2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mihii!miihii írta: MEgértem,ha nagyobb aggodalommal viseltetik több szurker is az utóbbi egy-két hétben mutatott teljesítményünk () miatt.Azt viszont nem igazán,h miért kell olyanokat írni,h elvesztettük ezt a bajnokságot is,meg nem nyerünk semmit,kaki minden.Ilyeneket kijelenteni akkor,amikor 3 fronton is állunk,vezetjük a bajnokságot,stb...?Meg h most már a margóra fogadnánk,meg ehhez hasonlók.
Az ilyen hsz-ek után nem nevezném a BARCELONA hű szurkolójának a szerzőt![]()
Én is szomorú vagyok most,kezdek izgulni a végkifejlet miatt,de meg sem fordult a fejemben,h ilyeneket kijelentsek.Az elmúlt sikertelen éveinktől függetlenül még mindig bízom a csapatban,hiszek bennük,az egész stábban.És lehet,hj pofára esek,de a végsőkig ki fogok tartani mellettük.Sőt,még azon is túl.
Lehet,h naiv vagyok,de sztem vmi ilyesmi a BARCA hű szurkolójának lenni...
ha szerinted igy is volt akkor is csak eddig volt ez igaz.Most azért megelőzték!Laji írta: Ezt nem mondod komolyan?? Piquet volt eddig a védelmünk leggyengébb pontja.
MEgértem,ha nagyobb aggodalommal viseltetik több szurker is az utóbbi egy-két hétben mutatott teljesítményünk (Varga Tamás írta:És ha elkeseredett véleményeket olvastunk az elmúlt napokban, azt tudjuk be ennek, és legyünk irántuk empátiával, megértéssel.
Ettől még Mindenki a Barcelona hű szurkolója, csak picit szomorú, elkeseredett jelen pillanatban.
FORCA BARCA!
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Pontosan, csakúgy, mint én. Szerintem egy szurkolótól ez a helyes hozzáállás.Titinho írta:Egyébként akik ismernek azok tudhatják rólam, hogy nem vagyok sosem túl optimista, sem a Barcával kapcsolatban, sem a való életben. De valahogy most mégis optimistán állok a dolgok elé.
Szerintem meg pont Henry az, akivel elégedettek lehetünk.Barcaman14 írta:Henry:Duplázott de mégsem lehetünk vele elégedettek!!
Ezt nem mondod komolyan?? Piquet volt eddig a védelmünk leggyengébb pontja.cruyff írta: Ha Piquet játszik, akkor 2 gól nincsen...
Mindenki úgy játszik, ahogy hagyják. Ősszel fordítva történt mindez, amit írsz.xbalix írta:Jó az igaz, de sztem ez elég gyanús h ők mindig azzal a csapattal játszanak akivel mi 1 héttel előtte. És amíg ellenünk úgy mennek mint a bajnok, ellenük meg teletojják a nadrágot! Ez nagyon furcsa...
baas11 írta:Igen ,elhiszem ,engem is bosszant h kihagytunk még 1-2 óriási ziccert de csak így utólag,ha 3:0 nyerünk vígan beszélgethetnénk h ez is egy 6-os lehetett volna....DE
"igenis rúgjunk 6ot,ha 5öt kapunk,és megvannak hozzá a helyzeteink." ez sajnos az idény ezen szakaszában közeledve a bajnokság végéhez(számolva azzal is h akiket az ősszel péppé vertünk most még agresszívabbak lesznek ellenünk) a Bl.-ről nem is beszélve ahol kiváló védelmek vannak és a csak rúgjunk egyel többet stratégia nagyon veszélyes,hisz egy bekapott gól is végzetes lehet ....ez sztem már nem műkődik mint mondjuk oktoberben egy bajnokin amikor még sokkal kisebb volt a teher és következmény is és ezzel az ellenfelek is így voltak !
A középpályás szűrést és a védelmet sürgősen helyre kell rakni... és akkor nem lesz gond,mert szerencsére a klasszis támadóink nem fogytak ki a gólokból!
