Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
22:00-tól lesz felvételről a Barca meccs a sportkubon.Léfe írta:A TV. többször bemodotta, hogy 22.00-tó az RTL klub sport csusztatva adja a Barca meccsét. De a müsorujságban még nem igy szerepel.
Ez érthető szerintem. Ha a sportklub a mi meccsünket adja felvételről, akkor mivel van nekik sportklub+ (most már nekem is, köszönhetően a fibernetnek "köszönöm"LM10 írta:Rossz hír emberek! A Barca és a Real is szombaton 20:00-kor játsszák le a meccsüket és a Sportklub a Real-Atletico meccset közvetíti. Szal nbekünk most marad a net.
Egyetértek teljesen!Ne csak a jo időben legyünk a csapat mellett amikor kiszolgálnkam inket jo jatekkal hanem a rossz időben is!Most miég nagyobb szüksége van a csapatnak a szurkoloira a talpraálláshoz!!!LM10 írta:Iván és Etooka cikkei nagyon kellettek a szurkolók "helyes látására". Ne csak a jóban de a rossz időben is a csapat mellett kell lennünk. Én hiszek a csapatban a 2005-2006-os körülmények miatt is.
Nem kell aggódni!Isabelle írta:Helló!
Én nagyon meg vagyok ijedve a mostani helyzettől. Félek, hogy nem lesz elég az az 5 pont. Ha eztán is így muzsikálunk, akkor simán beér a Real. Vagy azért az nem lehet?
Kínomban már mindenfélét kiabáltam meccsnézés közben. Szegény Guardiólát is elmondtam mindenféle bagolynak, aki csak nagy szemekkel csodálkozik a kispadnál.![]()
Szerintem a védelem nagyon nincs rendben. Remélem nem indul el lefelé a lejtőn a csapat, aztán se Bl se bajnokság se semmi már megint!
Jó lenne, ha 5 pont lenne, de csak 4 van közte!Isabelle írta:Helló!
Én nagyon meg vagyok ijedve a mostani helyzettől. Félek, hogy nem lesz elég az az 5 pont. Ha eztán is így muzsikálunk, akkor simán beér a Real.