Az el Clásico után 10 meccsel voltatok képesek épkézláb támadófocit nyújtani... Akkor vertétek a Betist 6-1 re.... Addig csupa 1-0 és egy 2-1.... De igazad van... Olyannyira más eséllyel jöttetek volna... Húúú. Azt el nem tudom mondani...
A győzelmekhez nem feltétlenül kell látványos támadófoci. Sajnos a jelenlegi kerettel ez a maximum, amit a körülmények között ki lehet hozni. De nem lebecsülendő a védekezés, hiszen ti például az Atleticótól is emiatt kaptatok ki. A helyzetkihasználásotok sokkal jobb volt, de a védelem nagyon gyenge. És lőn, hiába a támadó foci, 4-3 lett a vége... Egyébként nem azt mondtam, hogy megvertünk volna benneteket idegenben, egyszerűen a Barcelona részéről mindenki nyilatkozott, hogy na most, jön a visszavágó, 4-1, 5-0, és így tovább... ha ezt egy 3-4 mérkőzéses jó sorozatunk előzte volna meg, akkor nem biztos, hogy ilyen optimista lett volna mindenki. És továbbra sem azt mondtam, hogy hirtelen esélyesek lettünk volna, de nem számított volna papírforma mérkőzésnek.
Azt hitte mjön egy reális arc... Erre még egy elvakulttal több... Tudod mit? Ha előbb jött volna Juande akkor most mennétek 12 ponttal... A poolt megveritek 11-0-ra és minden csapat lemondana a bl-ről és előre odaadnák nektek...
Ilyet ki mondott?

Tudom, hogy nem fogod nekem elhinni, de te vagy az elvakult.
Azt kéne belátni, illetve megérteni, hogy a Real Ramossal is csak két meccsen játszott szépen, és eredményesen a többi (bár 3 pont és az a lényeg...) undorító, a madrid nevéhez méltatlan találkozó volt... De verhetjük a nyálunkat...Very Happy
És ki mondta, hogy ez nem így van? Nem játszunk szépen, igaz a mérkőzéseinket általában hozzuk. A Real Madrid nevéhez méltó játékot régen láttunk, de nem feltétlen kell mindig gálázni. Természetesen a madridista szurkolók ezt szeretnék, de nem lehet mindig igazunk. Egyébként pedig a gálázás semmivel sem ér többet egy kupáért folytatott küzdelemben, mint az egy gólos győzelmek.