2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem meg véletlen írtad LY-nal, és nemtudod, hogy J-vel kell.Messiboy19 írta:direkt írtam pontos J-vel(tom h Ly-nal kell)
Nem! Nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" csak ha akar!Ott lesz a kihivásoknál,hogy kihívtad és ha kedve van akkor játszik veled eggyet!Messiboy19 írta:Ha valakit kihívok akkor annak "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J" eljönnie a pályámra az adott időben meccset játszani
![]()
előre is kösz
Semmi különöset...Messiboy19 írta:Mit csináljak ha " Az újonnan vásárolt játékos nehezen illeszkedik be a csapatodba, és nem jön ki túl jól a többi játékossal. Emiatt a csapatszellem szintje esett."
Egész jó a kiképzése olyan 100000eFt és mivel magas vezetői képessége ezért aí csapatszellem sem esne hamar így a kpid is jól teljesítenének.MichaaBee írta:Tapasztalata kiemelkedő, és középszerű vezetői képessége van.
Ilyenből milyen edző lenne? Kiképzés ilyesmi mennyibe kerülne?
Ez nem igaz a csillagok a játékosod erőnlététől és formájától függenek. Pl: nekem volt egy jó szélsőm nagyszerű erőnléttel és remek formával így hozott 4*-ot utána romlott a formája és az erőnléte így csak 3*ot hozott és csak 22 éves, szinte 0 tapasztalattal.BarcaJanko írta:Amúgy azt vettem észre, hogy a csillagok pedig a játékosok tapasztalati szintjétől függnek főleg, viszont azt csak meccsekkel lehet szerválni.
Szívesen!!kabekabe írta:Örök hálám Noodle![]()
![]()
Végre nyertem 0-4-re. Idegenben. Már 5. vagyok és most két bot csapat jön
Majd két rangadó a forumon van bommel névvel regisztrált taggal. addig összekapom magam, ott szretnék minimum 3 pontot szerezni, ez tavaly sikerült, remélem idén is menni fog.Szovel köszi Nodle
Vki bari meccs