Sanama írta:Tudom,hogy 1 meccs nem minden,de most volt először,hogy egy adott légkörben,egy meccsen sok időt töltöttek el ott mindketten.
Ha Henry játszik "szélsőt",akkor a játékidejének 40%-át tuti,hogy középen tölti. Ezáltal Eto'o kiszorul szélre és ott ő sem egy király.
Iniesta viszont teljesen biztosan mondom,hogy játékidejének legalább 80%-át a szélen tölti ha oda van kinevezve.
Ha már annyira a statisztikánál járunk. Engem sem érdekel,és hogy miért?
Mert láttam a meccsek 95%-át. És láttam,hogy Henry hogy lőtt 16 gólt.
Olyan gólja ,ami előtt kalapomat megemelem 3 max 4 volt.
1. Valencia ellen az átemelés
2.távoli lövése talán Villarreal ellen.
Több nem jut eszembe. Mert mindegyiket csak 1-2méterről berakta,arra mindenki képes,de persze ő érdeme ,jókor volt jó helyen.
Góljairól ennyi szerintem.
Ne akard már megmagyarázni, hogy a rövidnadrág kitérdesedik... Biztos Henry túrja ki Eto'ot középről.
Ha nem vetted volna még észre, évek óta folyamatosan cserélgették a helyüket a támadók. Mindenki.
Henry nem jó bal oldalon, Henry nem jó bal oldalon. Akkor hova büdös frászba tegye G?Balhátvédnek?
Ez az ember 1400 perc alatt rúgott 12 bajnoki gólt. Mindegyiket akcióból. Nem rúg tizit (nem úgy mint Eto'o és Messi), nem rúg szabadot. Lehet nem mindegyik szépségdíjas, de akkor meg mi van?
Lehet velem van a baj, de én nem ültetek le mellékes indokok miatt (játszhatna szebben is a csapat) egy olyan gyereket, aki megtalálta góllövőcipőjét.
Hihetetlen, hogy nektek nincs jobb dolgotok, mint a franciát kivesézni, hogy mér megint milyen körülményes volt.