2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
De nem Te vagyaynas írta: én, ha elnök lennék
Na ez már azért nem semmi....aynas írta:mo- mindenki ért a focihoz, de senki sem tud focizni![]()
betis elleni x után egy szót sem írtam. guardiola nyilatkozgatja: tudjunk mik a hibáink, azon vagyunk, hogy kijavítsuk. erre szöglet után kitudja hányadik gólt kapjuk. kb. ovóda szint.
iniesát nem tudjuk pótolni ez van.
Sylvinho megérdemelte volnam, hogy kezdjen. a mutatott játéka jobb, mint abidalé. espanol ellen támadni kell ezt előre lehetett tudni. ő jobban tud, mint a francia. lyon és a. madrid a francia kezdett volna.
de még cserének se rakja be. puyolnak játszania kell? játszon középső védőt. ha van balhátvédem, akkor őt játszatom.
Eto'ot lehozza 2-1 nél mikor gólt kéne rúgni. valaki írta, hogy jogosan cserélte le, mert nem ment neki a játákkinek ment?
gólt kell rúgni, erre a gólkirályt lehozza. ha ezt épp ésszel valaki megtudja magyarázni. nem lehet, mint ahogy azt sem, hogy behozza gudit samu helyett. kívánsi vagyok hányan húzták volna meg ezt a cserét. sztem még a komplett idóták sem. én, ha elnök lennék azonnal kirúgnám guardiolát.
ha bent hagyja samut és felteszi bojan az uccsó negyedórára. esetleg kapunk még 1et ok. egy szót nem szólók. azt lássam, hogy gólt akarunk rógni minden áron, nem alibizni.
ügye azt se nem gondolja komolyan , hogy az őszi menetelés valaha is megismétlődik. soha nem fog. félek még pár meccs és a végén a bajnokság is elúszik.
Tisztelt hölgyeim és uraim, az alábbiakban olvashatták, az év legviccesebb hozzászólását.aynas írta:mo- mindenki ért a focihoz, de senki sem tud focizni![]()
betis elleni x után egy szót sem írtam. guardiola nyilatkozgatja: tudjunk mik a hibáink, azon vagyunk, hogy kijavítsuk. erre szöglet után kitudja hányadik gólt kapjuk. kb. ovóda szint.
Sylvinho megérdemelte volnam, hogy kezdjen. a mutatott játéka jobb, mint abidalé. espanol ellen támadni kell ezt előre lehetett tudni. ő jobban tud, mint a francia. lyon és a. madrid a francia kezdett volna.
de még cserének se rakja be. puyolnak játszania kell? játszon középső védőt. ha van balhátvédem, akkor őt játszatom.
Eto'ot lehozza 2-1 nél mikor gólt kéne rúgni. valaki írta, hogy jogosan cserélte le, mert nem ment neki a játákkinek ment?
gólt kell rúgni, erre a gólkirályt lehozza. ha ezt épp ésszel valaki megtudja magyarázni. nem lehet, mint ahogy azt sem, hogy behozza gudit samu helyett. kívánsi vagyok hányan húzták volna meg ezt a cserét. sztem még a komplett idóták sem. én, ha elnök lennék azonnal kirúgnám guardiolát.
ha bent hagyja samut és felteszi bojan az uccsó negyedórára. esetleg kapunk még 1et ok. egy szót nem szólók. azt lássam, hogy gólt akarunk rógni minden áron, nem alibizni.
ügye azt se nem gondolja komolyan , hogy az őszi menetelés valaha is megismétlődik. soha nem fog. félek még pár meccs és a végén a bajnokság is elúszik.
Igaz, csak a cikk Xavit emeli ki.barca99 írta:Már rég tüntetnénk ellened, hiszen egy csapatnak sem jó, ha 3 meccsenként cserélgeti az edzőit.aynas írta:...én, ha elnök lennék...
szerk.: Kovi, az Eto'o mondta.
Már rég tüntetnénk ellened, hiszen egy csapatnak sem jó, ha 3 meccsenként cserélgeti az edzőit.aynas írta:...én, ha elnök lennék...
aynas írta:mo- mindenki ért a focihoz, de senki sem tud focizni![]()
aynas írta:mo- mindenki ért a focihoz, de senki sem tud focizni![]()
Pep munkálatainak témájához annyit fűznék hozzá, hogy TV-n keresztül, meg utólag könnyű gondolkodni, meg beszélni. Pep az edző, kik vagyunk mi, hogy kritizáljuk? Tehát csak annyi, hogy Ő jobban tudja, hogy mit kell tenni, mint mi.currahee írta:nem szeretnék túl sok mindent hozzáfűzni a tegnapi meccshez; aki látta az tudja mi zajlott az este...
