Jelenleg 4 olyan kapust tudok mondani, aki jobb mint Valdés, a többi detto ugyanolyan. Buffon, Casillas, Cech, vdS. Ezen játékosok közül SENKI sem megszerezhető! Úgyhogy le lehet nyugodni...
+ abban is vastagon benne volt, h nem nyertünk többet.Kralo írta:
Apa! Most vered a mellkasod, hogy te megmondtad?Egyébként mi az a top10? Valami slágerlista? Nálam ilyen nincs. Nálam olyan van, hogy megfelel-e valaki a posztján vagy sem. Valdes megfelel, vele nyertünk BL-t vele nyertünk két bajnokságot, amiben ő is vastagon benne volt.
.
Nem. Viszont ember. Szóval benne van a hiba. Mint mindenkiben. Múlthéten hozott pontot, most el ment rajta. Bumm.kennyke04 írta:Bemutat egy bravúrt komolyan örülni kell, ha csinál egy ekkora bakit meg sebaj ott mekkorát fogott? Inkább kaptunk volna ott ki, ez meg lett volna X hidd el boldogabb vagyok... És személy szerint nem az ő nyakába varrom a vereséget, sőt, szerintem már ránk fért egy kis verés, jön az egyenes szakasz, most dől el minden, de komolyan magabiztos kapusnak tartod? Amikor beívelik és jön rá, hátra dőlsz h biztos lehúzza? Távoli löketek soha nem pattannak ki róla? Részemről lezárom a témát, de lehet fel kéne a srácot tüzelni azzal, hogy nem ő az állandó biztos pont.
Bemutat egy bravúrt komolyan örülni kell, ha csinál egy ekkora bakit meg sebaj ott mekkorát fogott? Inkább kaptunk volna ott ki, ez meg lett volna X hidd el boldogabb vagyok... És személy szerint nem az ő nyakába varrom a vereséget, sőt, szerintem már ránk fért egy kis verés, jön az egyenes szakasz, most dől el minden, de komolyan magabiztos kapusnak tartod? Amikor beívelik és jön rá, hátra dőlsz h biztos lehúzza? Távoli löketek soha nem pattannak ki róla? Részemről lezárom a témát, de lehet fel kéne a srácot tüzelni azzal, hogy nem ő az állandó biztos pont.barca99 írta:A múltheti Oliveira ziccernél miért nem írtál? Vagy miért nem a támadósort veszed (veszitek) elő? Ők miért nem felelősek az első félidei impotenciánál? Nem más lett volna, ha 3-0-nál potyázik VV?
Nem ellened, csupán más oldalról világítom meg a dolgot.
Apa! Most vered a mellkasod, hogy te megmondtad?gekkodan írta:azért még mindig nagy top 10-es kapus igaz gyerekek?
félreértesz, csak azért hoztam föl ezt, mert nem tetszett hogy ilyeneket írnak egyből, hogy szégyen hogy ilyen a kapusa a barcának meg ilyenek....Varga Tamás írta: Az sem érdekel, hogy Cech hibázott az EB-n, hogy más kapusok is elkövettek ilyen hibát. Nem minket érintett. Ez a hiba viszont a vereségünket idézte elő. Nekünk csak a Barcával kell foglalkoznunk. A többi csak lényegtelen mellékzönge.
FORCA BARCA!
Nem kérdés, hogy az egész csapat gyász volt. De ettől még Valdes igazolja néha a jogos kételyeket.barca99 írta:A múltheti Oliveira ziccernél miért nem írtál? Vagy miért nem a támadósort veszed (veszitek) elő? Ők miért nem felelősek az első félidei impotenciánál? Nem más lett volna, ha 3-0-nál potyázik VV?gekkodan írta:az a kis apró hiba ma legalább -3 pontot jelentett. biztos vagyok benne, hogy 1 pontot vittünk volna ma még emberhátrányban is, ha nincs az a fatális, megye II-es hiba.
arról nem is beszélve, hogy 0-1nél még a motiváció is más, tuti, hogy nyugodtabban és tutibban dolgoztunk volna ki 1-2 helyzetet.
maradt a 0 pont és egy világsztár kapus a tavaszi idényre. yes
Nem ellened, csupán más oldalról világítom meg a dolgot.
Igy van, ráadásul az egy nagyon fontos meccs volt és el is buktak rajta.faithnomore írta:sajnos mindenkivel történhet ilyen, sztem nem ő csinálta meg először....pl. Cech-t is jó kapusnak tartják, pedig a cseh-török meccsen elég nagyot bakizott, mégse küldték el a chelsea-ből hogy tűnjön onnan mert egy nagy sz*r![]()
![]()
u.i maister tökéletesen leírta a helyzetet, teljesen egyetértek vele
A múltheti Oliveira ziccernél miért nem írtál? Vagy miért nem a támadósort veszed (veszitek) elő? Ők miért nem felelősek az első félidei impotenciánál? Nem más lett volna, ha 3-0-nál potyázik VV?gekkodan írta:az a kis apró hiba ma legalább -3 pontot jelentett. biztos vagyok benne, hogy 1 pontot vittünk volna ma még emberhátrányban is, ha nincs az a fatális, megye II-es hiba.
arról nem is beszélve, hogy 0-1nél még a motiváció is más, tuti, hogy nyugodtabban és tutibban dolgoztunk volna ki 1-2 helyzetet.
maradt a 0 pont és egy világsztár kapus a tavaszi idényre. yes
Sztem igen, még mindig a jobbak közé tartozik. Bajnokságban is jól teljesít. És senki nem mondja h nem az ő érdeme hanem a jó védelemé mert amikor nem jó a védelem akkor egyből mindnki Valdes szidja.gekkodan írta:azért még mindig nagy top 10-es kapus igaz gyerekek?
1 hiba alapjángekkodan írta:azért még mindig nagy top 10-es kapus igaz gyerekek?