Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ennyi... Szerintem azt senki sem várta el, hogy marad a 4-0, 5-0 parádésorozatunk... Várható volt a mélypont. Amit én nem vártam az az, hogy a Madrid így összekapja magát. Sajnos egyidőben a kettő, elég rosszul jön ki. De ott sem lesz ez mindig így...Rivaldo11 írta:A Puyol-Marquez kettős annyira gyenge volt, hogy rossz volt nézni. Alaposan magunkra húztuk a madridot, de még mindig vezetünk, és még nincs késő elkezdeni nyerni a meccseket. Abban biztos vagyok, hogy hamarosan a madrid is elkezdi szórni a pontokat.
Ugyan már Uraim! Így sem adtak meg egy gólt a matracosoknak és egy tizenegyest is elfelejtett befújni a spori.zeus021 írta:Sztem ez egyáltalán nem hülyeség, túl sok a barca elleni itélet mostanában és valahogy a játékvezetők sem olyan következetesek a lapok osztásánál.Messa írta:Komolyan, lassan már bunda íze van az egésznek.
Tudom, hogy nem az, de akár abba is beleillene. Betis, Espanyol, most is az a 11-es, bár jó, tudom hülyeség.
Csak úgy eltöprengtem rajta.
MÉG nem. De 12 pontos előnyről nem illik elveszteni egy bajnokságot, márpedig, ha így folytatjuk, elveszítjük és ha ez megtörténik, Laporta helyében nagyon elgondolkodnék a saját jövőmről és Guardiola jövőjéről is.Varga írta:4 pont előnyünk van. Nem nyert még a Madrid...
kovinho írta:Ennyi gyerekek. 12 pontról 4 pont. Gratulálok. A védelemnek külön.
Hogy lehet ennyire elbszni 12 pont előnyt 3 meccs alatt?
Újra nyílt a bajnokság. Nagyon nyílt.
Nem.Nem hülyeség..Évek óta tartom azt hogy előre levan ez beszélve hogy ki mikor, hogy lesz bajnok...Ekkora pénzek nem mozoghatnak csak úgy...Messa írta:Komolyan, lassan már bunda íze van az egésznek.
Tudom, hogy nem az, de akár abba is beleillene. Betis, Espanyol, most is az a 11-es, bár jó, tudom hülyeség.
Ne beszéljetek már hülyeségeket!!!zeus021 írta:Sztem ez egyáltalán nem hülyeség, túl sok a barca elleni itélet mostanában és valahogy a játékvezetők sem olyan következetesek a lapok osztásánál.Messa írta:Komolyan, lassan már bunda íze van az egésznek.
Igazad van,végülis lőtt egy csodaszép kapásgólt meg még egyet,úristen mit művelt...pety27 írta:ROSSZ NÉZNI AMIT HENRY CSINÁLT,ÚÚÚÚÚÚÚÚRISTEN![]()
![]()
![]()
akkor inkább objektívak legyünk..Mihu írta:Ismétlem.....tavaly és azelőtt mindenki egybehangzóan állította hogy teljesen mind1 hogy milyen játékkal, csak hozzuk a k.rva 3 pontokat. Érdekes módon a Real most ezt csinálja és fikázzátok....legyünk már szubjektívak, főleg úgy, hogy előzőleg mi ilyen játékot kívántuk két éven keresztül.Mikaos írta:A középpályánk egy átjáróház.
A védelemre túl nagy teher hárul.
És mindezen a kapusunk sem tud segíteni (sőt gyakran az ellenfélnek segít).
A Reál pedig megint rettentő ocsmány játékkal, de győztes meccsekkel jön fel ránk.
Sztem ez egyáltalán nem hülyeség, túl sok a barca elleni itélet mostanában és valahogy a játékvezetők sem olyan következetesek a lapok osztásánál.Messa írta:Komolyan, lassan már bunda íze van az egésznek.
Jah de [auto_cenzúra], hogy rúgott 2 gólt...pety27 írta:ROSSZ NÉZNI AMIT HENRY CSINÁLT,ÚÚÚÚÚÚÚÚRISTEN![]()
![]()
![]()
Szánalmas amit csinálsz....4 pont előnyünk van. Nem nyert még a Madrid...Alberto10 írta:A BAJNOKI CÍMRŐL ÁLMODNI SE MERJÜNK!!!!!!!!! a margit úgy behozza mint a pinty!!! és ezt csakis magunknak köszönhetjük!!! hát nekem már kedvem sincs megnézni a köv meccsünket.....áááá....kabarééé