de azért megjegyeznék ezt-azt:
több dolog is volt a meccs folyamán ami sejtette hogy itt nem lesz egy jó eredmény... amellett hogy nem ment valami jól a csapatnak -pontatlan,ötlettelen játék- ; amihez persze az is hozzájárult hogy az espanyol játékosi ott tördeltek ahol és ahogy tudtak. nem volt valami sok az effektív játék. aztán persze a játékvezetői tevékenykedésről sem mehetünk el szó nélkül; persze nem a sporit kell elsősorban okolni de azért talán nem így kellett volna fújni ezt a meccset amin elég sok volt az adok-kapok, balhé stb... de Xavi is megmondta hogy a bírók is emberek és ők is hibázhatnak; bár én hozzáteszem hogy ilyen szinten azért nem ezt várná az ember. na mind1...
ugyanakkor egy-két megjegyzéshez itt a fórumon, akik azt gondolják hogy Pep nem érti a dolgát, vagy hogy esetleg hibázott; hozzátenném azt hogy én úgy gondolom hogy ő igenis tudja mit csinál és h mit kell tenni; és sztem ez látszott a csapat eddigi idénybeli teljesítményén is. ugyanakkor őszíntén megmondva én is tegnap kicsit gyengébnek éreztem a helyzetfelismerését illetve a döntéseit a meccs folyamán. kicsit talán máshogy kellett volna cserélni, de aztán lehet h akkor is ugyanez lett volna ha máshogy cserél; de ez mind1 ez történt le kell nyelni.
egy kicsit azt érzem én is az utóbbi időben mintha lenne egy kisebb hullámvölgy v legalábbis fáradtság a csapatban; DE úgy gondolom hogy nem kell ezt a csapatot félteni, már eddig is sok nagy dolgot mutattak; belefér egy vereség mert ugye nem lehet mindig csak nyerni, és azért mostanában már volt egy-két olyan meccs ahol azért alakulhatott volna rosszabbul is a vége, amit néha csak a szerencsének köszönhettünk. na de összegzésként nem hinném h ez a csapat rosszabb lenne most mit amilyen korábban volt az évben, szóval biztos h újra sorra fogják nyerni a meccseket mint ahogy azt tették ezidáig is nagyrészben!!
még egy sajnálatos dolog h Abidal megsérült és sajnos hosszabb időre ami mindenképp rosszkor jött mert elég fontos mérkőzésekről maradhat így le, de azt hiszem van olyan jó a keret h egy időre tudja nélkülözni ha már így alakult. mindenesetre érdekes lesz a következő bajnoki mert lesz egy-két eltiltott...
na de a lényeg hogy hajrá BARCA!!!! és nem nekünk kell aggódni hanem azoknak akik mögöttünk vannak!
ok,így már elfogadombarca's claw írta:Nem hibáztatom én Pepet. Csak tapasztalatlan, így lenne mellette valaki aki segítené, ha olyan helyzetbe kerülne. Amúgy most nem igazán az aktuális helyzet miatt mondtam, inkább a BL meccsek miatt. A spanyol focit kiismerheti, de a BL-ben hétről hétre más nemzetiségű és egyéniségű csapatokkal játszunk, ezért jól jönne egy kis segítség amíg bele nem ér. Amúgy igazad van, szinte tökéletes munkát végez.
Nem hibáztatom én Pepet. Csak tapasztalatlan, így lenne mellette valaki aki segítené, ha olyan helyzetbe kerülne. Amúgy most nem igazán az aktuális helyzet miatt mondtam, inkább a BL meccsek miatt. A spanyol focit kiismerheti, de a BL-ben hétről hétre más nemzetiségű és egyéniségű csapatokkal játszunk, ezért jól jönne egy kis segítség amíg bele nem ér. Amúgy igazad van, szinte tökéletes munkát végez.palesz77 írta:barca's claw írta:Azon gondolkoztam, hogy lehet kéne valamilyen tapasztalt másodedző Guardiola mellé.![]()
![]()
azért, mert 2 meccsen nem tudtunk nyerni? ez vicc. ha nem gálázunk 6-0-ra, akkor már világvége van? bocsi, de ezt a kijelentést nem értem. minek? tökéletes munkát végez eddig , semmi kivetnivalót nem látok a munkájában, zseniális. és még a játékosokat is meg tudja fogni, egyikük se szállt el, pedig egyeseknek lett volna mire...
Valóban, legalább annak a Titi fejesnek be kellett volna mennieLM10 írta:Én a csapaton tegnap nem éreztem a hullámvölgyet az első 30 percben.Ha akkor 1 vagy 2 gólt szerzünk még a meccs is meglehetett volna de így ez nem jött össze.Még jól is játszottunk ez alatt a fél óra alatt de a kiállítás, az idegesség a fejekben és a széttördelt játék mind ellenünk szólt.A Lyon ellen biztos vagyok hogy nyerünk!
barca's claw írta:Azon gondolkoztam, hogy lehet kéne valamilyen tapasztalt másodedző Guardiola mellé.