Championship/Football Manager
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Átlagban 2 év után megkapják az adott nemzet állampolgárságát.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
szevasztok!
az lenne a kérdésem, h lehet-e egy nem EUs játékosnak EUs állampolgárságot adni, vagy ez, h működik..??:O mert sajna nem figyeltem oda.. és most az a szitu, h 4 nem EUs játékosom van..:S
köszönettel!!
m.
az lenne a kérdésem, h lehet-e egy nem EUs játékosnak EUs állampolgárságot adni, vagy ez, h működik..??:O mert sajna nem figyeltem oda.. és most az a szitu, h 4 nem EUs játékosom van..:S
köszönettel!!
m.
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
http://www.fmhungary.hu/cikkek.php?cikkid=6503Csabinho91 írta:Srácok! Nem tudjátok véletlen h a Football Manager 2008-al h lehet neten játszani???
Így! Bár ez 09, de 08 is ugyanígy van.
- van Bommel
- Capitá del Barça
Nah befejeztem az első szezont Katalóniában. A mérleg egy dupla, a kupát nem sikerült behuznom. A bajnokság az utolsó forduló 87. percében dőlt el, minimum X kellett Valladolidban, kihagytam mindent, vezetést szereztek, majd Aquino a 87.percben egyenlített. A Bl-ben a Porto, Fiorentina, Zenit csoportból könnyedén továbbmentem, majd a nyolcaddöntőben jött a MU(éljen a kiemelés
) két 1-1 után tizikkel mentem tovább, a negyeddöntőben jött a Juve. Otthon 2-1, idegenben 1-1, és elödöntő. Ott a Cselszki, két 0-0, ismét tizik, ismét siker. A döntőben a Lyon ellen hamar vezettem Clerc öngóljával, majd a nagy nyomást Valdés védéseinek hála túléltem, a végén kontrából Bojan megszerezte a győzelmet. A kupában a Real Union 2-0 4-1 (pedig kedvelem őket
), majd a végállomást az Atletico jelentette egy 1-3 2-1el. A negatívum a sok sérülés, illetve Busquets játéka. Bárhova tettem, gyenge volt. Most kaptam lóvét 70 misit.
Ha tud valaki, segíthetne egy EU-s csatárral. Még azt kérdezném, Asenjo-t érdemes megvenni? Kösz, hogy végig olvastad

Ha tud valaki, segíthetne egy EU-s csatárral. Még azt kérdezném, Asenjo-t érdemes megvenni? Kösz, hogy végig olvastad

Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Hajrá CSABACSÜD!!!
- Titinho
- Director del Fútbol
Aquino nekem nagyon bevált, bár legfőképp csereként számítottam rá, de így is 9 gólig jutott bal szélsőként és adott vagy 8 gólpasszt is, ami egy 18 éves sráctól azt hiszem, hogy nem rossz ajánlólevél.kmarcel írta:nem tom mit esztek azon a Daniel Aquinon.. nekem kumma rosszul vált be..:@

Jönnek is az érdeklődő nagy klubok, akik vinni akarják, de én nem engedem és ő sem akar (még) most elmenni. Addig amíg nem derül ki, hogy maradok-e vagy nem a Benficánál, addig még nem hosszabítok vele szerződést, mert ha elmegyek másik csapathoz biztos, hogy viszem magammal, ha maradok akkor pedig kap tőlem egy szép kis zsíros szerződést, jó magas kivásárlási árral.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

