Boixos írta:
nem tudom, lehet, h madridistaként csak te nem veszed észre, h a kedvenc klubodnál a mai napig vmiféle gikszernek vagy egyéb porszemnek veszik a gépezetben azt, ha esetleg nem ők a bajnokok, pedig ugye az lenne a természetes, hiszen a fantasztikus realmadridról beszélünk ugye. de nem baj - mondják utána -, mert nemsokára helyre áll a világ rendje.... sztem ne nagyon feszegessük ezt a "kiafelsőbbrendű" témát (ha egyáltalán jó ez a kifejezés erre), mert lehet, h cruyff elenged évente egy-két ilyet, de a real madrid meg erről szól.
Etooka írta:
1.Cruyff nem mondott baromságot
2.Ki beszél itt felsőbbrendűségről? Komolyan, ezt meghalljátok, de amikor megjelent itt egy cikk, hogy Cruyff kritizálja a Barcát és szerinte van még mit javítani, azt nem hallottátok?
3.Kirohanás?!

Ez a "biznisz" része, mindig a jelen helyzettel kell teljesen ellent mondani úgy,hogy igaz legyen. Pl.: Cruyff sokáig védte a Rijkaard csapatot, de amikor már-már bajnoki esélyeink voltak és nem voltunk lemaradva, elutasította azt,mondván lejárt az ideje.
Egy szó,mint száz:A holland egyáltalán nem mond hülyeségeket, azt meg hogy felsőbbrendűnek nevezi a Barcát, hát-hát,érdekes ez egy Real szurkolótól, ahol elvárják, hogyha a Real hívja Kakat vagy bármelyik világsztárt, azon nyomban jöjjön,mert ez a Real és sztárcsapat meg minden...
A kollegákkal a legmesszebb menőkig egyet tudok érteni.Asszem nem igazán lehet(ne) vitatkozni velük...
Nem értem,h mire fel veszitek elő Johant?Arcoskodik?Tisztelt margóista urak,rakjunk rendet a fejekben,mert dőreségekkel hozakodtok elő...
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=9209
Itt a cikk a legutóbbi megnyilvánulásáról.Hol felsőbbrendű ez?
Elmondja,h SZERINTE jókor jött az a vereség,mert így felébredhetünk a csipkerózsika álmunkból.Utána pedig csak a tényeket mondja:
vezetünk,nem lehet minden meccset megnyerni,és h 24 meccsből 2 vereség eléggé bajnokesélyes stati.
Ennyi.
Nem kéne pont nektek előhozakodni arcozással a Céroni saga után,ahol már bejelentették A VEZETŐITEK,h a tiétek,mert azt hitték,h mindenki úgy ugrál,ahogy fütyülnek.Plusz a BL nevezettek körüli hercehurca,ahol szintén ők hitték azt,h a múlt miatt meg mert ez a RM,pfff...) úgy érezték,h más szabályok vonatkoznak rátok,mint mindenki másra...
ETC,ETC...