2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem. Márquez jól játszik a szezonban sokkal stabilabb mint az előző éveiben, de a kora miatt sztem ő fog menni. Milito marad és így szerintem menni fog.+Az ő szerződés hosszabbításáról semmi hír sincs.gekkodan írta:Szépen felállítottad az elméletedet. Marquez pont azért maradt, mert Milito kidőlt igaz?Azért játszott szinte minden rangadón Ő és Puyol középen, valamint azért nyújtja az egyik legjobb teljesítményt védőként.
Gondolom álmodtál egy jót és megosztottad velünk
Szépen felállítottad az elméletedet. Marquez pont azért maradt, mert Milito kidőlt igaz?LM10 írta: Márquez távozásával megoldódhatna a védő bőséglett, arról is volt szó hogy csak azért maradt mert Milito kidőlt a sorból hosszú ideig. Gudjohnsen pedig visszamehet Angliába.
Le is csaptam rálui1698 írta:És mekkora szöveget nyomott már megint. Hatalmas alakja a labdarúgásnak.
"Minél több meccset nyersz meg, annál közelebb kerülsz a következő vereséghez."
Ez így már elég OFF lesz ide,ezért előre is bocsi,ezt megírom és vége részemről...LG írta:Jó, most már látom. Ez a gyerek amugy régebben is járt ide, is mindig csak kritizálta a csapatot, az éppen aktuális edzőt, a játékosokat. Én őt nem tartom igazi szurkolónak.
Van aki úgy gondolja Pepnek mennie kell,hiszen ez már a második!!LG írta: Most nem azért, de hol láttál ilyen hsz-t. Lehet, én olvasom felületesen a fórumot, de sehol nem látam ilyet, se hasonlót, még keményebb kritikát sem. Páran megemlitették, h most nem jöttek be a cseréi, ennyi...
aynas írta:nem csak egy egyszerű vereség volt. a városi rivális ellen kaptunk ki hazai pályán. SZÉGYEN
Guardiola tegnap megmutatta, miért is féltek sokan az ő kinevezésétől.
az utolsó csapat ellen hazai pályán nem tudtunk semmit csinálni. az ő hibája.
egy olyan emberben nem bízik, mint Sylvinho. kezdetnie kellett volna![]()
Abidalt pedig a Lyon és az A. Madrid ellen játszatni. azokon a meccseken jobban kell védekezni.
a bizalmatlanságának, a hozzánem értésének meg lett az eredménye. igen felelsőnek érzem Abidal sérülése miatt. egész egyszerűen nem lehett volna a pályán. és, hogy abidal sérülése után behozza Puyolt balhátvédnek? nem normális
és mi az hoz becsúszkálunk méterekről mit az utolsó paraszt angol csapat játékosai. miért nem szól ,hogy gyerekek ésszel nyomjátok? a kiállításba is benne volt Guardiola? persze
Eto'ot lehozza 25 percel a vége előt 2-1-nél, amikor gólt kéne rúgnunk. ha nem is csinál semmit, akkor sem hozom le. egy 22-23 gólos játékosban állítólag benne van a gól.
lecserélte.![]()
és nem csatárt hoz be (bojant)csatár helyett, hanem középpályást. ha legalább hlebet hozta volna. de nem guidit.![]()
ezek a húzásai megbocsáthatatlanok. már most kirúgnám.
ha nem nyerünk bajnokságot, lapostával együt mennie kell
Aynas kolléga hsz-ét olvasd átLG írta: Most nem azért, de hol láttál ilyen hsz-t. Lehet, én olvasom felületesen a fórumot, de sehol nem látam ilyet, se hasonlót, még keményebb kritikát sem. Páran megemlitették, h most nem jöttek be a cseréi, ennyi...
Most nem azért, de hol láttál ilyen hsz-t. Lehet, én olvasom felületesen a fórumot, de sehol nem látam ilyet, se hasonlót, még keményebb kritikát sem. Páran megemlitették, h most nem jöttek be a cseréi, ennyi..."küldjük el Pepet".
Ez nem csoda. Óriási bázis billent át a Milantól a MUhoz, volt kitől örökölnünk. ...gergo9 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 21204.html
Nah ennek örülük. Bocs ha már belinkelték.....
Látom még mindig jópár ember nemérti a mondanivalót ebben, pedig már többen is learták mire gondolok ez alatt! uhh..Subic_10 írta:nem tudom miert nevezheto ez hullamvolgynek...!egy ennyi csak termeszetes...szerintem ez semmi mas csapatokKaL szemben...foleg ha Chelseat vesszuk...
kivancsi leszek ki lesz az uj aldozat (marmint uj edzo) s annyi az egesz itt a jatekosok kozott nincs konflkitus..de szerintem lesz...egy ido utan lesz egy kis vita es a vitazok kozott ott lesz szerintem Hleb, Keita.
BL (selejtezővel együtt):8/5;McLovin írta:Valaki meg tudná mondani, hogy hanyadik tétmeccsnél járunk és hanyadik győzelmünk volt a tegnapi? 33/27?