Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Hát ez nagyon nagySlither írta:Sorry, én voltam.Drigo írta:Kinek a műve az új szavazás a főoldalon?Eléggé áldemokrácia fílingje van![]()
Próbálgattam a szavazás funkciót, de most vhogy más volt mint ahogy régebbről emlékeztem, és törölni se engedi a dolgot. Ha vki el tudja tűntetni onnan, akkor plz tegye meg. Mégegyszer bocsi.
Sorry, én voltam.Drigo írta:Kinek a műve az új szavazás a főoldalon?Eléggé áldemokrácia fílingje van
Nem az en tisztem valaszolni,de sztem mukodik a dolog,ha megirod a cikkedet es elkuldod lionelmessi19-nek v z. ivannak.bando8 írta:az iránt érdeklődnék h lehetne-e csatlakozni a cikk írok csapatához, mert én mindig is éreztem ambíciót magamban ez iránt és úgy gondolom talán menne is a dolog. Boldog lennék ha kedvenc csapatom legjobb szurkolói oldalán az én cikkem is megjelenhetne. Ha bármi lehetőség van erre akkor nagyon örülnék ha valaki elmondaná h mi.
A választ előre is köszönöm.
Remélem jó helyre teszem fel ezt a kérdést.
Kösz,hogy szóltál! És kösz az újabb dicséretet Neked is meg mindenkinekTitinho írta:Csak egy észrevételem lenne mégpedig a "Márciusi menü" cikkében:
Az Almería nem remekel mostanában...a Gonzalo Arconada által irányított együttes...
Már nem Ő irányítja a csapatot, hanem Hugo Sánchez azt hiszem már kb. egy hónapja.
Amúgy grat. a cikkhez Etooka!
Először is,kösz neked is és Titinhonak ismiihii írta:Etookáéban találtam egy csöpp hibát:
"-, már megkezdték kongatni a vészharangokat, kísértetéjesen úgy, mint a jelenlegi szituációban… "
Ez talán kísérteties lesz
Én is gratu Etookának és Ivánnak is az optimista hangvételű cikkekhez,jól esett olvasni.Talán ezek hatására kicsit kevésbé lesznek borúlátóak a fórumertársaink,akik eléggé feladták már az idényt...Titinho írta:Gratulálok Iván a cikkhez és teljes mértékben egyetértek veled!
Gratulálok Etooka cikkéhez is! Tényleg elképesztő a hasonlóság, reméljük a folytatás is hasonló lesz.
Ez a két cikk mégjobban megnyugtatott!
Grat srácok!
Több, mint egy honlap.Kralo írta:Isten éltesse az Eurobarcat! Több, mint egy honlap!![]()
Sok-sok köszönet továbbra is munkátokért.
A fejléccel kapcsolatban, én indítanék egy bannerversenyt.
énis támogatom, tényleg jó ötlet sőt, lehet énis megpróbálkzoom vele.palesz77 írta:ja, boldogatKralo írta:Isten éltesse az Eurobarcat! Több, mint egy honlap!![]()
ez meg szerintem nagyon jó ötlet,támogatom
ja, boldogatKralo írta:Isten éltesse az Eurobarcat! Több, mint egy honlap!![]()
Ez jóKralo írta:Több, mint egy honlap!