2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ti is, adjátok el Ikert nekünk.u.i: vegyetek már kapust
Mert Henry-val mi a bajod?
Nagyjából ugyanez, idejon angliából, mint egy nemtudom mekkora kicsoda és egy szerény Iniesta meg kategóriákkal jobban játszik ugyanazon a csapaton belul.Nekem a bajom mindössze:a játéka, a lenéző stílusa és a puszta léte, azonkívül semmi bajom vele.
Mert Henry-val mi a bajod?IvánC írta:Nemtudom mit vagytok néhányan annyira befosva, még mindig 7 pont a difi.
Igazából most fog eldőlni, mire képes a csapat, szerintem kiseünk a púl ellen, de én már csak ilyen pesszimista vagyok.
Raúl téma: Güiza megérdemelte a válogatott helyet, de ilyen Szerdzsógarszia ottvolt, akkor Raúlnak is ott kellett volna lennie, ő nem egy hisztigép, aki szétb@szza a csapategységet.
u.i: Sajnálom Iniestát, ő az a játékos a Barcából, aki nagyon szimpatikus nekem, Xavinál is többre tartom, ilyen Henrynél meg főleg.
Hát igen. S. García meg még egy-két játékos elmondatja, hogy van aranyérme Raúl meg nem. Ez kimaradt a tróeás polcáról, pedig megérdemelte volna.LG írta:Sőt, akár Bojan is lehetett volna ott, ha jól tudom, őtt vitték volna, csak Bojan lemondta, mert elfáradt.
Amugy valóban igazságtalan, h pont Raulnak nincs EB aranya, pedig ő az 1ik, aki leginkább megérdemelte volna, de hát ilyen futbal, nem mindig azok nyernek, akik megérdemlik.
Ez a Guiza a Barcát is megjárta amúgy, még mikor fiatalabb volt. Nem alkotott maradandót, dehát vmiért csak játszott itt.MQuC írta:Én az EB-n sdem értettem, minek az a Guiza.... Annyira nem volt nagy szám. Ez kb olyan, mint nedved meg Cannavaro aranylabdája
Ez még távolról sem olyan. Güiza a spanyol gólkirály volt, amit nem szavazásra adtak, hanem 27 gólra. Mellesleg a spanyolok megnyerték az EB-t és Raul nem igazán hiányzott.MQuC írta:Én az EB-n sdem értettem, minek az a Guiza.... Annyira nem volt nagy szám. Ez kb olyan, mint nedved meg Cannavaro aranylabdája
Bárki rúg 6 gólt, megérdemelten nyer. Ezt a mostani 3 pontot én egyáltalán nem sajnálom a Madridtól. Az én szememet csak az szúrja, amikor 5 meccsen keresztül kilátástalan játékkal nyernek kb 1-0-ra, és ezekért ugyanúgy megkapják a 3 pontokat.zsuni írta:ha a barca rúg 6ot, akkor nagyón jó, isteni a csapat. ha más rúg 6ot, annak meg lefeküdt az ellenfél.
röhejes![]()
a barca is nyerhetett volna 6-1re, ha belövik a helyzeteket.
simán 3. 4. számu csatárnak el mehetne, inkább le se irom azoknak a nevét akik most ott vannak. szégyenA válogatott azért nem is, de tényleg jó formában van a kora ellenére!
Szerintem az a búcsúmeccses ajánlat korrekt Raúlnak...
A válogatott azért nem is, de tényleg jó formában van a kora ellenére!ultrasur írta:Elképesztő Casillas és Valdes megcsinálták ugyanazt a hibát csak mi nem kaptunk gólt belőle.
Raul zseni két bombagól irány a válogatot!
7pont az sajnos még 7 pont de szebb mint a 12.
Hétköznap Barca egyértelmű, hogy győzni fog remélem a Real is.