Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
- ab1daL
- Director del Fútbol
Igen. Én is láttam TV6-on az ajánlót és mondták hogy élőbe Barca - Lyon 20:30-tól, utána meg már nem is tom mien meccset adnak le felvételről.robbyt írta:Ez biztos forrás? A honlapon azt írják,hogy felvételről lesz megint!Az inter - united meg élőben.

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Danka00792
- Director del Fútbol
Na, ez tényleg nagyon jó!!Slither írta:Ez eléggé stream, még fullscreenen is nézhető!El Payaso írta:Angol kommentárral: http://www.atdhe.net/live-tv-4497.html

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Ez eléggé stream, még fullscreenen is nézhető!El Payaso írta:Angol kommentárral: http://www.atdhe.net/live-tv-4497.html

-
- Capitá del Barça
Angol kommentárral: http://www.atdhe.net/live-tv-4497.html
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!

- LM10
- Director del Fútbol
http://www.rojadirecta.com/justin/kdchampions
Ez az legnormálisabb link. Nem vagyunk ma elkényesztettve belőlük.
Ez az legnormálisabb link. Nem vagyunk ma elkényesztettve belőlük.
Én is +szoktam nézni a real (direkt kisbetűvel) meccseit, hogy lássam hogyan szenvednek. (mostanában sajna nem volt ilyen). Csak az a gáz, hogy a real meccs alatt lehet következtetni, hogy mennyi az állás Barcelónában, ha nem is írják ki a részeredményt, amit kétlek, a real szurkolók úgy is felhördülnek vagy éljeneznek ha a Barca gólt kap. Szóval így már nem lehet később élvezni a Barca meccset... Max lenémítom a tv-t, és leragasztom a képernyő jobb alsó sarkát...
Gyuro
- bottlikakos
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Miért csak felvéterről adják le a meccset????????????????
Pedik nem azt mondták h a SPORT KLUB mindig az első és az utolsó bajnoki meccset adja?
[/quote]

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
- danko94
- Entrenador del Barça
Valszeg azért tették 1 időbe a két meccset mert most a leg kiélezettebb a bajnokság és így egyik csapatnak sem kell úgy a pályára lépni h tudja h a riválisa milyen eredményt ért el!kistotti írta:Azért mert a városi rangadó nagyobb befolyással bír. Barca-Atletico-t lehet majd májusban is nézni. Ne essék félreértés de én is szerettem volna nézni. Múltkor a Barcát adta, a Reált nem. Inkább a spanyol szövetséget kellene szidni miért rakják 1 időbe a Barca és a Reál meccsét mikor lehet válogatni a Szombat 8,10 Vasárnap 5,7,9 időpontok között. Érthetetlen...

-
- Barça B
Azért mert a városi rangadó nagyobb befolyással bír. Barca-Atletico-t lehet majd májusban is nézni. Ne essék félreértés de én is szerettem volna nézni. Múltkor a Barcát adta, a Reált nem. Inkább a spanyol szövetséget kellene szidni miért rakják 1 időbe a Barca és a Reál meccsét mikor lehet válogatni a Szombat 8,10 Vasárnap 5,7,9 időpontok között. Érthetetlen...
- faithnomore
- Entrenador del Barça
milyen dolog már ez? én igenis szövegelek, mert a tv-ben is szeretném látni élőben a kedvenc csapatom meccsét....miért nem oldható ez meg egyik sportcsatornán se???
- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
www.rojadirecta.comAnarius írta:hol lehet nézni neten a meccset?vki pls adjon 1 linket
-
- Barça B
Mivel a bajnokság ezen szakaszáig talán most van először az, hogy nem adja semmi élőben sportcsatorna, így azt mondom nem kell szövegelni. Én speciel nézem a Realt ellendrukkolóként, remélem Aguero nemcsak ellenünk mutatta meg magát és utána felvételről a mi meccsünket. Vagy keserű szájízzel vagy esetleg drukkolva, hogy na a 4 pont növelhető. (tól persze minden internet és telefon kiiktatva.
- Capon
- Llegenda del Barça
Ezek szerint így jártunk. Vagy a neten nézzük sz@r minőségben vagy felvételről hallgatjuk a válogatott baromságokat.Rivaldinho írta:Akkor most kajak nem adja a meccsünket semmi ? Csak este 10kor ???
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Akkor most kajak nem adja a meccsünket semmi ? Csak este 10kor ??? 

- Capon
- Llegenda del Barça
palesz77 írta:sport klub 22:00-tólCapon írta:Ezek szerint jól látom, hogy nem látom egyik sport tv műsorán sem a mai meccsünket?!![]()
![]()
Marad megint a netezés?
ha a sport 1/2-re gondoltál bocsi![]()

Ezek szerint már megint marhaságot ír a port.hu
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
sport klub 22:00-tólCapon írta:Ezek szerint jól látom, hogy nem látom egyik sport tv műsorán sem a mai meccsünket?!![]()
![]()
Marad megint a netezés?
ha a sport 1/2-re gondoltál bocsi

Ja...itt kell majd rohadni a gép előtt...Capon írta:Ezek szerint jól látom, hogy nem látom egyik sport tv műsorán sem a mai meccsünket?!![]()
![]()
Marad megint a netezés?

- Capon
- Llegenda del Barça
Ezek szerint jól látom, hogy nem látom egyik sport tv műsorán sem a mai meccsünket?!
Marad megint a netezés?

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
- LM10
- Director del Fútbol
http://www.rojadirecta.com/justin/kdchampions
Ezen este menni fog a Barca meccs és viszonylag jó minőség.
Am a Sat-TV-ről mit tudtok a T-online-nál?
Ezen este menni fog a Barca meccs és viszonylag jó minőség.
Am a Sat-TV-ről mit tudtok a T-online-nál?