Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.02.24. 11:11:49

minden szavaddal egyetértek Etooka, sztem sincs szükség másik kapusra Valdes helyett, ha a védelem stabil, akkor nincs gond, márpedig kisebb hibáktól eltekintve a védelmünkkel nincs gond szvsz. Valdes képes bravúrokra is, ezt nem 1 alkalommal bizonyította már, úgy ahogy Casillas is képes hajmeresztő hibákra, lehet h nem Iker-szintű a kapusunk, de én elégedett vagyok vele, ráadásul saját nevelés
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.02.23. 22:24:45

Alapvetően szerintem megint arról van szó, hogy a két "tábor" elbeszél egymás mellett...

Mert kérdem én:

-Attól, hogy nem Zubizarreta szint, miért ne lehetne egy klasszis kapus és lehetne a Barca 1-se?
-Attól, hogy nem top10, miért ne védhetne első számú kapusként itt?(Annyi nem top10-es játékos volt már a Barcában, akikkel BL-t nyertünk,hogy egyáltalán nem ez számít...)
-Az meg hogy bakizik és emiatt nem kéne más kapust vennünk,badarság, hiszen megvehetjük az általatok top10-be soroltakat, róluk is lehetne egy olyan szép vidit összeállítani, mint ami volt itt VV-ről...

VV egy jó kapus, de a habitusából fakadóan egyszerűen forró fejű, aminek köszönheti az ilyen "kis" bakikat, mint az Espanyol elleni, amin ugyan lehet, hogy elment a 3 pont vagy az X, de azt a meccset már előbb le kellett volna zárni hazai pályán...

A válogatottba nem fér be, ez evidens, hiszen ott van előtte Casillas, sőt, én Reinát is elé sorolom, mive higgadtabb a liverpooli gyerek. Viszont ha elnövi majd ezt a forró fejűséget, és szerez még több rutint, akkor számomra egyértelmű, hogy kié lesz a spanyol válogatott második számú kapusposztja(Ha nem az első, mert ki tudja, mi lesz Casillassal)

Üdv.

Etooka
.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.02.23. 22:10:30

gekkodan írta: Buffon, Cech, Van der Saar, Shay Given, Dida, Casillas, Julio César, Palop, Adler, Reina (de ha utóbbival nem vagy megelégedve) + 1: Frey
Akinfeev, Diego Lopez, Ustari, Dudek, Sketelenburg
Ezek közül (a 4 vastagon kiemeltet leszámítva) César, Adler és Akinfeev ér talán annyit, mint Valdés. Ha Didát berakod, akkor lehet nyugodtan Abbiatit is, mert p kezdő a Milanban, Dida meg nem.
Stekelenburg, Ustari, Dudek: Ezt ugye viccnek szántad?
Palop, López: idős és nem jobb.
Given: idős és talán van olyan jó, de nem hiszem, hogy jobban beválna, mint VV.
Reina: legalább akkorákat bakizik és kb. ugyanolyan "rendszerességgel" bakizik, mint VV- (márha rendszerességnek lehet nevezni az évi 2-3 potyagólt...)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
abreu
Jugador d'estrella

2009.02.23. 22:07:34

Katalán88 írta: És Kameni??? :roll: Neki úgy is lejár nyáron a szerződése lelehetne rá csapni! :twisted: :D
Ő sztem sem rossz, bár itt az neve érdekes módon fel sem merült. Vele sztem az a baj, h a riválisunkánl játszik, és lehet h nem fogadnák vmi szívesen
:wink:
Katalán88
Capitá del Barça

2009.02.23. 22:01:56

gekkodan írta:
Rivaldo11 írta: Én nem tudok kilenc jobb kapust felsorolni nála.
Gábor barátom: Buffon, Cech, Van der Saar, Shay Given, Dida, Casillas, Julio César, Palop, Adler, Reina (de ha utóbbival nem vagy megelégedve) + 1: Frey

Lehet válogatni, ha valakinek a 10-es listám nem tetszik.
És Kameni??? :roll: Neki úgy is lejár nyáron a szerződése lelehetne rá csapni! :twisted: :D
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.02.23. 21:46:52

gekkodan írta:Egy dolgot már tegnap is írtam: Pinto jöhetne pár hétre, Victor helyre kerülne fejben a padról.
Nálam ez nem olyan egyértelmű.Mármint,h helyre rázódna VV.Én kinézek belőle egy nagy sértődést is pár meccs pihi miatt.

Pepnél meg szerintem nem sok jóra számíthatna ha nekiállna hisztizni...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
gekkodan
Director del Fútbol

2009.02.23. 21:44:10

Andris :!:

Nem sokan vannak, akik komolyan gondolnák VV távozását, sőt nagyjából mindenki tisztában van vele, hogy erre annyi esély van, mint a magyar válogatottnak kijutni egy világversenyre. Annyi talán erre is van.

