Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Minden benne van. Védelmünk bizonytalan, elképzelés kevés, 2 gólunk közül az első egy baki tökéletes kihasználása volt, a második Messi egyéni villanása.albicelesteX írta:Köszi!És milyen a meccs képe?Necces lesz vagy simán behúzzuk?
2-1 ide (Henry és Messi ill. Forlan)albicelesteX írta:mennyi az állás?nem tudom nézni!köszi!
ez igaz...úgy simogatják aguerot mint a huzat...oda kéne lépniiiVarga Tamás írta:Nekem csak egy kérdésem van:
HOL A VÉDELEM?
Nagyon bizonytalanok vagyunk hátul, és nem rajtunk múlik, hogy még vezetünk. A hátsó részleggel komolyan el kellene beszélgetnie a szakmai vezetésnek. VV-től kezdve, Puyollal, Rafával, mindenkivel. Néha csak lézengenek, mint a mérgezett egerek.
Kellene egy gól, és akkor nyugodtabb lennék.
FORCA BARCA!
Én igen.Az ATMA-val lehet FOCIZNI.Ők is próbálnak játszani és ezzel élvezetes meccset hozhatnak össze.Valamint általában elég gólgazdag derbik ezekvicky.girl írta:Anyám, nem gondoltam volna, hogy ilyen jó kis meccs lesz ez.
Kódó írta:madridba ? ne viccelj. a barca arra sirva fog jöni a Bernabeúba, ha igy folytátják mint most Gudi pl
Ezért érdemes regisztrálni!Kódó írta:madridba ? ne viccelj. a barca arra sirva fog jöni a Bernabeúba, ha igy folytátják mint most Gudi pl
MAjd te fogsz mindjárt sírni kiskancso!Kódó írta:madridba ? ne viccelj. a barca arra sirva fog jöni a Bernabeúba, ha igy folytátják mint most Gudi plkleno04 írta: de az El Clasico-n igen 10 pontra