2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Már megint Henryt szapulodlionelmessi19 írta: Zseni volt a srác tegnap, amíg el nem fáradt. Sajnos ugyanaz az érzésem volt, ami a hétközi spanyol válogatott meccsen is. Egész egyszerűen azért sül be sok akció, mert nem tudnak felnőni hozzá meg Xavihoz a többiek. Henry, Keita, Abidal... jóvicc.
Egy vasárnap du.-i mosolygásra jó volt ez a megjegyzés...doki írta:Jó volt egy x-re ezzel a teljesítménnyel csapat.lionelmessi19 írta:Egészen kiváló, az átlag teljesítménye szerintem lassan a Messi-féle közelébe ér, bár még 1-2 ilyen meccs kell hozzá..
Nem érzem úgy,h pont az ő teljesítménye miatt lett volna pusztán döntetlen.doki írta:Jó volt egy x-re ezzel a teljesítménnyel csapat.lionelmessi19 írta:Egészen kiváló, az átlag teljesítménye szerintem lassan a Messi-féle közelébe ér, bár még 1-2 ilyen meccs kell hozzá..
Jó,igaz.fcbarca0827 írta:ŐŐŐ??? Én még megemlíteném Eto'o-t is mint elfogadható teljesítményt nyújtó játékost...miihii írta:A mai meccsen,egy elfogadható teljesítmény volt,az pedig Iniestáé.Sztem messze a legjobbunk volt ma.
Hasznosan játszott és ő legalább játszott...
Azért volt haloványabb, mert utána már Henry játszott a balszélen.kovinho írta:Második félidőben kicsit haloványabb volt, de ő tartotta életben a szétesett Barcelonát az első félidőben.
Szerintem miihii csak elfeledkezett róla...fcbarca0827 írta:ŐŐŐ??? Én még megemlíteném Eto'o-t is mint elfogadható teljesítményt nyújtó játékost...miihii írta:A mai meccsen,egy elfogadható teljesítmény volt,az pedig Iniestáé.Sztem messze a legjobbunk volt ma.
ŐŐŐ??? Én még megemlíteném Eto'o-t is mint elfogadható teljesítményt nyújtó játékost...miihii írta:A mai meccsen,egy elfogadható teljesítmény volt,az pedig Iniestáé.Sztem messze a legjobbunk volt ma.
Jó volt, szépen kavargatott, de beadni Ini sem tud, 1 jó beadásra sem nagyon emlékszem.miihii írta:A mai meccsen,egy elfogadható teljesítmény volt,az pedig Iniestáé.Sztem messze a legjobbunk volt ma.