Ez eddig a legjobb, amit olvastam:
Nem vagyok katalán, a nike-t sem bírom, az atletikotol egyenesen fára mászok.a világ egyik legnagyobb hírű csapatának szurkolok,és rajtam kivul több millioan értik mire gondolok,mikor azt mondom: divatdrukkerség! a hírnevem megkopott,de örülök,hogy megélhetek a régi jatekosok sikereiből.büszkén gondolok Gravesenre,a kidobott pénzekre,és suszterre,a cipészre.Szeretek kiesni a blben a 16közül immáron 4 éve,most a hollandok a nyerők,Saviola pedig soha nem fog kezdeni egy normális meccsen sem.Itt élek Spanyolország fővárosában,mégis csak a hátát látjuk a Barcelonanak.Pénzünk nekünk van a legtöbb,és igenis nálunk keresnek a legjobban a játékosok. Real Madrid,én így szeretlek..'
Szerintem ez elég korrekre sikeredett, jó humorral, iróniával.
Ezzel szemben valaki nagyot akart mondani:
Nincs sok BL címem, nem vagyok Realos és nem hordok Valencia mezt. A világ egyik leggusztustalanabb és legundorítóbb csapatának szurkolok és rajtam kívül több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: Messi (the simulator). A hírnevünk megelőz minket és szinte örülök ha összekevernek minket a másik katalán ipari hulladékkal az Espanollal. Büszkén gondolok Etora, a ra; a kapafogú Dinhora és Valdesre a lepkevadászra. Szeretem a stadionunkat, hiszen NO Camp, NO szurkolók; a kamutizenegyeseket és a nagy kezezéseket. Itt élek Katalóniában és mégis a spanyol bajnokságban indulunk (de minek?), csalásban mi vagyunk a császárok és igenis velünk vannak a játékvezetők!!! Barcelona…nem szeretlek
Tele van rosszabbnál rosszabb "poénokkal", de szvsz felesleges is magyarázni, hogy amíg ez egyik oldalon a Saviolát, Gravesent figurázzák ki, a másik oldalon Eto'o-t és Dinho-t. Színvonaltalan, gyenge, és nem azért mert a Barcáról szól.