Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
alakul máskor is bőven így sajna,de így is le a kalappal előtte,viszont sok gólja ellenére, szntem ha lenne olyan mutató,h össz helyzet(lövés)/gól, akkor nagyon középmezőnybe lenne még idén is a srác.gekkodan írta:Van olyan meccs, amikor valakinek semmi sem megy be. Számtalan példát lehet hozni. Eto'o ma nagyot játszott, de egyszerűen el volt átkozva. 23 gólos, világklasszis, ma így alakult, nem több.
Bhasszus :S Jó lenne ha összekapná magát, mert bukhatja az egészet...sasi1 írta:Eto ma megnyerhette volna az aranycipőért folytatott versenyt![]()
de mivel nem talált be, Marc Janko viszont igen - így most neki 48 pontja van, mögötte Samu 46-al.
Sztem annyira nem igaz ez most...a védelmünk nem Etoo gyenge játéka végett lett ilyen trágya, meg Valdes sem ezért potyázik. Persze jól jönnének az ő góljai is, de hiába a jó Etoo, ha hátul elmegy a meccs.Lesy írta:Érdekes, hogy Eto'o formahanyatlása szinte egybeesik a csapat mélyrepülésével. Amióta Sammy nem lövi a gólokat nem tud nyerni a Barca. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Eto'o-függő lenne a csapat, de kétség sem férhet hozzá, hogy az ő jó teljesítménye nélkül kevésbé esélyes a Barca.kanty írta:eto'o is hullamvolgybe kerult, de szerintem ez varhato is volt. nem lehet 1 teljes szezont tokeletesen vegig jatszani, ami viszont sajnalatos , hogy ez a hullamvolgy pont most jott el.
Érdekes, hogy Eto'o formahanyatlása szinte egybeesik a csapat mélyrepülésével. Amióta Sammy nem lövi a gólokat nem tud nyerni a Barca. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Eto'o-függő lenne a csapat, de kétség sem férhet hozzá, hogy az ő jó teljesítménye nélkül kevésbé esélyes a Barca.kanty írta:eto'o is hullamvolgybe kerult, de szerintem ez varhato is volt. nem lehet 1 teljes szezont tokeletesen vegig jatszani, ami viszont sajnalatos , hogy ez a hullamvolgy pont most jott el.
LG írta:23 gól ide v. oda, én azt mondom az utóbbi meccsek alapján most kijárna neki egy kis padozás. Bojant ugy is régen láttam már játszani.
Volt egy cikk erről, hogy megsérült, csak annyi volt a bibi, hogy összekeverték a Hoffenheimi gyerekkel, aki tényleg lesérült a szezon végéig.abreu írta:Az hogy lehet:?: , én azt olvastam h sérült kb. egész szezonrasasi1 írta:Marc Janko betalált délután, így most ő vezet az aranycipőért folytatott versenyben, 46.5 pontal a 46 pontos Samu előtt.