- Csabinho91
- Barça B
Srácok! Nem tudjátok véletlen h a Football Manager 2008-al h lehet neten játszani???
Visca el Barca! Més que un club!
-
Hogyha rossz taktikát húzol rá, akkor sosem lesz jó tényleg.kmarcel írta:nem tom mit esztek azon a Daniel Aquinon.. nekem kumma rosszul vált be..:@ és még a Lisandro Lopez is kumma [auto_cenzúra] vétel szal ennyi....
csokoládé
Én Seleznyovval voltam így, első évembe megvettem az Alkmaarba, iszonyat gyenge volt, aztán kölcsön adtam Portugáliába, ott meg valami 20 meccsen lőtt 17 gólt. Szóval itt volt nálam a baj, és most visszahoztam, és ontja a gólokat más taktikával.
Egyébként kikaptam az európai és a holland szuperkupában is, szóval nem kezdődik jól az év.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kovi 2009.02.17. 15:24:42-kor.
Attól függ milyen bajnokságban vagy. Pl spanyolban nem kérdez rá meccs előtt. Ott csak azok a játékosok játszhatnak a bajnokságban, akiket nyáron aug 31-ig, ill. télen dec1-től jan 31-ig regisztráltál. Egyábként átigazolási szezon végén majd figyelmeztet a játék hogy lejár a játékos regisztráció,vagy rámész a csapatodra és a jobb alsó sarokban van olyan h "változtatás".rszergej írta:Attól függ hova akarod regisztrálni, ha bl v uefa akkor meg kell várni a január végét, ha pedig bajnokságba, akkor csak simán beteszed a játékost, és amikor a meccsre kattintasz, ott majd fogja kérdezni, hogy milyen számot akarsz neki adni.kmarcel írta:egy kérdésem lenne... hogyan lehet az idény közben vkit a keretbe rakni.. mármint... öö.... nem regisztráltam (vagyis nem adtam neki számot...) most mit csináljak...???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára abreu 2009.02.17. 15:21:48-kor.
Játék elején Criscito-t a Juvéból meg lehet venni 4 milla körül, de csak egy év mulva tudod leigazolni, mer kölcsönben van.van Bommel írta:Vki írna balbekket és jobbszélsőt? Ne túl drágát
Leírtuk mit eszünk rajta... első szezon 28 gól.kmarcel írta:nem tom mit esztek azon a Daniel Aquinon.. nekem kumma rosszul vált be..:@ és még a Lisandro Lopez is kumma [auto_cenzúra] vétel szal ennyi....
csokoládé

- Messa
Ejha, öcsém ez velős volt.kmarcel írta:nem tom mit esztek azon a Daniel Aquinon.. nekem kumma rosszul vált be..:@ és még a Lisandro Lopez is kumma [auto_cenzúra] vétel szal ennyi....
csokoládé

