Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
gyere IRC-re, ott mindig van aki játszana.faithnomore írta:na végre megvan a patch! valakivel kipróbálnám a játékot, bár még sose játszottam ezzel online, úgyhogy itt lenne az ideje sztem
igen, tedd fel, le van írva minden a hozzászólásban amit adtam, azaz a két link, egyik a peccselés, másik pedig maga az online, hogyan kell stb.faithnomore írta:hát akkor jó, mindkettő megvan, valakivel kipróbálnám milyen online, csak hogy mégis legyen fogalmam róla
akkor tegyem föl a 9.3-as patchet?
gentdelbarca írta:magyarosítás van rátéve? ha inge, akkor a lang.db, events fileket be kell másolni az update 930 könyvtár db ill data mappájába is.Ede72 írta:Hali!
Segítsetek már légyszi...
Feltettem a 3.patch-et a gépre, eredeti a játékom és kiír valami matc events hibát és nem indula játék...persze a patc 2-őt már nem lehet viszatenni...
valakinak valami ötlet?
köszi
magyarosítás van rátéve? ha inge, akkor a lang.db, events fileket be kell másolni az update 930 könyvtár db ill data mappájába is.Ede72 írta:Hali!
Segítsetek már légyszi...
Feltettem a 3.patch-et a gépre, eredeti a játékom és kiír valami matc events hibát és nem indula játék...persze a patc 2-őt már nem lehet viszatenni...
valakinak valami ötlet?
köszi
Szerény személyed, tudna jól válogatnigentdelbarca írta: És jó volna ha sok magyar játékosból tudna válogatni a magyar szövetségi kapitány.
Egyszóval: GYERTEK JÁTSZANI ONLINE!!:)
jah értem köszi és fejlődő jó játékosok?abreu írta:A generált játékosok minden játékban mások. Benne is van a nevében h generált. Most ha én mondanék neked egyet az tuti nem lenne benn nálad.isti010 írta:Sziasztok tudtok ajánlani jó generált játékosokat ? vagy fejlődő fiatalokat?
előre is köszi..
A generált játékosok minden játékban mások. Benne is van a nevében h generált. Most ha én mondanék neked egyet az tuti nem lenne benn nálad.isti010 írta:Sziasztok tudtok ajánlani jó generált játékosokat ? vagy fejlődő fiatalokat?
előre is köszi..