Csupán kivesézzük VV-t, de én is tudom, hogy még sok ideig fog vele kezdődni a 11-ünk.

Egy dolgot már tegnap is írtam: Pinto jöhetne pár hétre, Victor helyre kerülne fejben a padról.

abreu: nem gond, nagyjából most merült ki a vita sztem :wink:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
abreu
Jugador d'estrella

2009.02.23. 21:43:41

gekkodan írta: Rendben Gábor, ezen ne nyissunk hosszú vitát, így is elég hosszú :wink:

Viszont Reina kapcsán Aragones és Del Bosque sincs hasonló véleményen veled. Ez talán elfogadható érv részemről.
Veled viszont a Barca a vezetősége nincs egy véleményen. Ez nekem sokkal fontosabb. Egyébként bocsi h közbeszóltam.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.02.23. 21:43:33

gekkodan írta:
Rivaldo11 írta:Dani: Én 9 jobb kapust nem ismerek. A felsoroltak közül van 5-6 jobb, de pl. Dida, Palop, Given, és-számomra-Reina semmiképp nem jobb. Annyit bőven hoz Victor is. A középcsapatok parádézó kapusait meg megnézném miképp teljesítenek, ha meccsenként 1-2 komoly munkájuk akadna csupán. Ezt is vegyük számításba, mert nagy jelentősége van.
Rendben Gábor, ezen ne nyissunk hosszú vitát, így is elég hosszú :wink:

Viszont Reina kapcsán Aragones és Del Bosque sincs hasonló véleményen veled. Ez talán elfogadható érv részemről.
Nem tudom, engem mindenesetre nem győzött meg Reina, de ha kivédi a madrid szemét, az már elég lesz számomra :wink:
Rivaldo-A Legnagyobb.
Andris
Adminisztrátor

2009.02.23. 21:41:21

Engem se győzött meg Henryvel kapcsoltaban, hogy nem nagyon fog úgyse elmenni... illetve az elmúlt hónapokban, hogy nem fog ugyse Iniesta a balon játszani helyette valószínűleg... írtamírtam amit gondoltam.
Gondolom hasonló a helyzet itt is sokakkal, de Henry távozására, Iniesta balszélső játékára még lényegesen nagyobb az esély most is, sokszorosa annak, hogy Valdes esetleg elhagyná a klubot, avagy hogy új kapus érkezne 1. számúnak..

Egy próbát tehát megér azért.. :)

Valdes stabil teljesítményt mutat, és teljesen esélytelen hogy elmenjen, cserélődjön az első számú kapus posztról. Ennek fényében talán legalább páran megunják h kapusnevek 100ait sorolgatják, meg h Victor mekkora vacak, és menjen el. Node többek közt magamból kiindulva ennek nem sok hatása lesz.. :oops:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
gekkodan
Director del Fútbol

2009.02.23. 21:39:51

Rivaldo11 írta:Dani: Én 9 jobb kapust nem ismerek. A felsoroltak közül van 5-6 jobb, de pl. Dida, Palop, Given, és-számomra-Reina semmiképp nem jobb. Annyit bőven hoz Victor is. A középcsapatok parádézó kapusait meg megnézném miképp teljesítenek, ha meccsenként 1-2 komoly munkájuk akadna csupán. Ezt is vegyük számításba, mert nagy jelentősége van.
Rendben Gábor, ezen ne nyissunk hosszú vitát, így is elég hosszú :wink:

Yaya Touré - a szikla.

Fernando
Llegenda del Barça

2009.02.23. 21:39:14

Igen valóban kicsit elvagyunk maradva kapus ügyileg a többi élcsapattól, mondom úgy, hogy nem láttam a mérkőzést szombaton. A Chelseanél Cech, a Unitednél van der Sar, az Internél César, a Juvénél Buffon. És még sorolhatnám. (Real, Casillas stb. stb.)

Én Adlert nem hoznám el, jó kapus, vannak kitűnő meccsei, de full Valdés... Sok a hiba a játékba olykor, nem megbízható... Leverkusenben ok. Neuer már más. Ő belőle hatalmas kapus lehet. Jó úton halad. Magabiztos, bravúrok sora, régebben voltak hibái, de mára nem jellemző rá. Mondtátok még Akinfeev-et, de szerintem vele se lennénk kijebb, ahogy Ochoa-val sem. Az utóbbi kettőnek még kell egy 3 év, hogy európában nevet szerezzenek maguknak (főleg ha odaigazolnak).
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
abreu
Jugador d'estrella

2009.02.23. 21:38:16

gekkodan írta:
Gábor barátom: Buffon, Cech, Van der Saar, Shay Given, Dida, Casillas, Julio César, Palop, Adler, Reina (de ha utóbbival nem vagy megelégedve) + 1: Frey