Amúgy Aquino (lesz) az egyik legjobb playa a játkban.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
nem tom mit esztek azon a Daniel Aquinon.. nekem kumma rosszul vált be..:@ és még a Lisandro Lopez is kumma [auto_cenzúra] vétel szal ennyi....
csokoládé
csokoládé
- Titinho
- Director del Fútbol
Na mivel már régen írtam én is ide, ezért leírom a jelenleg befejezett karrieremet. Ugye azzal fejeztem be, hogy az Arsenal csapatával folytatom a megkezdett karrieremet. Folytattam is 2 meccs erejéig, aztán feladtam.
Inkább elkezdtem egy karriert az egyik kedvenc csapatommal, a Benficával . A keret jó, pénz mondjuk, hogy van, az edzők is fogjuk rá, hogy könnyen eljöttek. A keretnél mindenképpen a középpályát akartam megerősíteni, mivel kellett még Aimar mellé egy kreatív játékos. Ő nem más lett mint a fiatal Diego Buonanotte 12,5 millióért+záradékok, illetve még eljött kölcsönbe Busquets és támadókp-nak a Bayernből Sosa és 425e €-ért Aquino a Murciából. Én is kölcsönadtam néhány játékost, meg adtam is el 1-2 embert. A támadószekció az jó volt, a védelembe hoztam még Hélder Rosario-t a Málagától 2,1 millió euróért és Belletti-t kölcsönbe. Az 9 edzőt kirúgtam meg a 7 gyúrót és hoztam helyettük jó edzőket és 3 kontinentális gyúrót. Csak 2 edzéstípus lett 6*-os a többi 7*-os lett.
A média a 3. helyre várta a csapatot, de én ennél jóval többet akartam.
A bajnokságban az elején még nem találtam a megfelelő taktikámat, állandóan változtattam, ennek meg is lett az eredménye. Az első 5 meccsemen 2 győzelem és 3 döntetlen volt a mérlegem (és még nem játszottam a 3 másik nagyobb csapat: Sporting, Porto, Sporting Braga ellen) miközben a Porto 5-ből 5 győzelemmel kezdett. Ezután mondjuk, hogy megtaláltam a taktikámat, de sok volt a döntetlenem. Közben a Porto és a Sporting pedig csak nyerték a meccseiket. Féltávnál ott tartottam, hogy a 3. helyen vagyok 5 pontos hátránnyal, egyedül csak én tudtam megverni az élen álló Porto-t és a 2. Sportingot. Porto mérlege ez volt 13-1-1 40 pont, nekem pedig 10-5-0 35 pont.
Az UEFA kupában továbbjutottam a csoportomból másodikként. Csoportom: 1. Everton 2. Benfica 3. Fenerbahce 4. Heerenveen 5. Partizan. És elérkezett a téli átigazolási időszak, nem akartam igazolni, mivel meg voltam elégedve a csapattal, inkább arra mentem, hogy megtartsam a legjobbjaimat (Luisao, David Luiz, Cardozo, Felipe Bastos, Di María). Luisao és D. Luiz meg is sértődött mert nem engedtem el őket, Cardozo viszont maradni akart. Cardozo vezette a házi góllövőlistámat 14 meccsen szerzett 9 bajnoki góljával + még 3 UEFA kupa gól 3 meccsen. Aztán jött a Betis érdeklődése, 5 millió volt az értéke, én hülye meg csak 20 milliót állítottam be megszabott árnak, de a Betis megajánlott 15 milliót, amit természetesen az elnök el is fogadott, nem tudtam mit csinálni, keresnem kellett egy új csatárt. Meg is találtam mégpedig Rodrigo Palacio személyében aki 14 millió+záradékok összegért csatlakozott is hozzám. Több mozgás nem volt nálam.
Folytatódott a sorozatom, ahol a Portugál Kupából kiestem a Sporting Braga ellen a 2. fordulóban, viszont a Liga Kupában egészen a döntőig meneteltem ahol ki mást mint a Porto csapatát kaptam, ahol Katsouranis két góljával 2-1-re sikerült legyőzni őket és megnyertem ezt a sorozatot.
Az UEFA-kupa csoportkör után, egyből megkaptam a Tottenham csapatát, akiket előbb otthon 4-0-ra ütöttem ki, idegenben így, hogy kikaptam 2-1-re, továbbjutottam 5-2-vel. Ezután megkaptam az ősi ellenségemet, itt is a Porto-t. Első meccsem szintén otthon volt, ahol 1-0-ra tudtam győzni, idegenben pedig 0-0 lett, így tovább robogtam az elődöntőbe ahol az Udinese várt. Tőlük kikaptam 3-1-re idegenben, otthon viszont 3-0-ra vertem őket és így 4-3-as összesítéssel a döntőbe jutottam. A döntőbe nem más, mint a BL csoportkörből kieső és így az UEFA-ban folytató BARCELONA fogadott, akik az elődöntőben 3-2-es összesítéssel búcsúztatták