2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Sajnos... Bár lehetséges bármi..redlions írta:Ezt mondtam én is. Csak Sheva és Deco esélyesebb Ronaldinhonál.Enrique írta:Lehetséges, bár én mondom, h a Deco, Seva, Ronaldinho, Henry 4esfogatból bárki nyerhet....Lujo írta:Deco lesz a befutó. Jól játszott tavaly (BL-győzelem és EB döntő).
Ezt mondtam én is. Csak Sheva és Deco esélyesebb Ronaldinhonál.Enrique írta:Lehetséges, bár én mondom, h a Deco, Seva, Ronaldinho, Henry 4esfogatból bárki nyerhet....Lujo írta:Deco lesz a befutó. Jól játszott tavaly (BL-győzelem és EB döntő).
Remélem bejön!Stike írta:Tavaj nagyon szorítottam Nedvednek bejött, most nagyon szoritok Ronaldinho-nak remélem bejön
Igazán nehéz tippelni. Általában az kapja az aranylabdát, aki nyert nemzetközi szinten is valamit. Ayala ilyen, de szerintem egy védőre nem igazán fognak szavazni. Deco is nyert ugye BL-t, de nálam mégis Shevcsenko v. Ronaldinho a befutó.real_funghi írta:1. Kultúrált hozzászólást sosem veszek sértésnek
2. Láttam Ronaldinho tavaszi teljesítményét.
3. És mit szóltok Ayala teljesítményéhez? (spanyol bajnok, UEFA-kupagyőztes, olimpiai bajnok)