Stekelenburg, Dudek. Neked ezek hol bizonyítottak. Gondolom sok Ajax meccset nézel, csak miatta. Nemtudom neked hol bizonyította a tehetségét. Dudekről meg már nem is szólok.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.02.23. 21:37:27

Dani: Én 9 jobb kapust nem ismerek. A felsoroltak közül van 5-6 jobb, de pl. Dida, Palop, Given, és-számomra-Reina semmiképp nem jobb. Annyit bőven hoz Victor is. A középcsapatok parádézó kapusait meg megnézném miképp teljesítenek, ha meccsenként 1-2 komoly munkájuk akadna csupán. Ezt is vegyük számításba, mert nagy jelentősége van.
Reinát meg nem véletlenül vágták ki anno, mint a macskát sz*rni. Olyan volt a labda a kezében, mint kukorica a pattogtatóban. Victor képességeit anno minden utánpotlásedző sokkal jobbnak ítélte,(bár ez még sokat nem jelent) gondolom Reina eltakarításában is közrejátszott, hogy bevetésre készen állt Valdes.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2009.02.23. 21:41:43-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.02.23. 21:35:44

Dida már rég nem ugyanaz mint 3-4 éve. elit közelében nincs már.

Given meg szintén bravúr kapus inkább, aki rengeteget potyázik. Többi okés
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.02.23. 21:32:15

Sanama írta:
gekkodan írta: Buffon, Cech, Van der Saar, Shay Given, Dida, Casillas, Julio César, Palop, Adler, Reina (de ha utóbbival nem vagy megelégedve) + 1: Frey
Háááát. Odáig egyértelmű,hogy
Buffon,Cech,Van der Saar,Casillas,J.César,Reina.
De a többiek nem igazán klasszisok. Dida is már inkább a múlt,mint a jelen.
Kapusoknál más a kor, ld. Van Der Saar. Bőven lehet védeni még 40-hez közel is. Ezek az emberek szvsz ütik Valdest. Ahogy lejjebb mondta egy kolléga: indokolatlanul felülreprezentált VV, ráadásul egy ekkora címer sokat húz a nevén. Ezt ő is tudja.

Casillas sérülésénél sem őt vették elő, mint ahogy az EB-győztes szövkap, Aragonés sem őt vitte ki az EB-re. Ez talán sokat elárul. Főleg a Reina vs. VV összevetésben. Talán egy EB-győztes kapitány tudja a dolgát.

Yaya Touré - a szikla.

Sanama
Llegenda del Barça

2009.02.23. 21:28:39

Háááát. Odáig egyértelmű,hogy
Buffon,Cech,Van der Saar,Casillas,J.César,Reina.
De a többiek nem igazán klasszisok. Dida is már inkább a múlt,mint a jelen.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.02.23. 21:26:43

Rivaldo11 írta: Én nem tudok kilenc jobb kapust felsorolni nála.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2009.02.23. 21:29:10-kor.

Yaya Touré - a szikla.

BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2009.02.23. 21:13:36

Rivaldo11 írta:Minden tiszteletem Zubié, de azt azért látni, hogy a múló idő szépíti az emlékeket rendesen. Még a végén Busquetsről is kiderül, hogy klasszis volt, holott egy oszlop, vagy egy kapuba berakott zsák többet ért volna nála. Na mindegy. Valdes igenis jó kapus, én továbbra is kitartok amellett, hogy top 10-es. De nézhetjük úgy is: Én nem tudok kilenc jobb kapust felsorolni nála.
Azt meg nem írom már le, mert többször megtettem, hogy miért más a Barca kapuját védeni, mint a többi csapatét. Nem véletlenül égtek meg itt olyan portások, akik máshol megbízható, jó kapusok voltak.
Én is kitartok amellett, hogy képességei alapján nagyon jó kapus, de mostanság sokat bizonytalankodik, meg nagy hülyeségeket csinál. Padra vele, védjen Pinto.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."

/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Sanama
Llegenda del Barça

2009.02.23. 21:12:14

Kluivertinho írta:...
Iker jobb,mint Valdes egyértelmű. Csak azt szerettem volna mondani,hogy még a legjobbak is képesek olykor-olykor hatalmas bakikra,és Cassilastól is volt rá BŐVEN példa.
Valdesnek is volt idén jópár bravúrja.De persze támadás-védés teljesen más kategória.

Én amondó vagyok,hogy valóban ,mint előttem megemlítették,hogy Valdes TOP10es. (VdSaar,Cassilas,Cech,Buffon,Juilo Cesar) akik így személy szerint eszembe jutnak,hogy jobbak nála.