a Valenciát. Elérkezett május 20-a, a döntő napja. Pont előtt 16-án a Pacos F. ellen megsérült a bal szélsőm Di María (aki az UEFA-kupában a legeredményesebb volt 5 góllal), így a döntő előtt 3 sérült játékossal kellett számolnom. A helyére Aquino-t tettem, mellette a jobb oldalon Reyes, előtte pedig R.Palacio kapott lehetőséget a döntőben. Nem számítottam győzelemre, sőt egy kiadós verés inkább benne volt az előzetes formában. Így is indult a meccs, hiszen Iniesta már az 1. percben bevette Quim kapuját, na mondom ez nagyobb verés lesz mint vártam. De aztán jött Aquino aki elrobogott a bal oldalon, beadta középre és a 19. percben Palacio fejesgóljával egyenlíteni tudtam. A félidő így 1-1 volt. A félidőben felráztam a fiúkat, hogy "megynerhetik ezt a meccset". Meg is lett az eredménye, az 56. percben ezúttal a jobb oldalon Reyes futott el egy kontra után, átívelte a hosszú oldalra ahol érkezett Aquino és kapásból 12 méterről kilőtte a rövidsarkot! Ekkor már kezdtem reménykedni mivel nem nagyon voltak egetrengető helyzetei a Barcának. Aztán jött a 72. perc, Puyol szabálytalankodott a 16-oson belül, 11-es, amit Aquino be is lőtt így nem sokkal a vége előtt 1-3 volt az eredményjelzőn. Aztán még a 83. percben Henry lőtt egy nagy gólt 18 méterről, de kiegyenlíteni már nem tudtak és így 3-2-re legyőzve a Barcát megszereztem az UEFA-kupát! Aquino 2 gól és egy gólpasszal járult hozzá a győzelmemhez és csak azért került be mert előtte 4 nappal Di María lesérült.
A bajnokságban, mivel itt volt az UEFA-kupa nem tudtam a legjobbjaimat játszatni, inkább az UEFA-ra koncentráltam, mivel abban láttam nagyobb sanszot egészen a döntőig, de szerencsére sikerült is megnyernem. A bajnokságban viszont 70 ponttal zártam a 80 pontos Porto előtt, akit idegenben is sikerült megvernem, két veresége volt egész szezon alatt, az is tőlem, illetve a Liga-kupa és az UEFA-kupában elért sikerek. 5 meccs alatt 4 győzelem és 1 döntetlen. Hozzá kell még tenni a bajnoksághoz, hogy úgy lettem második, hogy nem vesztettem meccset, így veretlenül kerültem a 2. helyre. 20 győzelem és 10 döntetlennel zártam, míg a Porto 26-2-2-es mérleggel. A legkevesebb gólt én kaptam mindössze 12-t, a házi gólkirályom Di María lett 14 góllal. (szerintem Cardozo lett volna ha nem adja el az elnök
). Palacio összesen 16 meccsen szerzett 8 gólt, Aquino pedig 9 góllal zárt (5 bajnokság, 3 Uefa-kupa, 1 kupa).
Így két kupával tudtam zárni az első 2008-2009-es szezonomat a Benficával. Most még megvárom, hogy mennyi fog bejönni a kasszába, illetve mennyit költhetek átigazolásokra, mivel több emberemet is szerintem el fogom mostmár veszíteni, szinte a fél csapatot vinnék a nagyobb klubok.
Ha nem kapok elég lóvét erősítésre, akkor valószínűleg távozok is, és átmegyek a Valencia csapatához, ahol már szóbahoztak Emery utódaként. Féltávnál az 1. helyen voltak 3 pontos előnnyel, de a végén csak 4. lett a csapat. De ha át is teszem a székhelyem, egy valakit biztosan viszek: Daniel Aquino. 
Na majd írok, hogy melyik csapat mellett tettem le a voksomat, de remélem azért elég lóvét kapok itt és maradhatok.
Ez aztán jó hosszú lett, köszi az olvasást!
Peace.
Ja és így néz ki az UEFA-kupa győztes csapatom jelenleg:
-------------------------Quim---------------------
-----------------------(Moreira)------------------
-Belletti*-------Luisao----------D.Luiz--------Leo*
(M.Pereira)-(H.Rosario)-----(Sídnei)---(J.Ribeiro)
----------------------Katsouranis*-----------------
----------------------(F.Bastos)-------------------
----------------Aimar*------- Buonanotte*---------
-------------(C.Martins)--(Amorim/Yebda)------
---Reyes*----------------------------Dí María*---
---(Suazo)----------------------------(Aquino)----
-----------------------R.Palacio--------------------
----------------------(N.Gomes)-------------------
*-al jelöltek felnyilazva.
További játékosok: Busquets, Miguel Vítor, Sosa.

