy tavaly az a getafe, amelyik fele annyiért megvásáorlható lenne mint amennyit a city adott volna kakáért megráncigálta a bayernt. a blben a 16 között ott van mind a 4 spanyol csapat, és nem játszottak 2. rendű ellenfelet.Egyetértek.
Ez a bajnokság idén is sajna szörnyű gyenge. (amúgy kijavítanálak, csak 19 pont a különbség a 3. Sevilla és közöttünk ) Pedig bíztam benne, hogy idén talán jobb lehet, még az idény elején úgy is indult. Emlékezzünk csak a Villarrealra, ők hogyan kezdték az idényt és most hol vannak. A Madrid is már 9 ponttal megy a 3. előtt. De hogy egy Valencia és egy Villarreal is 23 forduló után 22 pontra legyen tőlünk...szomorú. Nagyobb öröm egy szoros és erős bajnokságban bajnoknak lenni. De hát ez van...itt már szó nem lehet más bajnokról mint vagy a Barca, vagy a Real. De előbbinek van rá nagyobb esélye. Ezt csak a Barca bukhatja el.
Nekem sem tetszik ez az állapot. Csak egy csapat jöjjön még fel a Real és a Barca szintjére. De a Bundesliga még mindig rosszabb.Capon írta:Tényleg nagyon gyenge az idei bajnokság is. A többi nagy csapat Valencia, Villarreal, Atl. Madrid, Sevilla 3 meccset nem tudnak zsinorban megynerni. Egyfolytában döntetlent játszanak vagy ép kikapnak. Néha elvétve beesik egy győzelem. Nagyon sajnálom hogy ez így alakul egyre kisebb a presztízse a spanyol bajnokságnak szerintem. Kicsit kezd olyan lenni mint a skót bajnokság 2 csapat dominál a többi csak aszisztál.
Elfelejtkezel a 2006/07 es ről a bl cimünk utáni évről. féltávnál magasan vezettünk aztán Capello +margit behazudta az utolsó pár meccsen.LG írta:Igen, és ez már pár éve igy van. Az utolsó olyan bajnokság, amely több mint 2 esélyes volt, az a 2003/2004-s volt, mikor a Valencia lett a bajnok. Azóta vagy a Barca és a Real dominál, vagy csak az egyik csapat.Capon írta:Tényleg nagyon gyenge az idei bajnokság is. A többi nagy csapat Valencia, Villarreal, Atl. Madrid, Sevilla 3 meccset nem tudnak zsinorban megynerni. Egyfolytában döntetlent játszanak vagy ép kikapnak. Néha elvétve beesik egy győzelem. Nagyon sajnálom hogy ez így alakul egyre kisebb a presztízse a spanyol bajnokságnak szerintem. Kicsit kezd olyan lenni mint a skót bajnokság 2 csapat dominál a többi csak aszisztál.
Igen, és ez már pár éve igy van. Az utolsó olyan bajnokság, amely több mint 2 esélyes volt, az a 2003/2004-s volt, mikor a Valencia lett a bajnok. Azóta vagy a Barca és a Real dominál, vagy csak az egyik csapat.Capon írta:Tényleg nagyon gyenge az idei bajnokság is. A többi nagy csapat Valencia, Villarreal, Atl. Madrid, Sevilla 3 meccset nem tudnak zsinorban megynerni. Egyfolytában döntetlent játszanak vagy ép kikapnak. Néha elvétve beesik egy győzelem. Nagyon sajnálom hogy ez így alakul egyre kisebb a presztízse a spanyol bajnokságnak szerintem. Kicsit kezd olyan lenni mint a skót bajnokság 2 csapat dominál a többi csak aszisztál.
Egyetértek.G-Jay írta:Hali!
Őszintén szólva örülök ennek.
Sokkal jobb izgulva nyerni, mert akkor sokkal nagyobb az öröm is. Legalábbis nekem.
Az már jóval szomorúbb, hogy eközben a 3ik helyen már 22ponttal maradnak le...szégyenletes ez a spanyol bajnokság jelenleg.
Szerk.: Respekt Raul Gonzalez
Ez korrekt, es helytallo. De..azt is vedd figyelemben h abban az idoben nem olyan vedelmek alltak a csapatok rendelkezeseire mind most...nem csak Puskas es Di Stefano erdeme volt az...az is kozrejatszott h sokkal kevesebb figyelmet szenteltek a velemre, illetve gyengebb volt a csapatok hatso alakzata..a kapusokrol ne is beszelve...hanem nem lettek volna minden meccsen olyan oriasi kulombsegek..tisztelem raúlt, de ha puskás vagy di stefano játszhatott volna 14 évig a madridban, lehet kicsit több lenne a rekord..
igen, egy egész galamb dúc kolbászol a pályán, az egész meccsen. csoda, hogy nem zavarja a játékosokat.CFirpo3 írta:Gijón kapuja előtt madarak repkedtek. Le is szálltak a fűre...
hát sajnos ez nem olyan biztos. Betis tegnap is bebizonyította ( nem előszőr ), hogy elég jó csapat, képes megszorongatni a nagyokat. ettől függetlenül legyen igazad.csababarca írta:2-0
Ez is elszállt...várhatunk még 1 hetet hogy hátha botlik a madrid...betis ellen otthon viszont tuti nem fog,úgyhogy 2 hetet kell várni
Pont ezt akartam írni. FN minden gólnál így üvölt. Még egy portugál bajnokin is. De ugye ha Real meccsen is, az undorító.chi omega írta:nehogymár az zavarjon titeket, hogy farkas norbi profi. pont kommentátorként nem tartozik senkire, hogy ő milyen drukker, sőt, szigorúan tilos ezt belevinnie a közvetítéseibe.
a barca góloknál is így üvölt.