Pepnek gatyába kell rázni,Pintot játszanit 2-3meccsig és Rájön Victor,hogy bizony meg kell mutatnia a folyamatos jó teljesítményt.
De azt,hogy egy ilyen baki miatt új kapust vegyünk,felesleges.
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2009.02.23. 21:04:46

Sanama írta: De mikor Eto'o ront el egy ziccert,akkor semmi para.
Na mind1. Én nem mondanám,hogy VV rossz kapus lenne,csak nagy az arca.
Pintot kell védetni 2-3bajnokin és magába száll egy kicis Victor,rájön,hogy a focira és a meccsre kell koncentrálni.

Az,meg,hogy bakizik... ÚRISTEN. előfordul. Betis ellen ő tartott meccsben minket.
Cassilas is bőven bakizott 2004-2006ig mégsem váltak meg tőle.
Clasicon Carlos-al megértették egymást,Eto'o be is verte a gólt.
Mégsem adták el.
Eto'o az elrontott ziccer mellé lő 1-2 gólt. És már van 23 "bravúrja" ebben a szezonban.
Igen, Pintot kéne védetni 1-2 meccsen, ne legyen stabil helye Victornak a kapuban, küzdjön csak meg érte, mint mindenki más.
Valdest pedig ne hasonlítsuk Casillashoz, fényévekkel jobb Iker (sajnos).
Casillas bármikor képes elképesztő bravúrokra.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.02.23. 21:04:37

Minden tiszteletem Zubié, de azt azért látni, hogy a múló idő szépíti az emlékeket rendesen. Még a végén Busquetsről is kiderül, hogy klasszis volt, holott egy oszlop, vagy egy kapuba berakott zsák többet ért volna nála. Na mindegy. Valdes igenis jó kapus, én továbbra is kitartok amellett, hogy top 10-es. De nézhetjük úgy is: Én nem tudok kilenc jobb kapust felsorolni nála.
Azt meg nem írom már le, mert többször megtettem, hogy miért más a Barca kapuját védeni, mint a többi csapatét. Nem véletlenül égtek meg itt olyan portások, akik máshol megbízható, jó kapusok voltak.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.02.23. 20:56:35

Mikor gyenge a csapat sokkal könnyeb a kapust szidni.
Bravúr kötelezp,hiba tilos mi?:)
De mikor Eto'o ront el egy ziccert,akkor semmi para.
Na mind1. Én nem mondanám,hogy VV rossz kapus lenne,csak nagy az arca.
Pintot kell védetni 2-3bajnokin és magába száll egy kicis Victor,rájön,hogy a focira és a meccsre kell koncentrálni.

Az,meg,hogy bakizik... ÚRISTEN. előfordul. Betis ellen ő tartott meccsben minket.
Cassilas is bőven bakizott 2004-2006ig mégsem váltak meg tőle.
Clasicon Carlos-al megértették egymást,Eto'o be is verte a gólt.
Mégsem adták el.

Nemhiszem,hogy azzal lesz jobb a teljesítménye Valdesnek,hogy ha becsúszik egy ilyen baki,mikor az egész csapat ratyi, akkor rögtön eladásával kacérkodni.
Ha úgy bakizna hétről-hétre,hogy közben Messi-Eto'o-Henry fejenként lő 2gólt,akkor elgondolkodtató. De az Espanyol elleni meccs alatt az egész csapat volt úgy zar,ahogy. Védelem katasztrófa volt.

Puyol-Marquez duo mögött nem bakizik ekkorát Valdes,vele megérteti magát.

Én még mindig azt mondom,hogy többször tartott meccsben minket,mint,hogy rajta ment volna el. :roll:

Tamás!
SZERK: Akkor rosszul fogalmaztam bocsánat. Szóval,azt írták páran,hogy vegyünk tizenakárhány millióért egy új kapust a helyére.És nem rád értem :D
Szerintem nem kell.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2009.02.23. 21:03:07-kor.
abreu
Jugador d'estrella

2009.02.23. 20:50:11

Kluivertinho írta:Valdesnél ez az odapasszolás bőven nem először fordult elő. Pár éve Villanak tette oda a labdát ha jól emlékszem a Mestallában és a Nou Campban egyaránt.
Kicsit nagyobb az egója a tudásánál és ez baj. Kell egy egészséges önbizalom, de ami neki van, az már nem az.
Ne legyen állandóan felhozva h pár éve Villának is ilyen passzt adott.
Ezt már 100-szor ki lett beszélve. :P
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2009.02.23. 20:47:17

Valdesnél ez az odapasszolás bőven nem először fordult elő. Pár éve Villanak tette oda a labdát ha jól emlékszem a Mestallában és a Nou Campban egyaránt.
Kicsit nagyobb az egója a tudásánál és ez baj. Kell egy egészséges önbizalom, de ami neki van, az már nem az.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Lezárt