Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyszer mindenki felnő...Saviola írta:Gyerekek,ez a kilakikitt nekem hatalmas csalódás.Egy nagy 0 az egész.Az első szám zsír kb.,a többi hallgathatatlan.Drog,pia,meg hogy mennyi nőt d.gtak meg és hogy mennyi fegyverük van,meg milyen kemények,pfujj.Trágya.![]()
Most hallgatom az új siskát,ehhez sem fűzök sok reményt,de ki tudja.![]()
Lehet,hogy kinőttem már ezt a hiphop dolgot ?
nem vagyok már annyira reppes de:balboa7 írta:nah rapesek?
siska lemez?
sajnos felkerült már 5000 torrent oldalra...![]()
azér nekem mindenképp megérte azt a 2000huf-ot![]()
véleményt nem írok, ha más nem hallgatta még meg!
nem..."poént" nem akarok lelőni...én nem szeretem, ha előttem kielemzik, h ez és ez a szám nagyon jo, mer akkor alapból az ember sokat vár tőle, és lehet, h neki nem úgy jön le az a nóta...Fernando írta:Miért nincs saját véleményed vagy borzasztó rossz és nem akarod elvenni mások kedvét?balboa7 írta:nah rapesek?
siska lemez?
véleményt nem írok, ha más nem hallgatta még meg!![]()
![]()
félreneérts én nem fogom meghallgatni, csak ezen megakadt a szemem
![]()
SBM-t még énis csipemlui1698 írta:http://www.youtube.com/watch?v=KSeEQONI9OY
a mai gyerekek már sehol nincsenek hozzá képest
Miért nincs saját véleményed vagy borzasztó rossz és nem akarod elvenni mások kedvét?balboa7 írta:nah rapesek?
siska lemez?
véleményt nem írok, ha más nem hallgatta még meg!
Mi? Ez igaz? Vááááááá!!!Fernando írta:Iggen! Hatalmas hír. Majd kiugrottam az ablakonIlúvatar írta:Most teljesen Blink 182 mániám van, egésznap csak a Blink 182 számokat hallgatokJó hír: újra összeállt a banda!
Iggen! Hatalmas hír. Majd kiugrottam az ablakonIlúvatar írta:Most teljesen Blink 182 mániám van, egésznap csak a Blink 182 számokat hallgatokJó hír: újra összeállt a banda!
Ja.Ez még az előző albumán van.Arról már halálra hallgattam az In the beggininget meg a The dusty foot philosophert.VictorValdes19 írta:K'naan-tól ez a szám jön be nekem a legjobban (Fifa06)
http://www.youtube.com/watch?v=ZvLfqYdog9k
Isteni volt!VIII.Henrik írta:Hát nem lehetett gyenge tényleg. Köszi a linket.Fernando írta:G3
Hát nem lehetett gyenge tényleg. Köszi a linket.Fernando írta:G3
köszi szépen