Inkább elkezdtem egy karriert az egyik kedvenc csapatommal, a Benficával . A keret jó, pénz mondjuk, hogy van, az edzők is fogjuk rá, hogy könnyen eljöttek. A keretnél mindenképpen a középpályát akartam megerősíteni, mivel kellett még Aimar mellé egy kreatív játékos. Ő nem más lett mint a fiatal Diego Buonanotte 12,5 millióért+záradékok, illetve még eljött kölcsönbe Busquets és támadókp-nak a Bayernből Sosa és 425e €-ért Aquino a Murciából. Én is kölcsönadtam néhány játékost, meg adtam is el 1-2 embert. A támadószekció az jó volt, a védelembe hoztam még Hélder Rosario-t a Málagától 2,1 millió euróért és Belletti-t kölcsönbe. Az 9 edzőt kirúgtam meg a 7 gyúrót és hoztam helyettük jó edzőket és 3 kontinentális gyúrót. Csak 2 edzéstípus lett 6*-os a többi 7*-os lett.

A bajnokságban az elején még nem találtam a megfelelő taktikámat, állandóan változtattam, ennek meg is lett az eredménye. Az első 5 meccsemen 2 győzelem és 3 döntetlen volt a mérlegem (és még nem játszottam a 3 másik nagyobb csapat: Sporting, Porto, Sporting Braga ellen) miközben a Porto 5-ből 5 győzelemmel kezdett. Ezután mondjuk, hogy megtaláltam a taktikámat, de sok volt a döntetlenem. Közben a Porto és a Sporting pedig csak nyerték a meccseiket. Féltávnál ott tartottam, hogy a 3. helyen vagyok 5 pontos hátránnyal, egyedül csak én tudtam megverni az élen álló Porto-t és a 2. Sportingot. Porto mérlege ez volt 13-1-1 40 pont, nekem pedig 10-5-0 35 pont.
Az UEFA kupában továbbjutottam a csoportomból másodikként. Csoportom: 1. Everton 2. Benfica 3. Fenerbahce 4. Heerenveen 5. Partizan. És elérkezett a téli átigazolási időszak, nem akartam igazolni, mivel meg voltam elégedve a csapattal, inkább arra mentem, hogy megtartsam a legjobbjaimat (Luisao, David Luiz, Cardozo, Felipe Bastos, Di María). Luisao és D. Luiz meg is sértődött mert nem engedtem el őket, Cardozo viszont maradni akart. Cardozo vezette a házi góllövőlistámat 14 meccsen szerzett 9 bajnoki góljával + még 3 UEFA kupa gól 3 meccsen. Aztán jött a Betis érdeklődése, 5 millió volt az értéke, én hülye meg csak 20 milliót állítottam be megszabott árnak, de a Betis megajánlott 15 milliót, amit természetesen az elnök el is fogadott, nem tudtam mit csinálni, keresnem kellett egy új csatárt. Meg is találtam mégpedig Rodrigo Palacio személyében aki 14 millió+záradékok összegért csatlakozott is hozzám. Több mozgás nem volt nálam.
Folytatódott a sorozatom, ahol a Portugál Kupából kiestem a Sporting Braga ellen a 2. fordulóban, viszont a Liga Kupában egészen a döntőig meneteltem ahol ki mást mint a Porto csapatát kaptam, ahol Katsouranis két góljával 2-1-re sikerült legyőzni őket és megnyertem ezt a sorozatot.
Az UEFA-kupa csoportkör után, egyből megkaptam a Tottenham csapatát, akiket előbb otthon 4-0-ra ütöttem ki, idegenben így, hogy kikaptam 2-1-re, továbbjutottam 5-2-vel. Ezután megkaptam az ősi ellenségemet, itt is a Porto-t. Első meccsem szintén otthon volt, ahol 1-0-ra tudtam győzni, idegenben pedig 0-0 lett, így tovább robogtam az elődöntőbe ahol az Udinese várt. Tőlük kikaptam 3-1-re idegenben, otthon viszont 3-0-ra vertem őket és így 4-3-as összesítéssel a döntőbe jutottam. A döntőbe nem más, mint a BL csoportkörből kieső és így az UEFA-ban folytató BARCELONA fogadott, akik az elődöntőben 3-2-es összesítéssel búcsúztatták a Valenciát. Elérkezett május 20-a, a döntő napja. Pont előtt 16-án a Pacos F. ellen megsérült a bal szélsőm Di María (aki az UEFA-kupában a legeredményesebb volt 5 góllal), így a döntő előtt 3 sérült játékossal kellett számolnom. A helyére Aquino-t tettem, mellette a jobb oldalon Reyes, előtte pedig R.Palacio kapott lehetőséget a döntőben. Nem számítottam győzelemre, sőt egy kiadós verés inkább benne volt az előzetes formában. Így is indult a meccs, hiszen Iniesta már az 1. percben bevette Quim kapuját, na mondom ez nagyobb verés lesz mint vártam. De aztán jött Aquino aki elrobogott a bal oldalon, beadta középre és a 19. percben Palacio fejesgóljával egyenlíteni tudtam. A félidő így 1-1 volt. A félidőben felráztam a fiúkat, hogy "megynerhetik ezt a meccset". Meg is lett az eredménye, az 56. percben ezúttal a jobb oldalon Reyes futott el egy kontra után, átívelte a hosszú oldalra ahol érkezett Aquino és kapásból 12 méterről kilőtte a rövidsarkot! Ekkor már kezdtem reménykedni mivel nem nagyon voltak egetrengető helyzetei a Barcának. Aztán jött a 72. perc, Puyol szabálytalankodott a 16-oson belül, 11-es, amit Aquino be is lőtt így nem sokkal a vége előtt 1-3 volt az eredményjelzőn. Aztán még a 83. percben Henry lőtt egy nagy gólt 18 méterről, de kiegyenlíteni már nem tudtak és így 3-2-re legyőzve a Barcát megszereztem az UEFA-kupát! Aquino 2 gól és egy gólpasszal járult hozzá a győzelmemhez és csak azért került be mert előtte 4 nappal Di María lesérült.

