Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja igen, annyit kifelejtettem, hogy imádom Copy Cont, és a raggát, valamint a rockot, ott hazaiból Tankcsapda a favorit.Messa írta:Sziasztok!...
Csak nem Philadelphia szurkoló vagy?SamS írta:üdv.
Mondhatni vadi új tag vagyok, anno talán 2006-7 körül regisztráltam ide, talán Decofan néven, már nememlékszem.
mindegy is végülis
Szóval nagyjából annyit hogy Kluivertériában szerettem meg a Barca-t nagyon,kb a 2000-es évek óta volt a kedvenc csapatom.
Az első mezem talán 2003ban vettem ami Kluivert mez volt, azóta van egy Eto és egy Messi is.
És most tettem szert a 06-07es eredeti mezre, nadrággal együtt.
(ha valaki akar venni, és jó a tavalyi kollekció az a Biatorbágyi Premier Outletbe kaphat a nike boltban eredeti mezt 4000 ft,nadrágot pedig 2500 ft értmeg vannak egyéb apróbb dolgok is.)
Na nagyjából ennyit a Barcelonai pályafutásomról![]()
Én amúgy egy lassan 20 éves,Barcelona Fan vagyok,Budapesten élek,talán 2003 vagy 2004 óta már nemtudom![]()
Amerikai Fociztam 2.5 évig,de abba hagytam azóta haverokkal szoktam sima focizni.
Még tanulok,Petrik Lajos Szki-ban (okj képzésen IT Biztonságtechnikusnak).
dúrván ennyi![]()
http://img205.imageshack.us/img205/5746/nvtelen23.jpg
és ez lennék én
Nem "nagyon" vettem sértésnek.Messa írta:Krojf koma!
Remélem azért nagyon nem vetted sértésnek, hogy ilyen hosszú idő után írok.
Egyébként remélem lesz szerencsém személyesen is megismerni.
Nagyon szépen köszönjük mégegyszer!socio66 írta:Krojf,remélem nem neheztelsz rám eme 'hiba' után.
Eddig nem tartottam fontosnak a személyes kilétem feltárását ebben a virtuális világban, most jött az ihlet,hogy megírjam ezt,hát itt van tessék.
Hát ez úgy alakult, hogy békési lévén már elég kis koromban megismerkedtem a pálinkával (aki nem tudná, Békésen van az egyik leghíresebb, legnagyobb és legjobban díjazott pálinkafőzde).Tim írta:Szia! Legyünk barátok!!dóry írta: Emellett dolgozom (pálinkát árulok)Itt az Eurobarcán kisebb pálinka fanclub működik,ha nem csak árulod(egyébként hol,milyet?)hanem fogyasztod is akkor üdv a "családban"!
Szia! Legyünk barátok!!dóry írta: Emellett dolgozom (pálinkát árulok)