2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mennyiságben? Mindenképp.ferninho írta:meg azért vkp-ba is jobb a madrid![]()
![]()
szerintem az erőviszonyok bármikor változhatnak! akár 1; másfél hónap alatt is. ez a meccs valóban gyenge volt, valszeg azért, mert a Liverpool ellen kicsit elfáradtak a srácok, ezért sikerült ilyenre. de azelőtti 2-3 meccs javuló tendenciát mutatott, ami akár folytatódhat (főleg ha BL-ből is kiesünk), ráadásul hazai pályán játszunk majd ellenetek. ahol legutóbb 2 és fél nyertetek.Rivaldo11 írta:Nem. Ezt az erőviszonyok alapján gondolom.
abidal és sylvinho triplanullás balbekkek? abidal gyakran szürkül, de heinzéhez hasonló ostobaságokat szinte soha nem csinál. ha [auto_cenzúra] napja van, akkor is hoz egy megbízható átlagot. sylt meg nem véletlenül szereti mindenki, lehet rá számítani abszolút, nagyon tapasztalt, és még mindig gyors.Aprieto írta:Nagyjából egyetértek, bár szerintem balhátvéd poszton tökegyenlő az állás. Mindkét csapatban triplanullás balbekkek vannak.
A küzdeni tudás... hát. Nem tartom valószínűnek, hogy olyan lélektani hátrányból amiben ők voltak... gondolok itt a -12 egységre... mi így hoztuk volna a meccseket. De ezt nem lehet biztosra mondani, Peppel mi lenne. Rijkaarddal láttuk: nem tudtunk felállni, inkább leereszteni.
A lényeg: holnap nyerni a Calderónban, egyetlen gólos győzelemmel is elégedett lennék.
lionelmessi19 írta:Momentán úgy áll a helyzet, hogy még a visszaesett játékunkkal is mi lennénk a nyerők..fir3bird írta:Rivaldo11 írta:Amúgy nagy gond nem lesz. Ha ránkjönnének, majd lezúzzuk őket a saját otthonukban.igen, valószínű! XD nem tudom, ezt is a könyvben olvastad?
Ez a mai játékotok megint a nulla volt, még a Liverpool elleninél is gyengébb.
Aztán mi meg még javulhatunk is holnap...
de odébb még a klasszikus. Én inkább sorfalat szeretnék, mintsem ott lezúzni a még versenyben lévő riválist.
Ez a Ramos rájött valamire...Azzal nyeri a meccseket h az első félidőben visszaállnak és várják amíg lefárad az ellenfél, majd a 60-70.-percben elkezdenek támadni lőnek 1-2 gólt és behúzzák a meccset. Ezzel szemben mi 80 percig támadunk a védőink rengeteget futnak, az ellenfeleink csatárai nm fáradnak el és a végén kapnak egy labdát amit megfutnak és beverik és ezzel kikapunk. Sajnos ez megy mostanában Confused Confused
Momentán úgy áll a helyzet, hogy még a visszaesett játékunkkal is mi lennénk a nyerők..fir3bird írta:Rivaldo11 írta:Amúgy nagy gond nem lesz. Ha ránkjönnének, majd lezúzzuk őket a saját otthonukban.igen, valószínű! XD nem tudom, ezt is a könyvben olvastad?
Nem. Ezt az erőviszonyok alapján gondolom.fir3bird írta:Rivaldo11 írta:Amúgy nagy gond nem lesz. Ha ránkjönnének, majd lezúzzuk őket a saját otthonukban.igen, valószínű! XD nem tudom, ezt is a könyvben olvastad?
Rivaldo11 írta:Amúgy nagy gond nem lesz. Ha ránkjönnének, majd lezúzzuk őket a saját otthonukban.
Nehogy már ilyen szinten egy hét alatt ne lehessen teljes mértékben regenerálódni...Az Espanyol nem szerda-szombat rendszerben játszik mint a Barca vagy a Real. És inkább abból meríthetnének önbizalmat hogy ha a Barca ellen sikerült pontot, pontokat szerezni, akkor a Madrid ellen is lehet.Varatrix írta:Igazából a sorsolás a komolytalan!lionelmessi19 írta:Az az igazság, hogy sajnos mehet.Nem akarja elhinni az ember, de igen.. komolyatalan ez a spanyol bajnokság.
Kihajtja magát az Espanyol a Barca ellen, mire pedig jön a Margit addigra leeresztenek.
Ez a Ramos rájött valamire...Azzal nyeri a meccseket h az első félidőben visszaállnak és várják amíg lefárad az ellenfél, majd a 60-70.-percben elkezdenek támadni lőnek 1-2 gólt és behúzzák a meccset. Ezzel szemben mi 80 percig támadunk a védőink rengeteget futnak, az ellenfeleink csatárai nm fáradnak el és a végén kapnak egy labdát amit megfutnak és beverik és ezzel kikapunk. Sajnos ez megy mostanábanAprieto írta:Rivaldo11 írta:Olvastam egy jó könyvet, most jelent meg:
Juande Ramos: "Hogyan nyerjünk 10 meccset zsinórban javarészt szutyok, kilátástalan játékkal?"
Amúgy nagy gond nem lesz. Ha ránkjönnének, majd lezúzzuk őket a saját otthonukban.
No és mit írt abban a könyvben? :DD
Igazából a sorsolás a komolytalan!lionelmessi19 írta:Az az igazság, hogy sajnos mehet.Nem akarja elhinni az ember, de igen.. komolyatalan ez a spanyol bajnokság.