gekkodan írta:Henry-Eto'o-Messi hármas, aki ilyen Hlebekről fantáziál, az nyilván túl sok managerjátékot nyomat.
Egy BL-nyolcaddöntő nem edzés a Miniestadiban, meg nem is nyár végi edzőmeccs. De nagy eséllyel Pep is így fogja gondolni, ahogy minden nagy rangadón tette. Ezeknek az eszmefuttatásoknak semmi értelme...
Én ezt mostanában már inkább úgy emlegetem, hogy a világ legeredményesebb csatárpárosa a Messi-Eto'o .. Henry mostanság visszafogta a góllövöldözést kissé. Csak hogy tiszta legyen: életemben nem játszottam menedzser játékkal, és aki Hlebről fantáziál, az továbbra is bízik a képességeiben, és abban hogy egy neki valóbb poszton jobbat tud nyújtani. Megjegyzem a kövér nulla Henry baltámadói játékára ugyanígy jellemző. És akkor még mindig erről beszélünk, nem pedig arról, hogy én középpályásként szerepeltetném Hlebet, és két igazi csatárt használnék csak.
Pep igen, sajna nagy esélyel nem így fogja gondolni, de a lepényhal meg utoljára.
Azt talán had döntse el mindenki maga, hogy mennyi értelme van leírnia valamit.. annak viszont végképp semmi értelme, hogy ilyen megjegyzéseket teszel. Mellőzd.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila