Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
...nomeg akkor is 1-1 lett volna a végeredmény...cps46 írta:A Lyonnak ez a 3. számú meze volt (azt nem tudom, hogy miért ebben voltak), de ha a hazai fehérben lettek volna, mi akkor is maradtunk volna a gránátvöröskéknél.Stelios írta:Nem tudja valaki, hogy miért a Lyon játszott idegenbeli mezében, és miért mi a hazaiba?
A Lyonnak ez a 3. számú meze volt (azt nem tudom, hogy miért ebben voltak), de ha a hazai fehérben lettek volna, mi akkor is maradtunk volna a gránátvöröskéknél.Stelios írta:Nem tudja valaki, hogy miért a Lyon játszott idegenbeli mezében, és miért mi a hazaiba?
Ahogy mondod koma!barca500 írta:Szerintem örülnünk kell ennek a döntetlennek, mert ha a Lyon az eljén elkapja a fonalat, akkor lehet, hogy nagy bajok lettek volna.
Azt pedig nagyon remélem, hogy Iniesta mielőbb visszatér, mert nagy szükség van rá ezekben a hetekben.
Igen, tényleg, rosszul írtam..ozsimiki írta:3-0, 3-2, 4-2
3-0, 3-2, 4-2sasi1 írta:Engem a tegnapi meccs nagyban emlékeztetett a 2005-ös Chelsea elleni idegenbeli meccsünkre ( 3:0, 3:3, 4:3), csak a Chelsea kicsit pontosabb volt az első 20 percben mint a Lyon..............