Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mi az, kicsi, szőrös és a Föld körül kering?I'm a legend írta: Ez kegyetlen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hát ez marha jó, eddig a legjobbDanka00792 írta:Nagymama ellentétje?
Kis tegnap-tegnap
Két fürdőkád beszélget:CFirpo3 írta:Most azon versengetek, hogy ki tud nagyobb faviccet írni?fcbarca0827 írta: Viszont asszem nekem fog,
Mert akkor beszállok én is:
- Mennyi az esélye annak, hogy egy piros pöttyös rózsaszín tehén elrepül az ablakod előtt?
- ???
- 50%. Vagy elrepül, vagy nem.
Most azon versengetek, hogy ki tud nagyobb faviccet írni?fcbarca0827 írta: Viszont asszem nekem fog,
Nem, nem sikerült...Monti írta:I'm a legend írta: Megy a nyuszi az erdő szélén....és leesik![]()
Na erre kontrázzatok
-Kek es faj hogyha a szemedbe megy,mi az?
-???
-Metro
-Mi az voros es art a fogaknak?
-???
-Tegla
Asszem sikerult
Hát gratulálok annak az okosnak aki egy aranylabdást és egy spanyol gólkirályt tudott összehasonlítni a madridisták közül Saviola és Gravesen ellenében. Mert míg a Barcaás játékosok le is tettek vmit ezzel szemben a Realosok semmit. Mert ha tőlünk márquezt meg oleguert említik akkor még röhögök is... Lehet h egy kicsit bonyesz a megfogalmazásom:Sbarca99 írta: Ezzel szemben valaki nagyot akart mondani:
Nincs sok BL címem, nem vagyok Realos és nem hordok Valencia mezt. A világ egyik leggusztustalanabb és legundorítóbb csapatának szurkolok és rajtam kívül több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: Messi (the simulator). A hírnevünk megelőz minket és szinte örülök ha összekevernek minket a másik katalán ipari hulladékkal az Espanollal. Büszkén gondolok Etora, a ra; a kapafogú Dinhora és Valdesre a lepkevadászra. Szeretem a stadionunkat, hiszen NO Camp, NO szurkolók; a kamutizenegyeseket és a nagy kezezéseket. Itt élek Katalóniában és mégis a spanyol bajnokságban indulunk (de minek?), csalásban mi vagyunk a császárok és igenis velünk vannak a játékvezetők!!! Barcelona…nem szeretlek
Tele van rosszabbnál rosszabb "poénokkal", de szvsz felesleges is magyarázni, hogy amíg ez egyik oldalon a Saviolát, Gravesent figurázzák ki, a másik oldalon Eto'o-t és Dinho-t. Színvonaltalan, gyenge, és nem azért mert a Barcáról szól.
Ezt most pontosan ki is mondja a "vicc" szerint? Mert a szöveg alapján nem reálos, nem Barcás (az utsó mondat ezt is kizárjabarca99 írta: Nincs sok BL címem, nem vagyok Realos és nem hordok Valencia mezt. A világ egyik leggusztustalanabb és legundorítóbb csapatának szurkolok és rajtam kívül több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: Messi (the simulator). A hírnevünk megelőz minket és szinte örülök ha összekevernek minket a másik katalán ipari hulladékkal az Espanollal. Büszkén gondolok Etora, a ra; a kapafogú Dinhora és Valdesre a lepkevadászra. Szeretem a stadionunkat, hiszen NO Camp, NO szurkolók; a kamutizenegyeseket és a nagy kezezéseket. Itt élek Katalóniában és mégis a spanyol bajnokságban indulunk (de minek?), csalásban mi vagyunk a császárok és igenis velünk vannak a játékvezetők!!! Barcelona…nem szeretlek