A bajnokságban, mivel itt volt az UEFA-kupa nem tudtam a legjobbjaimat játszatni, inkább az UEFA-ra koncentráltam, mivel abban láttam nagyobb sanszot egészen a döntőig, de szerencsére sikerült is megnyernem. A bajnokságban viszont 70 ponttal zártam a 80 pontos Porto előtt, akit idegenben is sikerült megvernem, két veresége volt egész szezon alatt, az is tőlem, illetve a Liga-kupa és az UEFA-kupában elért sikerek. 5 meccs alatt 4 győzelem és 1 döntetlen. Hozzá kell még tenni a bajnoksághoz, hogy úgy lettem második, hogy nem vesztettem meccset, így veretlenül kerültem a 2. helyre. 20 győzelem és 10 döntetlennel zártam, míg a Porto 26-2-2-es mérleggel. A legkevesebb gólt én kaptam mindössze 12-t, a házi gólkirályom Di María lett 14 góllal. (szerintem Cardozo lett volna ha nem adja el az elnök

Így két kupával tudtam zárni az első 2008-2009-es szezonomat a Benficával. Most még megvárom, hogy mennyi fog bejönni a kasszába, illetve mennyit költhetek átigazolásokra, mivel több emberemet is szerintem el fogom mostmár veszíteni, szinte a fél csapatot vinnék a nagyobb klubok.

Na majd írok, hogy melyik csapat mellett tettem le a voksomat, de remélem azért elég lóvét kapok itt és maradhatok.
Ez aztán jó hosszú lett, köszi az olvasást!

Peace.
Ja és így néz ki az UEFA-kupa győztes csapatom jelenleg:
-------------------------Quim---------------------
-----------------------(Moreira)------------------
-Belletti*-------Luisao----------D.Luiz--------Leo*
(M.Pereira)-(H.Rosario)-----(Sídnei)---(J.Ribeiro)
----------------------Katsouranis*-----------------
----------------------(F.Bastos)-------------------
----------------Aimar*------- Buonanotte*---------
-------------(C.Martins)--(Amorim/Yebda)------
---Reyes*----------------------------Dí María*---
---(Suazo)----------------------------(Aquino)----
-----------------------R.Palacio--------------------
----------------------(N.Gomes)-------------------
*-al jelöltek felnyilazva.
További játékosok: Busquets, Miguel Vítor, Sosa.
Més que un club

- VictorValdes19
Balhátvéd:Marcelo - 6-8 milláért ellehet hozni,Van Bronckhorst (nem elfogultságból najó tán kicsit..van Bommel írta:Vki írna balbekket és jobbszélsőt? Ne túl drágát

Jobbszélső:Rodney Sneijder,Wijnaldum,Schaars
S még akiket ajánlok mindenkinek:
Kyriakos Papadopoulos-Középső védő, pár év és nem lesz gond hátul 2-3 Millióért megvehető.
Zapata-Kapus,Steau Bukarestből
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- van Bommel
- Capitá del Barça
Vki írna balbekket és jobbszélsőt? Ne túl drágát 

Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Hajrá CSABACSÜD!!!
Valaki kisegítene pár kóddal? :S akárhogy telepítem fel, mindíg kéri azt a tetves 5 részből álló kódot:S PLS HELP
- tomcsikaka
- Barça C
- Kapcsolat:
Vki segítsen pls, hogy hogyan lehet Ablak módban játszani!! Annyit tudok, hogy 1024 felé kell vinnem a felbontást. Ezt meg is csináltam de a játékban nem találom azt ahol a pipát ki kellene szedni a "Teljes képernyő mód" Rublikából.. Vki segítsen pls.!! THX
Mes Que un club !
Mindörökké Barcelona !
Mindörökké Barcelona !
-
Na mivel ma itthon voltam, be tudtam fejezni a második évemet az Alkmaarnál.
Nagyon jó évem volt, a bajnokságot végig uraltam, végig csak üldöztek a nagy csapatok, az Ajax és a PSV tartotta még úgy ahogy a lépést, de ők sem jelentettek veszélyt rám, a 30. fordulóig nem is kaptam ki, de ott már pihentettem az UEFA kupára, szóval ezt annak tudom be, és a B csapat játszott végig. Így is szép lett a mérleg, 80 ponttal lettünk bajnokok, úgy, hogy 34 forduló után 24 győzelmet, 8 döntetlent, és 2 vereséget értünk el.
A kupában a B csapattal nyomultam, majd amikor már jött egy nehéz meccs, az A csapat sajnos kikapott a negyeddöntőben a PSV-től, (félidőben 3/3 lövés ott, nálam valami 10/4, és 3-1 oda, így sajnos nem sikerült a fordítás, csak 3-2 lett).
Először ügye a BL-ben kezdtem meg az európai kupaszereplést, a kötelezőt hoztam, tudtam nyerni Belgrádban, otthon elég volt az iksz is így, és benn vagyok az UEFA-ban. Meg is lett, a Barca, Schalke párostól sajnos oda-vissza kikaptam, de igazából az UEFA érdekelt...
Ott viszont nagyon durván toltuk, az AEK Athént 4-1-es összesítésben vertem, utána viszont azt hittem, hogy vége lesz a menetelésnek, hisz a Liverpoollal sorsoltak össze, ráadásul otthon kezdtem. Viszont meglepően jól játszottunk hazai pályán, és 4-2-re vertem őket, majd az Anfielden egy 1-1, ezzel továbbjutottam!
Negyeddöntőben és az elődöntőben a Bayert (idegenben lőtt góllal) és a Nápolyt búcsúztattam (2-1), a döntőben pedig holland házirangadó volt, hisz a Feyenoorddal találkoztam. A bajnokságban is nagyon ment ellenük, de nagyot csodálkoztam, mikor a szünetben 2-0-ra mentünk. A második félidőben aztán 4 (!!!) játékosom sérült le 10 percen belül, így emberhátrányban bekkeltem ki a végét. Sikerült is, 2-0-ra nyertem, így én lettem az UEFA kupagyőztes.
Nagyon sokat segített, hogy elhoztam ősszel a Murciából Aquinot (9,5 M), volt rá pénzem, mivel eladtam Jack Tuypot 12,5 milláért a Unitednek. Aquino egyébként sorra döntötte el a meccseket, iszonyat gólerős volt az egész szezonban. Még hoztam egy magyar tehetséget a Győrből, aki gólt rúgott az uefakupa döntőjében csereként, szóval igencsak jó vásárt csináltam vele.
Nyáron jön a brutál védőm, amit az előző hszembe mutattam, illetve jön mellé még egy védő ugyancsak Brazíliából, és jön még egy brazil sztárjelölt a jobbszélre. A tehetségeim akiket vettem, végül nagyon bejöttek, hisz a fiókcsapatomban rendre ontják a gólokat, vagy éppen adnak assistokat, szóval lesz rajtuk haszon, pl. az egyikre már most kezdő irányítóként számítok.
Szóval egyelőre jól alakulnak a dolgok, de innen lehet nagyokat bukni majd, szóval oda kell figyelni.
Nagyon jó évem volt, a bajnokságot végig uraltam, végig csak üldöztek a nagy csapatok, az Ajax és a PSV tartotta még úgy ahogy a lépést, de ők sem jelentettek veszélyt rám, a 30. fordulóig nem is kaptam ki, de ott már pihentettem az UEFA kupára, szóval ezt annak tudom be, és a B csapat játszott végig. Így is szép lett a mérleg, 80 ponttal lettünk bajnokok, úgy, hogy 34 forduló után 24 győzelmet, 8 döntetlent, és 2 vereséget értünk el.
A kupában a B csapattal nyomultam, majd amikor már jött egy nehéz meccs, az A csapat sajnos kikapott a negyeddöntőben a PSV-től, (félidőben 3/3 lövés ott, nálam valami 10/4, és 3-1 oda, így sajnos nem sikerült a fordítás, csak 3-2 lett).
Először ügye a BL-ben kezdtem meg az európai kupaszereplést, a kötelezőt hoztam, tudtam nyerni Belgrádban, otthon elég volt az iksz is így, és benn vagyok az UEFA-ban. Meg is lett, a Barca, Schalke párostól sajnos oda-vissza kikaptam, de igazából az UEFA érdekelt...
Ott viszont nagyon durván toltuk, az AEK Athént 4-1-es összesítésben vertem, utána viszont azt hittem, hogy vége lesz a menetelésnek, hisz a Liverpoollal sorsoltak össze, ráadásul otthon kezdtem. Viszont meglepően jól játszottunk hazai pályán, és 4-2-re vertem őket, majd az Anfielden egy 1-1, ezzel továbbjutottam!