A tegnapi meccsen majd mindenki érinthettlen volt!!!az egyetlen csereDevid16 írta:Nekem úgy tűnt ezen a meccsen Xavi és Etoo érinthetetlen volt...pedig nem ártana őket is néha a padra ragasztani...mert egyik sincs most kirobbanó formában...az pedig érthetetlen hol van Bojan-lehet hogy szemvédőbe nézem a helyzetét mert a kedvencem-de a tavalyi szezon után én adnék neki lehetőséget...az is érdekes hogy nem is szólt hozzá hogy miért nem játszik vagy mivan vele...szívesen olvasnék róla valamitde inkább látnám játszani...a bajnokság meg a kupa meg meglesz...a blre nem látok jelenleg reális esélyt...
Relax!!! Ne fesd az ördögöt (vagy inkább a Realt) a falra!! Azért vagy szurkoló, hogy jobban bízz a csapatban (mert ebben a csapatban lehet!), mint mások, úgyhogy CSAKAZÉRT IS A BARCA!!!!hady írta:....a tűz is hiányzik pár játékosnál, a szerencse is....
...ez már nem hullámvölgy, hanem gödör.
2szer átéltük, hogy nem tudtunk ki jönni belőle,...3szor nem akarom..
és már régota tudjuk
a csapat összeállítása:...Végy egy jó kapust!!!!!
Remélem a kupában nem ismétlődik meg a "Getafe-i"bravúr!!
Én is így látom de én inkább a védelmet okoznám a gólokért. Zombor Sanyi bácsinak teljsen iagaz volt amikor a védelmünket mínősítette. Puyolt nem bántani akarom, mert egy nagyon jó futballista de már nem a barca szintjén van ha nincsen jó formában. Marquez pedig... NO COMMENT!!! a második gólnál, nem tudom mit csinált, az elsőnél is neki kellet volna kilépni forlánra akkor csinált egy 11-est amit nem adtak meg és emelett számtalanszor hibázott. Sylvinho, a bl meccs elött sokna mondtátok h miért nem ő kezd bal oldalt... hátt..... ezért.... Szerintem nem kell ezt se kommentálni különösebben. Akkor szerintem henry 11.esénél nem kellet volna fújni, de am meg butaságot csinált titi mert pongolle nem érte volna el.don gamper írta:Kissé el keseredtem a tegnapi eredmény miatt de ma
csakazért is Barca mezben jöttem dolgozni(kaptam is rendesen)
De csakazért is Barca!!!!
Igazából ami zavart az Guardiola semmittevése a meccsen
Valaki remélem megkérdezi tőle hogy vajon miért maradt a pályán
Guddy,Eto'o,Marquez?Miért nem cserélt időben...Szünetben Guddy le Piqué
be.Csak a vak nem látta hogy ez az Atletico a meccs előtt vért ivott
és felsszántják a pályát arrébb tolják a stadiont.
Kettő-egynél,vagy három-kettőnél miért nem lehetett egy kicsit stabilizálni
a hátso sorokat Látva hogy a két csatáruk azt csinál elől amit akar.Esetleg
egy friss ropogos Bojant behozni.Na hát ezek a kérdések amikre kiváncsi
lennék.
Nem kötelező egyet érteni velem,de ha elolvastad az egész hsz-t egyben,akkor láthatod,h mindkét egységet elmarasztalom...baas11 írta:miihii :
" Valamint ezek a védelmi megingások is belefértek volna,ha a támadószekciónk ki tudja használni a kínálkozó lehetőségeiket.A 3 gól ma kevésnek bizonyult,ám lett volna esélyünk nem egy további találat eléréséhez. "
Hát ezzel én nagyon nem értek egyet,a támadószekció megtette a mit kellett rugott 3 -t idegenben, mi kell még ? jah h közbe meg kaptunk 4-t !!!!!
Persze hagytunk ki helyzetet is mint általában minden meccsen,de nem rúghatunk mindig 6-t h ne kapjunk 7-t....egy Barcelona 2 gólt sem szabad h kapjon ,nem hogy 4-et, hát úgy mit akarunk ? vezettünk 3:2 re ,és tíz percet nem tudtunk kihúzni,ez a baj!
Arról nem beszélve h ez ellen a csapat ellen az ősszel támadást alig lehetett vezetni ,most meg örülhetünk h nem kaptunk 8-t....