Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van!kovinho írta:Szerintem örüljünk az iksznek. Amit az első félidőben előadtunk, az borzalmas. Második félidőre azért feljavultunk.. Lényeg az idegenben lőtt gól, ezt a meccset felejtsük el úgy ahogy van. Habár ilyen első félidei játékkal nem tudom mi lesz vasárnap Madridban...
A Bl-ben nem jut, a Lyon el messzire, ha nem figyel oda Lionel Messire így még jobban karcol ez a rímRonaldinho&Barca írta:Nagyon várom már a meccset, öl a kíváncsiság. BL-ben általában jók vagyunk, idén meg tolni kell rendesen itt is. Látványos focit nem tudom láthatunk-e, de eredményeset mindenképp jó lenne. Itt nincs lehetőség 15-20 helyzetet kialakítani, be kell lőni amit lehet. Védelem remélem rendben lesz és Piqué nem fog izgulni. Lehet x is, de fontos rúgjunk gólt, kulcsfontosságú lehet, az idegenbeli. De az idei évet nézve, ha tavaly hoztuk a meccseket ellenük, idén nem kérdés. Remélem Messi ma varázsol, illetve sérülés elkerül minket. Jó szurkolást kívánok minden kedves fórumozónak!
Nah igen, ezt valahogy elfelejtettük eddig...
"Nem jut el a Lyon messzire, ha nem figyel oda Lionel Messire..."
Rojadirecta nem működik?kovinho írta:Itt a kezdő.
Már nagyon várom. Remélem találok normális linket.
A jelen esetben ez a legjobb kezdő! 0-2 lesz!! úristen mindjárt itt a meccskovinho írta:Valdés; Alves, Piqué, Márquez, Puyol, Touré, Busquets, Xavi, Henry, Eto'o y Messi.
Itt a kezdő.
Már nagyon várom. Remélem találok normális linket.
ez nem kérés volt, majd én is próbálok betenniMichaaBee írta:Nyugodjatok meg, lesz jó link.![]()
Ha más nem, személyesen gondoskodom róla.![]()
De ha lehet, ne kérjetek többször.
szerk.: távkapcs in dö hend topic.