Negyeddöntőben és az elődöntőben a Bayert (idegenben lőtt góllal) és a Nápolyt búcsúztattam (2-1), a döntőben pedig holland házirangadó volt, hisz a Feyenoorddal találkoztam. A bajnokságban is nagyon ment ellenük, de nagyot csodálkoztam, mikor a szünetben 2-0-ra mentünk. A második félidőben aztán 4 (!!!) játékosom sérült le 10 percen belül, így emberhátrányban bekkeltem ki a végét. Sikerült is, 2-0-ra nyertem, így én lettem az UEFA kupagyőztes.

Nagyon sokat segített, hogy elhoztam ősszel a Murciából Aquinot (9,5 M), volt rá pénzem, mivel eladtam Jack Tuypot 12,5 milláért a Unitednek. Aquino egyébként sorra döntötte el a meccseket, iszonyat gólerős volt az egész szezonban. Még hoztam egy magyar tehetséget a Győrből, aki gólt rúgott az uefakupa döntőjében csereként, szóval igencsak jó vásárt csináltam vele.
Nyáron jön a brutál védőm, amit az előző hszembe mutattam, illetve jön mellé még egy védő ugyancsak Brazíliából, és jön még egy brazil sztárjelölt a jobbszélre. A tehetségeim akiket vettem, végül nagyon bejöttek, hisz a fiókcsapatomban rendre ontják a gólokat, vagy éppen adnak assistokat, szóval lesz rajtuk haszon, pl. az egyikre már most kezdő irányítóként számítok.
Szóval egyelőre jól alakulnak a dolgok, de innen lehet nagyokat bukni majd, szóval oda kell figyelni.

- rszergej
- Capitá del Barça
Attól függ hova akarod regisztrálni, ha bl v uefa akkor meg kell várni a január végét, ha pedig bajnokságba, akkor csak simán beteszed a játékost, és amikor a meccsre kattintasz, ott majd fogja kérdezni, hogy milyen számot akarsz neki adni.kmarcel írta:egy kérdésem lenne... hogyan lehet az idény közben vkit a keretbe rakni.. mármint... öö.... nem regisztráltam (vagyis nem adtam neki számot...) most mit csináljak...???

egy kérdésem lenne... hogyan lehet az idény közben vkit a keretbe rakni.. mármint... öö.... nem regisztráltam (vagyis nem adtam neki számot...) most mit csináljak...???
- varnagykrisztian
- Entrenador del Barça
Na ilyen megtiszteltetés még nem ért, bár még nem kaptam meg
!
http://kepfeltoltes.hu/view/090216/d_sz ... es.hu_.jpg
Ezt a remek argentin csatárt mindenkinek ajánlom
:
http://kepfeltoltes.hu/view/090216/Lisa ... es.hu_.jpg
És őket is:
http://kepfeltoltes.hu/view/090216/Hams ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090216/Luch ... es.hu_.jpg
Ő is megállta a helyét, pedig magyar:
http://kepfeltoltes.hu/view/090216/Husz ... es.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/090216/d_sz ... es.hu_.jpg
Ezt a remek argentin csatárt mindenkinek ajánlom

http://kepfeltoltes.hu/view/090216/Lisa ... es.hu_.jpg
És őket is:
http://kepfeltoltes.hu/view/090216/Hams ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090216/Luch ... es.hu_.jpg
Ő is megállta a helyét, pedig magyar:
http://kepfeltoltes.hu/view/090216/Husz ... es.hu_.jpg

Lisandro nem akarok jönni a Barcába...
.... kemény striker kéne...:S..

Hamsikot én is már az első szezonban megvettem.. és télleg jó vételnek bizonyult...!!:)