2009.03.08. 00:56:43
Szerintem amilyen hozzászólások törlésre kerültek ott, amilyen megjegyzéseket kaptam rengeteg héten keresztül, illetve még néhányan, akik mertek ennek ellenére írni valami hasonlót, amilyen privát üzeneteket, sőt e-maileket kapok néha, egész nyugodt szívvel állíthatom, hogy vannak páran, akiknek komoly problémáik vannak az idegeikkel. Nem emlékszem sokakra konkrétan, de amúgy sem neveznék senkit meg. Akinek nem inge.. akinek meg igen, azt meg én most jószívűen tényleg megkíméltem, csak lehettem volna szerényebb, és ezt a jócselekedetet nem emeltem volna ki ennyire. Ez most így sikerült.
Ez egy foci témájú oldal fóruma, egy nyavajás topic, egy ember véleménye. Szvsz nem oké valami, ha ez komoly gondokat idéz elő vkinél.
Nem moderálok abban a topicban, csak szélsőséges esetekben, mert nem tudok objektív maradni sokszor. Ha valaki úgy gondolja, kiveszi ezt a részt, én nem szerkesztgetem a sajátom, több okból.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila