Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nálam is voltsocio66 írta:Egyébként fura,de miután a jelenlegi ellenfelem online lett,rögtön lőttek 2gólt 2perc alatt és szinte ugyanez lejátszódott a liga egy másik meccsén is.
Mi a csapatod neve?MichaaBee írta:0-5 ide, idegenben. Szánalmas, hogy milyen gyenge a ligám... Ha minden meccsen lazáznék is nevetve feljutnék...
Nyugi,eddig nem állsz rosszul a bajnokságban,még simán van esélyed a bentmaradásra. Nekem sem volt kedvem ehhez az évhez,aztán rájöttem hogy nem is olyan vészes ez a csoport és bárkit,bárhol meg tudok verni.CFirpo3 írta:Kicsit elment a ht-től a kedvem az elmúlt egy héten.
Először is a barátságos meccsem tönkrevágta az edzést és ezért nem fejlődtek a fiatalok
Másodszor most 9-1-es vereségre állok és fogalmam sincs, hogy hogy...
Közben 3-3 a meccsem,sajnos picit elhamarkodtam az örömöm,most kezdődik minden előlről..socio66 írta:Én 3-1-re megyek idegenben egy jobb csapat ellen,ráadásul még helyzeteim is voltak és mezőnyfölényben is játszom. Meglepően jó eredményeim vannak eddig,tényleg.
Azért még van egy félidő ebből a meccsből,de remélem most már behúzom.
Hajrá mindenkinek!
Félidőben 1-0 ide. 59%-os birtoklás pedig lazázok. Sajnos elég gyenge a csoportom ezért nagy a veszélye az osztályozó nélküli feljutásnak amivel nem hinném hogy jól járnék...socio66 írta:Hogy álltok a mai meccsekkel?
Sok szerencsét mindenkinek.
Nálam 1-0(vezetek) egy bot csapat ellen.socio66 írta:Hogy álltok a mai meccsekkel?
Sok szerencsét mindenkinek.
Neked islangpeter14 írta:Elfogadtam...1. Kihivtalak.
2. Javult a helyzetem, mivel az egyik nemrég felépült játékosom, kezd formába lendülni, emiatt ő fog játszani a sérültem helyett. Kisátszervezéssel.
Remélem hogy a 3 sérültböl 2 felépül mert nem nagyon akarom a hétvégi kezdöket játszatni...
jah és sok sikert...
Elfogadtam...1. Kihivtalak.
2. Javult a helyzetem, mivel az egyik nemrég felépült játékosom, kezd formába lendülni, emiatt ő fog játszani a sérültem helyett. Kisátszervezéssel.
1. Kihivtalak.langpeter14 írta:Valaki 1 felnött barátságost??? Gyulafirátót (1643332)